Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 25 Mei 2012

SEDIH LAGI MENYEDIAHKAN




KOMENTAR SEDIH TUKAR TIUB

mereka ini ibu dan kakak kita
mereka didatangkan dengan dua buah bas
mereka tidak diberitahu dengan betul apa tujuan
mereka dijanjikan akan diberi duit

tukar tiub tidak marah mereka dtang ke rumah ambiga
tukar tiub tidak marah mereka tak tahu ujung pangkal
tukar tiub taidak marah mereka pulang dengan tangan kosong

apa silap mereka
apa salah mereka
sehinggakan diberi bahu t kuning yang ketat

apa jenayah mereka
sehinggakan mereka dilihat tersendat
sehinngakan mereka dilihat padat

memberi mereka baju t kuning bersais medium
adalah satu penghinaan yang amat sangat

kenapa hina mereka?

SILA KLIK UNTUK MELIHAT SENDAT













layari radio bangsar untuk laporan tepat:






31 ulasan:

can u plis stop that berkata...

inilah bahana nya bila bik mama jadi idola

Tanpa Nama berkata...

ini strategi beb. bagi nampak penuh. bijak.. bijak..

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah..ini laa beza baju beli dgn free

Tanpa Nama berkata...

Salah mereka kerana tidak mengikut trend terkini dari london.

Mereka patut diberi gelang spike sebagai aksesori

Kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Holy F***in' Shit...
Looks like covering head with scarf but clearly showing their stink breast and Fat Vagina.. very low class ....
-No offense u scum,thats clearly looks like W****...

Tanpa Nama berkata...

Memang kasihan kalau perhatikan satu bangsa yang Tuhan bagi akal tak digunakan untuk berfikir, diberi mata tak mau melihat, diberi telinga tak mau mendengar...last2 jadi alat untuk memenuhi kebaghalan penyokong gerombolan - Kalau dulu anti sangat dengan BERSIH sekarang ini mereka pula yang tergila2kan BERSIH - Nasib kau la Labu....

Tanpa Nama berkata...

mungkin dijanjikan beg birkins koleksi bik mama......LOL....

Tanpa Nama berkata...

Depuis le malais est la vache stupide, parce que la mère de tous les vache est kak IJAT!

Tanpa Nama berkata...

adoyaiii..makcik , kakak sakalian..yg dah monopause nak pakai sendat gitu..melebeh sana sini.buat malu kat orang muda ja..aku heran depa ni tak reti nak guna otak ke??..melayu2..

Tanpa Nama berkata...

adoyaiii..makcik , kakak sakalian..yg dah monopause nak pakai sendat gitu..melebeh sana sini.buat malu kat orang muda ja..aku heran depa ni tak reti nak guna otak ke??..melayu2..

Tanpa Nama berkata...

tak habis2 diperbodohkan...
melayu bangsat...

Tanpa Nama berkata...

bangsaku jugak yang nampak bangang..tsk tsk tsk...cukong2 dn chetiar2 semua goyang kaki...

Tanpa Nama berkata...

TT mu ni takdok kijo lain ke selain dari mengecutkan pelir org.

dan berkata...

ini rope nye ....he he haram cik kak oi

Tanpa Nama berkata...

kakkaaakak... mantap dari TT.. gua ingat menyediah tu hadiah utk semua yg hadir wakakaka..
-coma-

Tanpa Nama berkata...

aku cuma boleh gelak je...

KAH KAH KAH KAH KAH KAH....
KAH KAH KAH...
KAH KAH KAH KAH KAH,,
KAH KAH KAH...

Tanpa Nama berkata...

wow! tetek tiga tingkat!

Assabul Matsaani berkata...

Sendat baju nampak seksinya,
Sendat otak nampak seksanya...

Longgar baju nampak selesanya,
Longgar otak kebersihan jiwanya..

Tanpa Nama berkata...

huduh gile mkcik2 ni..dri felda mana mari ni??dok umah jga cucu la mkcik2 oii!!

nizam r berkata...

kesian aku tengok. jadi kuda. simpati buat makcik2 ni..

Tanpa Nama berkata...

boroi macam ikut badak berendam...
kah...kah....kah....

ajibb berkata...

haram jadah, mati selera aku hari ni. uweekkkkk

nunu berkata...

ni baru haram jadah. smua size big mama

Tanpa Nama berkata...

pakai baju bersih 4.0 semangat gila tu. kah kah kah
kalau ikut demo je upah separuh.
kalau pakai baju sendat upah penuh

ala kita dulu kecik2 dulu pun ada jugak bawak bendera umno. ada la dapat 50 kan. tak kan tak ingat. kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Terbaekkk dari kilang belacan,menyerlahkan tahap kebodohan dan kebangangan bangsa aku,first class,teruskanlah makcik2,jgn sampai makcik kena lelong plak pas ni

Tanpa Nama berkata...

Terbaekkk dari kilang belacan,menyerlahkan tahap kebodohan dan kebangangan bangsa aku,first class,teruskanlah makcik2,jgn sampai makcik kena lelong plak pas ni

Tanpa Nama berkata...

TT
lepas solat jumaat keinginan memuncak....
balik tengok gambar ini...
kote mula kecut....

Tanpa Nama berkata...

Ni WANITA UMNO ka?
PUTERI UMNO tak join ke?

hehe rasa banyak lai cun-cun kat puteri UMNo hehe..

Tanpa Nama berkata...

makcik-makcik tu tergamak menggadai dara sebab nak baju T!????

UWEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKK

Tanpa Nama berkata...

duit punya pasal,sendat pn sendatlah....dapat upah,apa pun boleh...ye x makcik2??
Wiott!!!! mana muka2 anak muda???

p/s : Mungkin ini yg dimaksudkan TT - 'MANGSA KFC"

kahkahkah!!!!

Tanpa Nama berkata...

Apapun pasal gambar ni, komen yang paling aku suka dan kenang sepanjang hayat: "Sorang2 dah macam Big Mac aku tengok."
(dari FB.. :D)