Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 9 Januari 2012

SILA MINTA BIASISWA




MAT MONGOL BERI BIASISWA







MOHD SAIFUL REDA DENGAN KEPUTUSAN MAHKAMAH TINGGI - meloya

KUALA LUMPUR 9 Jan. – Pengadu dalam kes liwat membabitkan Datuk Seri Anwar Ibrahim, Mohd Saiful Bukhari Azlan reda dengan keputusan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini yang mendapati Ketua Pembangkang itu tidak bersalah terhadap dakwaan tersebut.

Mohd Saiful, 26, dalam akaun Twitter miliknya, berkata, beliau akan terus tenang, berdoa dan sabar menerima keputusan yang dibuat oleh Hakim Datuk Mohamad Zabidin Mohd Diah.

"Tidak di dunia, namun di Masyar pasti. Reda dgn ketentuan-Nya. Akan terus tenang, doa, istiqamah dan sabar. Illahi Antal Maksudi Wa Ridhoka Mathlubi,” demikian entri akaun Twitternya.

Mohd Saiful tidak hadir semasa mahkamah membuat keputusan itu.
Semasa melepas dan membebaskan Anwar daripada pertuduhan itu, Mohamad Zabidin berkata, tiada bukti yang menyokong keterangan Mohd Saiful, dan mahkamah tidak boleh bergantung semata-mata kepada keterangan tersebut bagi menyabitkan Anwar. – TIENAMA


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


INI DOA UNTUK SAIFUL :
wal juburun wal plastik kon wal tipu ron
al masokoon jolok jolokon
nak kom juburon tak limun
saifolon wal barua ron wal cari makan ron
wa koda koda wal padan muka




37 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

klau ye pun nk kenakan DSAI, cri lakes yg power skit.. ini kes sodomy bodoh korang pkai, lapuk dan x kreatif.. anak muda perkasa disondol lelaki tua x mmpu melawan.. bik mama pun bleh lawan.. kah...kah...kah...
-umngok pagoh

askzidane berkata...

ermm..doa yang bagus tu..boleh diamalkan..hahaha

pacik berkata...

dsai lepas.buat kali ni.but this will not end here.i think.ini potong stim namanya.do u think tuan haji marlboro n suaminya will stop here?what do u think?

kambeng berkata...

betul tak? wakakakakaka
http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2012&dt=0109&pub=Utusan_Malaysia&sec=Terkini&pg=bt_16.htm

kambeng berkata...
gua rasa anwar akan bebas 9 jan ni...saje buat drama konon mahkamah mesia adil dan saksama..peace!
3 Januari 2012 2:36 PTG

mek berkata...

kah kah kah
penat aku gelak bila baca doa tt
cool

Mat Lendir kg L berkata...

TT

Syukur atas nikmat Allah
Sesungguhnya Allah penunjuk jalan yang lurus dan benar

Selepas ini, DSAI kenalah berhati-hati
Jangan pisang berbuah dua kali
Dengarlah nasihat orang terdekat

Hari ini mungkin dia bebas
Esok lusa tak siapa jangka
Jangan jadi pelanduk lupakan jerat
Sebab jerat tak pernah lupakan pelanduk

Tahniah buat DSAI
Moga PR bertambah hebat
Dengan semangat penuh maufakat

Tahniah juga buat Karpal Singh dan teman peguam sekumpulan
Ternyata beliau tua-tua berisi
Makin tua makin menjadi
Peguambela yang mesti menjadi contoh muda-mudi
Tak mengaku kalah sebelum mati

Tahniah untuk semua rakan PR
Malaysia untuk kita

JAKA berkata...

walharam jadah
walbontoti wal tunggutin
walqazafi wal lapanfuluh rotani
wal mananti walliwatil
waljuburi sandiriiii

hamba volunteer utk sesah 80 rotan kat bontot saifoool .. booking !

anti ayahanda kepala masam berkata...

boooo..engkau saiful. Wal unta wal fadang fasirun..
aku paling lega dan patut sape2 buat kenduri utk raikan 2 ni: 1.hasan ali kena tendang keluar pas. 2.anwar bebas.
dan kita dh ble pasang niat kenduri letak pisang kt masjid kalau: 1. BN kalah 2. nasha kena tendang mcm hasan ngongek kena tendang. HAHAHA

Tanpa Nama berkata...

