Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 26 Januari 2012

BUKAN FITNAH DAN BUKAN TOHMAH




KESAH DUA SUNDAL MALAM





PEREKA FESYEN SYDNEY : ROSMAH MEMANG BUAT PEMBELIAN - mkini

Pereka fesyen Sydney, Carl Kapp mengesahkan bahawa isteri Perdana Menteri Malaysia, Datin Seri Rosmah Mansor telah membuat pembelian di kedainya, tetapi menafikan pernah berkata bahawa Rosmah telah membelanjakan A$100,000.

Menjawab dalam satu kenyataan hari ini atas pemintaanMalaysiakini
untuk mendapatkan komennya, Kapp (kanan) berkata, Rosmah dan "kumpulan yang agak besar" semasa lawatan tersebut "membuat pelbagai pembelian".

Kapp berkata, beliau tidak didedahkan jumlah yang dibelanjakan, seperti yang telah dinyatakan dalam blog fesyen Frockwriter dan kolum 'Private Sydney' dalam akhbar Sydney Morning Herald.


INGATAN UNTUK SEMUA RAKYAT MALAYSIA

ketika rakyat filipina ingin menjatuhkan marcos
rakyat filipina dibantu oleh kasut ilmelda marcos

ketika rakyat indonesia ingin menjatuhkan suharto
rakyat indonesia dibantu oleh harta ibu ten persen

ketika rakyat tunisia ingin menjatuhkan zainal abidin ali
rakyat tunisia dibantu oleh intan berlian leila trebelsi

ketika rakyat mesir ingin menjatuhkan kerajaan mubarak
rakyat mesir telah di bantu oleh koleksi kereta suzanne mubarak
justeru kita rakkay malaysia
jangan silap
jangan buat salah
kita sedang berjunag untuk menghumbankan
gerombolan ke dalam tong sampah sejarah
sedar lah
yakinlah
bahawa rakyat malaysia sedang dibantu oleh rosmah mansor
rosmah mansor sedang membantu untuk menyedarkan rakyat
untuk bangun melawan

rosmah mansur sedang membantu rakyat malaysia untuk menjatuhkan kerajaan barisan nasional dengan kasut, beg tangan birkin, intan berlian, baju renda renda, rambut kembang kembang dan muka tembamnya!





10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kecoh je media Australia ni. diorang ni nak Pau Najib la ni.pegi mampus la ngan puak2 mat salleh ni.kak Rosmah buat tu mengikut hukum kapitalis,beli dan beli apa yang salahnya.Dapat jugak menjana ekonomi Australia.

Tanpa Nama berkata...

Bik Mama langsong tak peduli apa orang punya critic? Dia kata pigi mampos sama pembangkang yang suka buat fitnah! Mauka pun dah macam imelda

Tanpa Nama berkata...

Pak long ni vedio lembu Fildot selak kain...

kah kah kah...sila tonton

http://www.staged.com/video?v=BLX

Tanpa Nama berkata...

Dr Agus makan roti
pensyarah masyhur kiri kanan;
bagus2! itu liabiliti
Rosmah Mansor akan jatuhkan BN.

- zunodeng dan Hang Ludah.

golok perak berkata...

memang gitu lah perangai orang umngok celaka lagi mencelakakan., Jamil Khir Baharom pun boleh guna duit zakat untuk kepentingan peribadi (walau apa pun yang cuba di lakukan untuk menghalalkan tindakan ini) bila dah tersepit semua MUFTI digunakan (untuk menyokong mereka) tapi bila mereka nak menghalalkan tindakan 'HARAM JADAH' semua MUFTI di tentang., ini memang perangai ' binatang celaka ' ysaya nak tanya (kerana mungkin saya terlepas pandang @ tak terbaca ulasan Mufti Perak S.S Tan Sri Dr. Harussani) dalam isu jamil khir baharom gunakan duit zakat ni ? tuan blogger kalau ada kenyataan Mufti Perak (berhubung isu ni )saya nak tengok., sekarang ni apakah agaknya alasan yang akan diguanakan untuk menghalalkan perbelanjaan di Australia ni.., kita tunggu dan lihat Mufti mana yang akan memberi fatwa berhubung dengan isu ini., mungkin Mufti Mesir., mungkin Mufti Tunisia, Mufti Libya.. atau Muftimufta Kementrian Penerangan, Kesenian dan Warisan Al Jelebu akan menulis satu kertas kerja untuk menghalalkan perbelanjaan di Australia ni., termasuk pembelian Birkin, cincin 24 juta dulu dan lain-lain perbelanjaan untuk dibentang ke Parlimen supaya boleh di jadikan Rang Undang-undang untuk diguna pakai selepas ini

mek berkata...

kah kah kah

paling tak boleh blah, baju renda-renda, rambut kembang kembang dan muka tembam. synchronize je. hahaha..

Tanpa Nama berkata...

salam pak tt...

bagus la kalau dah sedar...

tujuan utama nak humbankan bn...

tapi jangan pulak guna cara bn...

cara apa...

cara tikam rakan-rakan...

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

sabar kak ros....
sabar separuh drp iman

Matrojak berkata...

.....
Shahrizat feedlot membantu juga ke bro TT??

Tanpa Nama berkata...

sebenarnya dia tak suka kat bini dia najib, sebab tu dia bantu PR dalam senyap2 nak jatuhkan Beend. Kita patu ucap terima kasih pada suami Najib ni