Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 3 April 2012

ESOK JAM 12 - PENGUMUAN PENTING







PENGUMUMAN

adalah diberi tahu
adalah di canangkan
adalah di war war kan
adalah di hebohkan

tukar tiub akan membuat
satu pengumuman penting

pengumuman ini akan dibuat
tepat jam 12.00 tengah hari
pada hari rabu 4/4/12 ini

semua laman
semua blogger
semua facebooker
semua tweeter
sila masuk ke tukar tiub





10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kidorang dah tahu la, tukar tiub nak kahwin sebab awek tt dah hamil..............wooiiiiiiii...... pakailah sarkot masa nak entot......

kakakakakaaka.........bang isham ade share dalam kilang durex??? hebatnya promosi iklan kondom oleh tt...kakakakaa

Tanpa Nama berkata...

Chek dah x sabar nak tunggu esok..TT nk hantar rombongan meminang Anak Dara 1Malaysia (AD1M) Ummy Halalalafilda tu ke?

Tanpa Nama berkata...

Bro !
Kita dah set bergerak 284.

Blog Politikus berkata...

Salam. Mohon bertukar link dengan blog kami http://blogpolitikus.blogspot.com/

helmy berkata...

pak tt nak umum dia keluar pkr masuk umno pulak kahkahkah

zeff berkata...

bro isham, aku siap set alarm ni. lu jgn buat saspen yg tak cool, nanti aku C4 lu!

Tanpa Nama berkata...

rasanya betul kata helmy.. dia nk masuk umno sbb dgn masuk umno dia dapat habuan lumayan.. kurang2 pn projek KERBAU rm250 juta setaraf dgn NFC tu... kah kah kah

man perkasa berkata...

TT menang kes saman keraajaan malaysia masa dia dapatkan suaka politik dulu. gerombolan KERA byr 10juta setahun X 20tahun duduk luar negara = 200juta.
Lepas ni blog TT akan dijual. Tt dah takmau menaip lagi dah.. takut jari patah.

Tanpa Nama berkata...

Apa yang penting..kerjasama.apa yang penting...kerjasama..

Tanpa Nama berkata...

kenaikan harga durex, tayar, tiub & seangkatan kerana harga getah asli naik.. minyak dah naik.. getah bila lagi?? kayo pak cik penoreh kayoo...