Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 11 Mei 2012

CUBA KIRA - CUBA CONGAK - CUNA HITUNNG BERAPA JUMLAH




INI BARU SATU LORONG




1,000 MAHSISWA WAKILI 18 UNIVERSITI TUNJUK SOKONG KEPADA PM
- meloya

PUTRAJAYA 10 Mei - Seramai 1,000 mahasiswa daripada Kumpulan Rakan Siswa Malaysia (Karisma) mewakili 18 universiti seluruh negara hari ini menyerahkan deklarasi aman kepada Najib Razak bagi menunjukkan sokongan penuh mahasiswa terhadap kerajaan.

Penyelaras Deklarasi Aman Karisma, Muhamad Mukhlis Maghribi berkata, deklarasi itu bagi menepis dakwaan pelbagai pihak yang melabelkan mahasiswa propembangkang.

Beliau menegaskan, majoriti mahasiswa tidak menyokong pembangkang sebaliknya berdiri teguh bersama kepimpinan Perdana Menteri.

Katanya, lima perkara diketengahkan dalam deklarasi itu iaitu menyokong dan bersama kepimpinan Perdana Menteri, menolak segala bentuk kekacauan, provokasi dan demonstrasi yang menggugat keamanan negara dan menjadikan mahasiswa golongan yang bebas.


INI DEMO SITI CIPUT BINTI LEBAI MIPUT




KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit.... INI CUKUP HEBAT... kah kah kah..

kah kah kah...ADA LAPAN BELAs ..18 BUAH UNIVERSITI SOKONG...kah kah kah..

kah kah kah...TAPI HANYA ADA 1,000 ORANG TURUN DEMO.... kah kah kah..

kah kah kah...CUBA HITUNG... CUBA KIRA...kah kah kah..

kah kah kah.... INI ANGKA CIPUUUUT.... kah kah kah..

kah kah kah...INI DEMO SITI CIPUT BINTI LEBAI MIPUT.... kah kah kah..

kah kah kah.... KALAU 18 UNIVERSITI KURANG KURANG MESTI KELUAR DEMO 20 RIBU.... kah kah kah..

kah kah kah... KALAU 1000 ORANG INI SITI CIPUT BINTI LEBAI MIPUT.... kah kah kah..

woit...PERGI SUSUN LAGI... BAWA RAMAI RAMAI... MACAM BERSIH... kah kah kah..

kah kah kah... 1,000 ORANG INI MEMALUKAN....JANGAN JADI POYO.. kah kah kah


layari sekarang:

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/


8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Student takda duit TT hehe.. :D
1000 orang ni pun sakit nak taja kah kah kah.. :D

1000 dari 18 buah universiti? lebih kurang 55 orang je :D sorang lecture dan sorang students dari setiap fakulti kot..

Tapi kalau tengok gambar tak sampai 1000 pon... campur ngan tukang ambik gambar ke??

Tanpa Nama berkata...

Info dr radio sinar, 2000 bas bw penyokong umno untuk penuhkan stadium bukit jalil.... berapa satu kepala dapat? =p

ComOt berkata...

1 000 / 8 = purata 55~56 orang dalam 1 universiti o_O

Tanpa Nama berkata...

Aikkk, adakah Kelab Karisma yg dimaksudkan itu adalah kelab Rakan Islah Siswa Malaysia (Sayap pemuda JIM)??

Mohon penjelasan.

Tanpa Nama berkata...

demo bukan budaya UBn ... tu sebab student demo ....tapi student demo yang ni ... tak pulak universiti sebok sebok nak guna AUKU ... yang demo lawan UBn... belum demo lagi dah sebok 'akan' dimabil tindakan ... ish ish ish ... "samseng jaln kebun" pun tak minat nak join .. tak ada umhhhh ....

Tanpa Nama berkata...

student U tempatan ker?? dah profesor dia pon kangkong...anak murid mesti kongkang punya...sure ramai melayu...

oiitt..aku lulusan Universiti Ontahmano, batu kikir nogori sembilan...tak banggang pon nak ikut demo nie...dah la biasiswa tak ada, masa depan belum tentu...nak bayor utang ptptn lagik...

piiiirahhhhh...demo upahan umngok la nie...

Silap Kona berkata...

nampak macam 50 orang jerrr

Tanpa Nama berkata...

belakang banner tu ade lg 1000 org tgh duduk nyorok xnk tunjuk muke..kah kah kah kah