.

Jumaat, 2 Mac 2012

ANAK MUDA TERUS BANGUNA MELAWAN
BANGUN DAN LAWAN

TIMBALAN PRESIDEN KUMPULAN AKTIVIS MAHASISWA INDEPENDEN(KAMI) DIPANGGIL KE BALAI POLIS PETANG INI

Rentetan daripada kawad cam Mahasiswa di Balai Polis Tanjung Malim kelmarin, Timbalan Presiden KAMI telah dipanggil untuk ke Balai Polis Kajang jam 3 hari ini.

Kawad cam yang diadakan kelmarin melibatkan lapan Mahasiswa iaitu Ahmad Shukri Bin Che Ab Razab yang bertindak sebagai Presiden Solidariti Mahasiswa Malaysia(SMM), Khalid Bin Mohd Ismath Timbalan Presiden Kumpulan Aktivis Mahasiswa Independen (KAMI), Haziq Abdullah Bin Abdul Aziz Presiden KAMI, Muhammad Safwan Bin Anang@Talib Presiden Gerakan Menuntut Kebebasan Akademik (BEBAS) , Adam Adli Pemimpin Legasi Mahasiswa Progresif , Ekhsan Bukharee Bin Badarul AKSI , Mohd Zaini Bin Mahd Ismail Aktivis Mahasiswa dan Muhammad Hilman Idham Bekas Presiden dan Pengasas KAMI.

Pihak Polis telah hadir ke rumah Khalid Ismath dan meminta beliau untuk hadir ke Balai Polis Kajang esok. Beliau sendiri masih belum jelas atas sebab apa beliau dipanggil esok. Jadi , Mahasiswa berharap segalanya dapat diselesaikan secara adil kerana keadilan akan kekal selamanya. Kebenaran itu pasti.

KHAIRUL NAIM,
SETIAUSAHA AGUNG,
KUMPULAN AKTIVIS MAHASISWA INDEPENDEN (KAMI)


PROGRAM-PROGRAM MELAWANTiada ulasan: