Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 17 April 2012

PENCERAHAN DARI PEMBACA TUKAR TIUB




TERUSKAN PERJUANGAN ITU!




ILMU JAGAN DIDAGANGKAN

dari merdekareview dan beberapa blog/site lain, dilaporkan 95% penuntut masterskill college yg antara kursus ditawarkan ialah diploma kejururawatan, adalah peminjam ptptptptpt-pity-n. tinggi peratusan tu! juga, chiep2 pemegangsaham kolej tu taklain takbukan ialah: adik haji najibabun-al-Kera, dan anak rajah perak dilaporkan tahun 2009 kolej tu untung bersih 97juta! tahun 2010 Kera dah tak bagi lagi lesen kalau ada mana2 kolej yg baru nak tawarkan kursus jururawat. alasan: Kera prihatin dengan kualiti graduan, jadi kalau bilangan kolej bertambah dikhuatiri kualiti kursus tak terjaga.

eh, tapi bukan ke dalam sistem bukan-monopoli, lebih sengit persaingan maka lebih terjaga kualiti lebih hebat produk demi menarik pelanggan??? kalau takbagi pesaing, itu samada monopoli atau protectionism namanya! nak protect anak najibabun dan anak rajah dan segerombolan supaya tiaptahun kaut 100juta untung dari budak2 peminjam ptptptptptn ke??? selidik jangan tak selidik! bantah jangan tak bantah! abu! -average joe- klakka-la.blogspot: MARI BELAJAR DAN MEMAHAMI (LET'S LEARN AND UNDERSTAND)
By average joe on CARA TERBAIK HAPUS PTPTN IALAH HAPUSKAN GEROMBOLAN... on 4/17/12




BERITA GUMBIRA UNTUK SELURUH NEGARA


rabu - radio bangsar utama akan dilancar
esok di dataran merdeka jam 9.00 malam
sila ikuti laporan terus menerus
dari dataran merdeka

sila layari:

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/

ESOK DILANCAR DI DATARN MERDEKA



NOTA:
radio bangsar utama akan
dilancarkan esok di dataran merdeka
sila ikuti laporan terus menerus
dari dataran merdeka pada jam 9.00 malam

sila tunggu dan nanti
jika terlepas rakaman tersedia
untuk para pendengra

radio bangsar utama
adalah raduo internet
yang telah dijanjikan oleh tukar tiub
harap para pembaca tukar tiub
akan mendengar radio ini

RABU - radio bangsar utama akan
melaoprkan BERSIH 3.0 ke seluruh dunia
untuk yang tidak dapat hadir
sila dengar siaran lintas langsung dari RABU

RABU ialah radio kolektif anak muda
RABU ialah radio untuk sesiapa sahaja
RABU adalah radio berani langgar laporan jelas

anak anak muda yang ingin bersama
dalam kolektif RABU sila hubungi kami
kami melatih pemberita
kami melatuh wartawan
kami melatih dj

RABU juga meminta warga dan kaum kerabat
pakatan rakyat, pencinta kebenran
para demokrat, anak muda counter culture
punk rocker - dari seluruh negara
untuk mengiklan kan progran mereka

untuk iklan dalam radio sila hubungan kami
di radio bangsar utama


3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

time kerajaan mansuhkan yuan sekolah bukan main puji lagi
bila kerajaan hapuskan 2 tol aritu, sume kerajaan baik
tapi bila nak mansuhkan ptptn, mane boleh sume free??
hek elehhhh
bila kita kata ISA zalim, dorang kata ISA bagus, skarang bila ISA dimansuhkan, kerajaan berjiwa rakyat terus?
bila bagi air free kat org selangor, dorg kata tak pandai urus negeri, yg dok bising tula balun air free sampai skarang..

Tanpa Nama berkata...

Zambrotta:

harini aku panas btui..
ada plak lakhanat pok menterimana soh bagi balik duit ptptn!!

woiiii duit tu duit BAPAK ko ka nk bagi bagi balik ni????
klau duit BAPAK ko boleh la nak mintak mintak balik lakhanat hoiii!!

skang utk layak dpt "pinjaman" ptptn, bapak kena start simpan/ bukak account SSPN..nak dijadikan cerita aku tetiba memerlukan duit lebeh..so nk ler kluarkan duit yg aku simpan dlm tabung SSPN anak aku..
ko tau ape jadik??? tak dibenarkan dikeluarkan DUIT AKU dlm SSPN tu, cuma 10% jer boleh kluar setahunnn!!!
NAK HARAM JADAH PUNYA GOMENN!!!!
itu duit aku la BAHALOL!!!!
bukan duit BAPAKK!!!! ko anak haram hoii!!!!

aku haram kan CIBAI2 lakhanat ni makan duit aku..babi nak haram punya menteri lakhanat!!!

zarulyatak berkata...

LAAA...x lilancarkan lagi ka radio bangsar utama..patut la aku pelik ..tiap2 kali buka ada lagu MOHRAM ja..aku ingatkan DJ radio pi berak...kahkahkhak...good luck dude!