Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 2 Mac 2012

FREE LOADER BUAT KACAU LAGI




NOTA:

berita di bawah ditujukan khas
kepada hassan ali

berita di bawah untuk perkasa
berita di bawah untuk pukida

hasan ali patut membaca berita ini

free loader dan raja gopal
kurang sedar bahawa
hari hari akhir akan datang juga

tak hari ini esok
tak esok minggu depan
tak bulan depan tahun hadapan
tak tahun hadapan 10 tahun lagi
yang pasti free loader dan raja gopal
kena kerja untuk cari makan





PEGUAM DAKWA KELUARGA DIRAJA JOHOR UNGUT BUNUHNYA- mkini

Peguam Kamal Hisham Jaafar mendakwa bahawa ahli kerabat diraja Johor membuat ugutan bunuh terhadap dirinya.

Bercakap melalui telefon kepada Malaysiakini dari Doha pagi ini, Kamal Hisham berkata beliau telah berurusan dengan keluarga diraja Johor itu selama 17 tahun dan mengenali rapat dengannya.

“Saya telah mendapat beberapa ‘ugutan bunuh’ yang dipercayai dibuat oleh seorang kerabat diraja yang mana perkara ini telah saya maklumkan kepada pihak polis.

“Dalam surat saya kepada pihak polis saya menerangkan bahawa laporan polis tentang ugutan-ugutan bunuh yang saya terima masih belum saya buat memandangkan terdapat isu-isu sensitif yang akan timbul susulan kepada laporan saya nanti.

“Saya mempunyai banyak dokumen yang boleh membuktikan kebenaran saya yang boleh membuktikan bahawa penjenayah sebenar adalah orang lain tapi membuat tuduhan terhadap saya
kerana mahu menutup kesalahannya.

“Saya sekali lagi mengulangi bahawa campur tangan Menteri Dalam Negeri dan Ketua Polis Negara adalah perlu untuk memastikan bahawa pihak Polis Johor menjalankan siasatan dan urusan secara professional dan tulus.

"Saya percaya maklumat-maklumat siasatan polis Johor terhadap kes yang dibuat terhadap saya telah disalah gunakan oleh pihak tertentu sehingga menjejaskan hak saya untuk mendapat keadilan yang tulus.

"Saya hairan apabila saya mahu bekerjasama dengan pihak polis dengan bertanya apakah laporan dan tuduhan yang dibuat kepada saya, pihak polis menyatakan bahawa lapuran yang dibuat ke atas saya dikategorikan sebagai “rahsia”.

Kamal Hisham, bagaimanapun, tidak mendedahkan sifat ugutan yang diterimanya

Beliau yang juga seorang pengarah di Southern Ads Sdn Bhd, syarikat yang dikaitkan dengan keluarga diraja Johor juga didakwa oleh syarikat berkenaan melakukan penipuan dan pecah amanah (CBT).

Enam laporan polis telah dibuat terhadapnya sejak Mac lalu.


TUNTUTAN ANAK MUDA



6 ulasan:

Kunta Kente berkata...

Itu la sobabnya kalau kerabat diraja terikut2 cara dan style Gerembolan UMNO berniaga. Bila rugi kasi bail-out & bila untung banyak kasi bunuh. Macam berebut harta perang... Hahaha

Gerakan Mansuhkan Free Loaders berkata...

Alangkah baiknya jika kita ada NGO untuk melindungi rakyat daripada dibunuh oleh Free Loaders dan Rajah Gopal Rajah Gopal.

Mengapa JATI hanya mahu mempertahankan hak Rajah Gopal tetapi tidak mahu mempertahankan hak rakyat?

JATI kononnya mempertahankan hak ISLAM, MELAYU, dan RAJAH GOPAL tetapi itu semua tipu helah Hassan Ali sebab kita tahu:

(1) ISLAM - Siapa ketua agama Islam di Malaysia? Bukan Allah SWT atau Nabi atau mufti atau ulama tetapi Rajah Gopal dan Free Loaders.

