Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 19 Mei 2012

PAKATAN RAKYAT - SILA JANGAN JADI TONG SAMPAH



KOMENTAR TUKAR TIUB


parti- parti dalam pakatan rakyat
jangan jadikan parti sebagai tong sampah
menerima sesiapa masuk

belajar dari ibrahim ali
belajar dari hasan ali
belajar dari tengku aziz
belajar dari zul nordin

klip dibawah ini ialah seorang malaon gerombolan
malaon ini telah 27 tahun menjadi ahli
tetapi kerana tak dapat kontrek pasir
malaon ini buat huru hara

ini kontrektor kelas f
ini kontrek junkies

waspada dengan malaon sebagini!


LIHAT DAN KETAWAKAN KAH KAH KAH





radio bangsar utama akan melaporkan malaon jenis ini:







18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

typical kaki kontrek......tuihhhhhhh

woiiiii......PR, jangan jadi tong taik UMNO BN......

hasbullah zainal berkata...

Yoep samhuri.. Mike pegi jual tuppuware jer ler lepaih ni... Nengok pade lenggok tu sesuai benor..

matatakbuta berkata...

KAH KAH KAH
TT,
BUKAN LAGI TONG SAMPAH, TAPI JAMBAN TAIK.
Kerja jadi jamban taik ini adalah kerja PAS Kelantan. Bukan Brahim Katak seekor yang menipu PAS Kelantan, tapi berpuluh ekor lagi sedang menanti.
Ada di Ketereh, ada di Pasir Mas, kesemua ini nak jadikan PAS jamban taik.
Harap-harap broker jamban taik di Salor dan Rantau Panjang dipencenkan segera.

Tanpa Nama berkata...

dah 27 tahun duk dlm timbunan sampah tiba2 keluar nak jadi wangi...cehhh

Non-Governmental Individual berkata...

haram jadah...!

orangkasai berkata...

perjuangan PERUT...

Man Black berkata...

sabor sabor semua..tak salah dia nak hijrah dan join pkr..tapi jgn beri dia apa2 jawatan..tunggu tengok pada PRU yg ke 15 nanti baru consider..kata pdnya untuk PRU 13 n PRU 14 ko perform dulu..

Tanpa Nama berkata...

Inilah budaya dan tradisi yg ditanam oleh UMNO.. masuk parti kerana nak kontrek..
tak dapat frust.. mengamuk... Satu Malaysia tahu.. Kalau dia nak masuk PR sebab kontrek jugak.. hati2 lah.. Kejadian ini Akan berulang lagi n next time dia Akan hamun PR pulak sebab tak bagi kontrek ...

Tanpa Nama berkata...

Woi...kartun habis hero ni...KAH...KAH...KAH...tergolek dog peruk sakit KAH...KAH...KAH...tengok video ni...KAH...KAH...KAH...

Lain kali, sapa-sapa yg kat sana tu, yang tak berkenaan tu, yang tak boleh buat apa-apa tu...sila berdiri jauh-jau sikit, buat ruang, jadi gelangang bagi hero ni tunjuk silat mangkuk-kuntau-pantau...jangan pergi dekat, tak cukup ruang nak mengelajat...KAH...KAH...KAH...!!!

Tanpa Nama berkata...

Salam...jgn kita mudah berkata PR jgn jdi parti tong sampah...deme2 yg nk berjuang dgn kita tentu mempunyai niat...samada baik atau buruk...niat itu kita pulangkn kepada ALlah...kerana Hidayah dan Taufiq itu kepunyaan DIA....org2 PR doakan kesejahteraan mereka dlm perjuangan ni.....

Tanpa Nama berkata...

tolonglah! tolonglah! tolonglah! biarlah sesiapa nak masuk PAKATAN pun.
tapi janganlah bagi jawatan tinggi pada ex-BN yg pernah berjawatan tinggi!

TT sila mulakan kempen counter culture ini. Pakatan juga harus kena attack dgn budaya counter culture!

jgn mudah memberi jawatan kepada ex-BN dan sekutu-kutunya!



tolonglah TT hamba merayu!

Khun Pana aka johanssm berkata...

Excuse , me.
Is he related to Saiful's aunty Pet?
You know which Saiful? The one with huge loads of cums up his anus.

Tanpa Nama berkata...

Orang tua-tua kata dah terantuk baru nak terngadah... dah jenis makan rasuah, orang yang nak projek kena le bagi rasuah pada orang yang meluluskannya. Orang yang makan rasuah bukan kira kamu dari parti mana, kroni siapa. Asal saja kamu dipihak yang memerlukan maka dengan sendirinya kamu kena faham bahawa kamu kena le memberi rasuah kepada pihak yang meluluskan. Jika kamu sombong, tamak dan kedekut maka jadilah seperti yang ditanggong oleh pelakon utama dalam youtube tu.

Mengikut kata ahli UMNO Baru di Ampang, perbuatan itu adalah biasa dalam parti mereka, yang dapat senyap seperti tikus basah dan yang tidak dapat akan jadi anjing menyalak hantu diatas bukit..... tapi bila dah dapat habuan yang diminta mereka itu akan senyap juga....kemudian buat bodoh atau buat-buat tak tahu apa yang pernah berlaku.

Sudah 27 tahun berjuang dalam parti tong taik, lama tu..... tiba-tiba jadi orang gila... kesian diaaa.

Tanpa Nama berkata...

Bro TT

Tengok...!
Semua ini produk barat tapi buatan Malaysia.

Mereka memang tau "enjoy" dengan cara barat.

Arak dan pakaian barat "seksi" pun boleh jadi "halal".

Ada orang makan "free" dengan mulut "horizontal" tapi sendiri punya mulut "vertical" kenal orang makan "free" juga.

http://www.flickr.com/photos/60897922@N05/5822089849/in/photostream/

http://www.flickr.com/photos/60897922@N05/5822649506/in/photostream/

http://www.flickr.com/photos/60897922@N05/5822663736/in/photostream/

http://www.flickr.com/photos/60897922@N05/5849290581/in/photostream/

http://www.flickr.com/photos/60897922@N05/5834131638/in/photostream/

http://www.flickr.com/photos/60897922@N05/5828290951/in/photostream/

http://www.flickr.com/photos/60897922@N05/5824484303/in/photostream/

Ada orang bertudung tapi ada yg tanpa tudung.Ini pun halal juga.

kah.kah.kah........
kah.kah.kah........

kah.kah.kah........

Tanpa Nama berkata...

Dah ghupe usop wilcha dah gaye nyeee..

Tanpa Nama berkata...

Nak bagi jadi ahli boleh tapi jangan jangan jangan bagi atau lantik sebarang jawatan dalam parti.bahaya.dah terjadi kat penang semasa dsai terima zahrain buncit terus jadi pengerusi negeri.kumpulan saya bantah hingga kami kena terajang.cakap kami tak nak dengar last sekali zahrain buncit londeh semua yang sokong\lantik dia dan sekarang tukang hentam pkr.tu pun pkr tak serik lagi.walau bagaimana pun pkr tetap dihati kami walaupun pemimpin pkr tak suka kami hingga kini.·

Tanpa Nama berkata...

mat lembut ni bukan lagi sampah.....
dah 27 tahun dah jadi tahi pun....
kah...kah....kah....
sudahla PR ooiii.....
jgn suka cuci tahi....

puspawangi berkata...

MEMANG BETUL3x ..JGN TERIMA SAMPAH2 DARI UMNO NI..MEMANG SAMPAH DAN HAMPEH BELAKA..