Dear TT,

WHERE HAVE U BEEN?

Tanpa Nama berkata...

Yg pasti kat pdg masyar sifool ni kena azab klu dia istiqamah dgn fitnah liwat pakai k**** plastik. Woi fool mcm taik.

Najib_memey_bijok berkata...

2012 game over buat saiful, new game buat Najib & Nuar

Tanpa Nama berkata...

sejak bila bro tukar tiub pandai syair doa arab ni tapi memang best u punya doa ni gua copy paste boleh? hai sepol , hang gila ka pi cakap kat Tuhan yang hang ikhlas baik gitu2 sedangkan hang setan temberang , setan pun tak berani kelentong Tuhan cam tu ... bparah akidah ko ni sepol

Tanpa Nama berkata...

Si saipol ni memang celaka

Tanpa Nama berkata...

Orang kalu tak ada kes akan bawa alasan agama, al-quran,padang mashar, hari kiamat semuanya tak ada penerangan konkrit melainkan untuk matikan perdebatan.
Apa cerita jubur dijolok dengan plastik dan air mani usang ditempekkan pada daerah rektum, cerita karut sehingga hakim tidak boleh pakai cerita-cerita itu walaupun pada mulanya dia kata u adalah saksi yang kredibel!

Almighty Bongzilla berkata...

kah kah kah.. doa paling arabic pnah aku baca. cilake TT.. kah kah kah..

dukun melayu berkata...

http://lh3.ggpht.com/-MlnBcIxQZTA/TudfF7e8YJI/AAAAAAAAXoI/-QDnMEVW9tI/381024_2584354842246_1055756325_2803499_2003638757_n_thumb[1].jpg

wa tak mo scholarship,wa mau roti

http://home.zonnet.nl/hax0r3d/Amitabh%20Bachan/ROTI%20(1974)%202.jpg

tt,back to work!tea-party is over.lu org nogori,lu talak tgk hindi punya.

Pro_Pembaharuan berkata...

tak datang ke mahkamah?

aik?

cam tau-tau je ni... camner mahkamah belum bagi keputusan dia tak datang dengan fail dia?

Tanpa Nama berkata...

saya pun redha gak saiful oi. lain kali korek jubo sendiri kasi bau dulu jari tu sebelum kasi pm dan hakim hidu. lu xcium mcm mana hakim nak percaya. bodo.

Tanpa Nama berkata...

Macam tau2 je budak Sayfool ni yg DSAI akan dibebaskan dari tuduhan. Boleh x datang mahkamah dn bertweet-tweet.

Tanpa Nama berkata...

Saiful aljuburi sudah keluar bahasa arab... najib sudah balik haji.. hassan ali sudah kena pecat... kalau ikut strategi permainan dam haji, gua rasa, PAS yang akan jadik sasaran lepas nih.. muahahaha..

Tanpa Nama berkata...

at least budak saipol ni berani mengheret anwar gi court

kalah menang belakang kira

lu ada berani ke ISHAM?

setakat menjerit dalam blog dan ceramah hentam kerajaan tkda apa yg nk dibanggakan

melayu2
menang sorak negara tergadai

kampong lad berkata...

alnajibon wal rosmansuuron97&95 disifour annisa mongolin.....cam ni bole sambong ka?

Tanpa Nama berkata...

Bang,

Biasiswa saje ke. Bagaimana kerja utk orang yang diberhentikan seperti saya ni. Dok saje jah kat rumah, raso nak gi jumpa PM mengadu hal. Bagaimana caranya?

Tanpa Nama berkata...

