Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 5 Mac 2012

UNITED MAMALIA NATIONAL ORGANISATION





LEMBU ANAK BEERANAK






AG TIDAK BERMINAT DAKWA SUAMI, KELUARGA SHAHRIZAT : RAFIZI – keadilan daily

KUALA LUMPUR 2 Mac: Tindakan Peguam Negara, Abdul Gani Patail memulangkan semula kertas siasatan National Feedlot Corporation (NFCorp) kepada pihak polis, menunjukkan kerajaan tidak berminat untuk mendakwa keluarga Shahrizat Jalil.

Pengarah Strategi KEADILAN, Rafizi Ramli mempersoalkan tindakan Abdul Gani memulangkan semula kertas siasatan tersebut, meskipun pun pihak polis sendiri sebelum ini mencadangkan Pengerusi NFC, i Mohamad Salleh Ismail didakwa.

“Sememangnya ia terpulang kepada Peguam Negara untuk mendakwa atau tidak.

“Namun, Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersial (CCID) Syed Ismail Syed Azizan sendiri secara terbuka mengatakan ada bukti kukuh dan mencadangkan pengarah NFCorp, Mohamed Salleh didakwa di mahkamah,” ujarnya ketika dihubungi keadilan daily.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...NAK DAKWA MACAM MANA.... kah kah kah..

kah kah kah..NANTI LEMBU BUKA RAHSIA SEMUA... kah kah kah..

kah kah kah...LEMBU TAHU CERITA MAT MONGOL...kah kah kah...

kah kah kah...LEMBU TAHU CERITA BIK MAMA... kah kah kah..

woit...NAK TAHU... TANYA KU LI....kah kah kah..

kah kah kah..PENYIMPAN MOHOR RAHSIA RAHSIA NEGARA.... kah kah kah


ANAK MUDA BERSEDIA!



2 ulasan:

Anti Patail berkata...

aku dah agak dah....si patail ni petualang negara....dia ni mesti step down dr terus jd peguam negara...mari la kita solat hajat, sembahyang dan pohon doa pada tuhan masing2 agar si patail geni petualang cepat sakit, hilang upaya utk kerja dan digantikan yg lain....kalau x rakyat akan terus menderita....
aku xnak mengundi BN lagi....

Tanpa Nama berkata...

jangan salah faham
bukan ag tak nak dakwa tapi bukti masih tak cukup

bukan mudah nak dapatkan bukti apatah lagi bukti yang perlu diperolehi dari lembu-lembu

kalau lembu tidor, bukti tak boleh ambik
kalau lembu tengah makan rumput, bukti tak boleh ambik
kalau lembu tengah berak, bukti tak boleh ambik

bukan senang nak mintak bukti dari lembu-lembu
bahasa lembu pulak sukar difahami
time lembu sakit ke, demam ke, sembelit ke, bukti tak boleh diambil

jadi janganlah tuduh sebarangan kerana penyiasatan ini bergantung sepenuhnya kepada lembu-lembu
kalau lembu senang baru lembu boleh bagi bukti

susah nak cari bukti dari lembu
kita pun ada belajar, bodoh macam lembu
kadang-kadang kita tanya lain, lembu jawab lain
kadang-kadang kita soal lain, lembu bagi klu lain
bukan senang beb nak siasat lembu walaupun mereka dah duduk dalam kondo mewah
mereka semua tu lembu
dan bodoh macam lembu

buat apa kita nak marah ag
lembu memang susah nak bagi bukti
lainlah kalau tapir atau musang