Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 26 Mei 2012

JENG JENG JENG - LAGI CERITA BARU YANG KITA TUNGGU TUNGGU




HARAPKAN MEREKA BERJAYA DALAM SPM




DARI FACEBOOK SHAM GEE

Aku belum lagi keluarkan bukti dah ada yang mengakui anak dia terlibat dengan demo halau umno tu..

Kesian bapa budak tu.. nak dipukul anak dia tak tau apa2.. Pada umno kalau nak buat sesuatu menggunakan budak sekolah atau budak bawah umur pergilah tanya pada mak bapak dia .. minta kebenaran..

lepas tu lu hulur lah duit 100 ke 200 he he macam lu hulur kat bebudak tu.. ni aku pulak nak ajar he he.. bagi duit ambik.. bagi beras ambik, bagi bantuan ambik.. undi tetap pada PR lah he he.



APA ITU RABU : RADIO BANGSAR UTAMA

rabu ialah stesen radio internet
rabu ialah stesen radio melawan
rabu ialah stesen radio melanggar
rabu ialah stesen radio cool
rabu ialah stesen radio chic
rabu ialah stesen radio radikal

layari sekarang:
www.radiobangsarutama.blogspot.com


dari rabu akan dapat didengari:
berita bersih
berita menghasut
berita terkini


dari rabu akan berkumnadang:
lagu punk rock
lagu rock klasik
lagu rock kapak
lagu metal
lagu perjuangan
lagu melawan
lagu sosialis
lagu komunis
lagu lagu perjuangan dari seluruh dunia

sesekali lagu mat bunga
sesekali lagu mat jiwang

NOTA:
untuk mengiklankan program
untuk berhubung
untuk membuat bantahan
untuk memberi komen
untuk mengutuk
untuk mencaci
untuk membodek
sila hubungi:

radiobangsarutama@gmail.com




jadi cool jadi kawan rabu
BE COOL – BE DARE


1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

budak macam nih jangan harap nak lulus spm

dapat upah 10 ke 20 buat beli rokok

minum teh kat warong main dam haji dua tiga jam

dewasa besok hisap dam, tonggang arak, rogol anak dara orang

belajar kolej swasta dengan 2 kredit pinjam ptptn

tak dapat kerja tak dapat bayar ptptn kena black listed

kerja jadi PA pangkat rendah melalak mintak gaji macam ada phd

malam merempit, eksiden dan mati katak