1.najib ingin menang secara "jantan" pada pru 13 nanti!
2.Saiful akan tuntut bicara semula pada anuar dipadang mahsyar nanti!

Pro_Pembaharuan berkata...

makin lama makin kuat firasat aku mengatakan ini agenda muhyiddin nak jatuhkan rosmah dan bininya najib (TTR: Turun Tibai Rosmah?).

seperti main chess, diorang mulakan langkah ini dan PR harus menjalankan pawn yg lain untuk lari dari perangkap diorang.

1. Bagitau satu dunia, terangkan satu dunia bagaimana najib memainkan peranan dalam isu liwat-II ini.

2. saman najib.

3. heret mereka-mereka yang terlibat habis-habisan.

Tetapi, aku mengunggu apa najib akan komen...

ternanti-nanti...

p/s:
diorang bising kerana mahkamah membebaskan anwar dengan mengatakan sebelum ini kita semua mengatakan mahkamah tidak bebas kerana mereka menganggap mahkamah mereka sesuci embun pagi)

dan kita bising kepada mereka kembali...

KALO SELAMA INI UMNGOK/BN CAKAP MAHKAMAH MEREKA PENUH INTEGRITI, MEREKA SEPATUTNYA TERHEGEH-HEGEH MOHON MAAF KEPADA DSAI SEKARANG KERANA SUDAH MEMBUKTIKAN ANWAR TIDAK BERSALAH!

dan satu lagi, bukankah ANWAR pernah dipenjarakan dan mengikut pengalaman, tidak pernah pun time tu penyokong PKR/PAS buat bom/kacau... jadi siapa yang sebenarnya tidak menerimanya dengan terbuka keputusan mahkamah?

Tanpa Nama berkata...

tak best lah TT sebab takde rusuhan tadi..

amni berkata...

ilahi anta maqsudi wa ridhaka mathlubi
tuhanku engkau la tujuanku dan keredhaanmu yg aku dambakan

seypulbladipul berkata...

wal najibun anta sukatun tetek tetek besarun minal lazi... kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

keputusan mhkmh xkn dibuat tanpa restu dewa mujarobib.. Polis xkn benar phmpunan tanpa restu rosmoh.. hati2 dgn agenda umco..

Tanpa Nama berkata...

KAH..KAH..KAH..LAWAK..NAK PUTUS URAT KENTUT AKU DDEEE. TERBAIK DOA ITU!!!

kusut berkata...

wa ada keje kosong!! Cuci jubor sepol tu yg dah 2 tahun tak basuh..sape mauu..amacam

Tanpa Nama berkata...

Kalau najib nak jadi winner...1 langkah ja pasti 2 lawan ni hancus...heret mahathir dan anak dlm skandal rasuah..muhidin gigit jari..anuar puas hati boleh pencen dengan tenang pasal dendam kesumat da langsai...

acik berkata...

umngok sebenarnye tak mau sedut udara lubang jubur sepol dah..dorng dh xthn dh..makin lama makin busuk,ha ha ha,mereka mau udara segar dr lubang jubur lembu2...tinggllah sepol mengharap pd tuhan

Tanpa Nama berkata...

Jaga jaga...UMNO tengah pasang perangkap.Selepas ni Say Fool akan bawa kes liwat 2 ni ke mahkamah rayuan.Anuar akan didapati bersalah.Inilah mainan kotor politik UMNO.Tak caya,tunggu dan lihat

gabot berkata...

den nak tengok ado tak gambar tt kek demo ni tunjuk kan mano deh?

Non-Governmental Individual berkata...

sham kau tau tak apa maksud Sai Ful dalam Cantonese?

SAI FUL in Cantonese means "wash pants" 洗裤


KAH KAH KAH !

Tanpa Nama berkata...

Gabot...ko nak tau TT ado ko tak?
ko tgk gambar 2 nie...
http://semutmalaysia.blogspot.com/2012/01/901-dari-lensa-semut-60-gambar.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+SemutDanPapanKekunci+%28semut+dan+papan+kekunci%29