Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 21 Mei 2012

MALAM INI JAM 9 DARI RADIO BANGSAR UTAMA





MALAM INI JAM 9.00 MALAM


temubual dengan:

naharudin rahman
farhan azahan
hadi khalid


mereka ini adalah anak muda
aktivis counter culture
aktivis budaya

layari radio bangsar utama
untuk mendengar huru hara mereka







RABU – RADIO BANGSAR UTAMA

rabu ialah stesen radio internet
rabu ialah stesen radio melawan
rabu ialah stesen radio melanggar
rabu ialah stesen radio cool
rabu ialah stesen radio chic
rabu ialah stesen radio radikal

layari sekarang:

www.radiobangsarutama.blogspot.com

atau

www.radiobangsarutama.com

dari rabu akan dapat didengari:
berita bersih
berita menghasut
berita terkini

dari rabu akan berkumandang:
lagu punk rock
lagu rock klasik
lagu rock kapak
lagu metal
lagu perjuangan
lagu melawan
lagu sosialis
lagu komunis
lagu lagu perjuangan dari seluruh dunia

sesekali ada lagu mat bunga
sesekali ada lagu mat jiwang

jadi cool jadi kawan rabu

BE COOL – BE DARE




5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bro. malam ni jam 9pm di Dewan MPKJ Pekan Bangi Selangor ada ceramah Mohd Sabu dari PAS. Sila war war kan.

Tanpa Nama berkata...

Bro Isham,

Gua nak bertaruh satu perkara sama lu...

Setakat ni lu punya blog ketukan oleh pelayar internet adalah 21 juta lebih...

Rakyat Malaysia terkini dianggarkan 28 juta penduduk...

Gua nak bertaruh, mana satu yang akan tiba dulu... tumbangnya Umngok atau ketukan pelayar internet di blog lu yang ke 28 juta...

Aku pilih umngok tumbang dulu... lu macamana Bro?

rahmad mega berkata...

lagu kumpulan mega ada?

Tanpa Nama berkata...

bro, radio cool ni takleh layanlah bro.. masuk blog die, clik kat online radio tu, keluar balik page sama...
dah tak cool ni bro...

Tanpa Nama berkata...

Bro,

Radio cool tak boleh login lah.. click kat online icon, keluar balik page same.. tak cool mcm ni bro!