(2) MELAYU - Kononnya Hassan Ali nak mempertahankan ketuanan Melayu. Tetapi siapa yang dipanggil "TUANKU" oleh orang-orang Melayu dan bukan Melayu di Malaysia? Jawabnya RAJAH GOPAL dan Free Loaders.

(3) RAJAH GOPAL - Ini tidak perlu ditafsirkan lagi sebab ianya jelas bahawa JATI sebenarnya ditubuhkan untuk mempertahankan RAJAH GOPAL dan Free Loaders yang makan tanggung berak cangkung.

Jadi kesimpulannya JATI ialah NGO yang ditubuhkan oleh kaki bodek Hassan Ali untuk mempertahankan Rajah Gopal, bukannya nak mempertahankan rakyat yang dianiayai oleh Rajah Gopal yang lebih tamak daripada babi.

Mengapa Hassan Ali tidak mahu mempertahankan hak RAKYAT?

HAK RAKYAT LEBIH PENTING DARIPADA HAK RAJAH GOPAL!

KITA HARUS BERJUANG UNTUK RAKYAT MALAYSIA!

KEADILAN UNTUK SEMUA! TIDAK KIRA RAJAH GOPAL ATAU RAJA LINGAM! TIDAK KIRA MAMAK ATAU CUKONG! KEADILAN YANG BETUL IALAH KEADILAN UNTUK SEMUA! JADI MARILAH KITA BERSAMA-SAMA MENYERTAI PARTI KEADILAN RAKYAT!

RAKYAT HARUS MENYOKONG PAKATAN RAKYAT BUKANNYA PAKATAN RAJAH GOPAL ATAU PAKATAN FREE LOADERS YANG MAKAN DITANGGUNG OLEH RAKYAT DAN BERAK CANGKUNG.

KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

Buat ape nak "pertahankan" hak RajaGopal yg memang dah sedia kaya tanpa bekerja sejak turun temurun, tak pernah rasa takut tak makan, tak pernah rasa hidup menganggur, yg makan tanggung berak cangkung atas keringat rakyat marhaen....ade dia tolong rakyat, masih ramai orang miskin di negara ni : mereka ni lah yang perlu dipertahankan, yg hidup susah...pelik betul Hassan Ali membodek tak sudah2..menambahkan bilangan pembodek yg jugak ramai...

kampong lad berkata...

raja tak akan ujud tanpa rakyat tapi rakyat tetap ujud tanpa raja. yg jadi masalah ialah wakil rakyat berkelakuan macam maharaja.

Tanpa Nama berkata...

si kamal hisam ni pun kaki penipu jgk... kau dah belasah duit dan bila org cari kau sampai lubang cacing kau mengadu kena aniaya... tp salute la kat kau kamal hisam sbb berani pau duit pakai nama free loader johor... tak cukup lg ke berjuta kau dah dapat hehehe, jgn ingat org tak tau, kecik je mesia ni...

-selendang kuning-

KeRAKYATaan Malaysia berkata...

Bila Pakatan Rakyat menang pada pilhanraya yang akan datang, saya sarankan agar perkataan "keRAJAan" tidak digunakan lagi kerana ia berasal daripada perkataan RAJAH GOPAL dimana RAJAH GOPAL yang berkuasa menjadi TUAN. Sebaliknya perkataan "keRAJAan" ditukar dengan perkataan Melayu yang terbaru iaitu "keRAKYATaan" dimana rakyat yang menjadi tuan and memerintah Malaysia. Contoh ayat "Kerajaan Malaysia" menjadi "Kerakyataan Malaysia." Ini baru betul betul demokrasi sebab perkataan demokrasi berasal daripada perkataan Yunani yang bermaksud rakyat yang memerintah dan bukannya RAJAH Gopal dan Free Loaders yang memerintah.

Harap kerakyataan Pakatan Rakyat mempertimbangkan saranan saya.

Terima Kasih.