Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 27 Mac 2012

MONOPOLI MEDIA GEROMBOLAN PECAH TERBARAI












SILA BACA DI SINI TULISAN TUKAR TIUB:

http://my.news.yahoo.com/blogs/yahoo-malaysia-newsroom/pendekar-atau-pembohong-siber-075709211.html


JANGAN LUPA UNTUK BERSAMA


6 ulasan:

Khir Toyol berkata...

Tukar Tiub, tolong lah belajar bagaimana nak buat link yang boleh di klik. Link kat Tukar Tiub selalu tak boleh diklik. Kena copy dan paste.

Nampaknya Tukar Tiub belum lagi jadi blogger yang professional.

KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

betul keh ade bersih 3.0? ambiga cakap x jadi. Bro, nanti susah jika dah ambil cuti.....kan.

tolong konfem dulu boleh?

pakcik lan berkata...

Apo nk buek klu dah otai? Den pun otai gak. Den ingek kan, den yg tak pandai, ruponyo, bukan den sorang. :-0

mek berkata...

kepada khir toyol 27 mac 2012 4:26 ptg:

tak payah copy & paste. engkau highlight je link yg TT bagi tu, pastu engkau right click engkau punya tikus, open in new tab atau open in new window.

TT memang mengaku dia tak mahir IT. yg engkau pun nk tunjuk mcm pandai tapi sebenarnya bangang apahal?

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Woi khir toyol,

dulu TT pernah berfirman, katanya "kalu bodo jgn beritau orang..."

wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka

Tanpa Nama berkata...

i suke baca tt n komen u olls yg fani mani nih. kelakar dan menghiburkan hati. ekekeke. tt? like3x