Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 5 Jun 2012

MAT MONGOL PUTAR BERITA - MUHYIDDIN BAKAL PM




KOMENTAR TUKAR TIUB


dua orang senantor amerika
john mccain dan joseph liberman telah datang
minggu lalu


apa maknanya ini?
apa tandanya ini?


apa kenyataan mereka sebelum mereka pergi:

' we hope the election will be free and fair'

cakap melayunya:

' kami berharap pilihan raya nanti akan adil dan bersih'

cakap orang negori :

' jang ooi eeekao jangan menipu nanti den lompang"

apa maknanya ini?
maknanya amerika tahu pilihan raya malaysia tipu

apa maknanya ini?
maknanya ini amaran jangan menipu

madey faham kenyataan ini
najib tak faham kenyatan ini

madey tahu bahawa amerika mahu kerajaan baru di malaysia
najib hanya faham yang senator dua orang ini suka kueh karipap

itu pasal madey gila gila kata
anwar adalah pilihan amerika
ityu pasal madey gila guila kata
anwar ajen amerika

ada satu lagi pekara
apa dia?


masa anwar di bawa ke mahkamah
kerana demo bersih 3.0
apa jadi?

obama buat kenyataan dirumah puteh
apa kata obama:


' give mister anwar ibrahim a fair trail'

esoknya apa jadi?

esoknya:
kenyatan resmi dari german
bagi pihak negara negara eropah

apa maknanya semua ini?

maknanya tak lama kita
kita akan ada perdana menteri baru

siapa?

orangnya ialah muhyiddin yassin


AJEN AJEN BERSIH DI AMERIKA





RAMAI KAGUM KEJAYAAN MALAYSIA :NAJIB - meloya

PUTRAJAYA 4 Jun - Ramai orang luar yang melawat Malaysia kagum dengan pelbagai kejayaan yang dicapai negara, dan mereka dilihat seolah-olah memiliki persepsi yang sama sekali berbeza dengan realiti dalam negara, kata Najib Razak.

Dia berkata, banyak petunjuk dalam negara yang memberikan gambaran jelas mengenai kejayaan yang dicapai negara selaras dengan pelbagai inisiatif kerajaan.

"Rupa-rupanya wujud jurang antara persepsi dan realiti di Malaysia, bagi sesetengah negara, realiti itu lebih buruk daripada persepsi, tapi bagi Malaysia persepsi nampak lebih buruk daripada realiti," katanya semasa berucap di majlis perhimpunan bulanan Jabatan Perdana Menteri di Dataran Perdana di sini, hari ini.

Dia berkata, baru-baru ini dua senator dari Amerika Syarikat yang melawat Malaysia memuji apa yang mereka dapat lihat, dan mereka menggambarkan Malaysia sebagai sebuah kisah kejayaan.

Katanya, kedua-dua senator yang merupakan bekas calon Presiden itu juga mengakui bahawa Amerika Syarikat sendiri sedang berusaha membaiki sistem demokrasi mereka, malah mengakui bahawa satu ketika dulu keputusan pilihan raya negara itu tidak diputuskan oleh peti undi, sebaliknya oleh Mahkamah Agung. - TIEWNAMA

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... KESIAN MAT MONGOOL.... kah kah kah..

kah kah kah...PATUTLAH MADEY MARAH .... kah kah kah..

kah kah kah...PATUTLAAA DAIM MARAH.... kah kah kah

kah kah kah...LEMBIK SANGAT.... kah kah kah...

kah kah kah...GEROMBOLAN DAH SESAK NAFAS...MAT MONGOL GI SHOPPING...kah kah kah..


lagu lagu rejimen ke sepuluh:






10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

cakap orang negori :

' jang ooi eeekao jangan menipu nanti den lompang"

ketawo den dengan ini..

mek berkata...

aku suka yg cakap negori tu.

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

mohon kebenaran TT utk dari tajuk.

kenapa dlm upacara rasmi lain org panggil Britian tapi dlm bab bolasepak dan badminton org panggil England?

apa bezanya england dan Britain?klu cek lebai google england sbhagian britain...bgaimana sejarahnya...

mohon pencerahan

Tanpa Nama berkata...

Bro ,
Apakata mu jika Madey lawan ambiga
di mana2 kerusi KL.pada pru13?
Siapa yang akan bungkus ?
Kalau madey nak jadi releven lagi ,dia mesti bertanding pru13 lawan ambiga !kalau takut madey mesti shut the fuck up and hilang diri !

suzie berkata...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aM-_Op5trPA


Tengok Vedio Diatas

Ohhh Tidakkk !!!! Hari Nie Kita Didedahkan Dengan Video Ini Oleh Penyokong UMNO.. Perlukan Acara Sebegini?... Mohon Pihak PKR Dapat Beri Penjelasan... Kita Duk Sibuk Pertikaikan Mereka Tapi Dalam Masa Yang Sama...? K-POP Gak Ker...?... Hurmmm...

KAHKAHKAHKAH......KAKAKAKAKAKAKAAA...... RUGI......RUGI KALAU GEROMBOLAN TUMBANG PRU 13 ........ TAK AKAN ADA LAGI LAWAK JENAKA MACAM NI........KEMARUK SUNGGUH GEROMBOLAN NAK JATUHKAN PR........KAKAKAKAKAKAKAKAK!!!!!!

KAKAKAKAKAKAKAKAKA TAK PUAS KETAWA !!!!! GEROMBOLAN BUAT LAWAK TERBAIKKKK!!!!KAKAKAKAKAKAKAKA.......!!!!! THE BEST JOKE SINCE 66 YEARS OF GEROMBOLAN'S RULE.....KAKAKAKAKAKAKAKA!!! MARI KITA GELAK KETAWA!!!!KAKAKAKAKA!!! INI BUKAN LAWAK BODO!!!! INI LAWAK ANTARABAGSA TERBAIK!!!!! KAKAKAKAKAKAKAKA!!! PARA PEMINPIN GEROMBOLAN OTAK GELIGA!!!! OTAK PENIPU!!!! OTAK PELAWAK!!!KAKAKA AKAKAKAKAKAKAAKA

TAK PUAS KETAWA KETAWA!!!!KAHKAHKAHKAHKAHAKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAAHKAHKAHKAHAKHAKHAKHAKAHKAHAKHAKHAKHAKHAKHAKHAKHAKHAKHAKHKAHHAKHKAHKAHHAHKAHKAHKHAKHAKHAKHAKHAKHAKHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHAKHAKHAKHAKHA!!!!!

kelopir berkata...

kepalo kok kono sengkelet jib..maso tu baru tau langit tinggi rondah..kah..kah..kah..

kelopir berkata...

kepalo kok kono sengkelet jib..maso tu baru tau langit tinggi rondah..kah..kah..kah..

adam berkata...

Yang tnaya pasal britai england tuh.

Aku rase la tapi aku tak sure, england memang adalah sebuah negara, jadi bila dalam pertandingan memang disebut england sahaja sebab england yang bertanding. Bukan bdisebut Britain sebab britain gabungan 3 negara iaitu scotland,wales dan england.

Macam kesatuan EU jugak dimana lebih 20 negara join jadi bila negara dalam EU mewakili pape tetaplah dipanggil nama negara itu contoh Germany.

So dalam bolasepak, memandangkan balik2 hanya negara england sahaja yang layak ke world cup, tidak lah pula dipanggil britain sebab britain itu seperti satu kesatuan.

Lain pula halnya dengan umno dan barisan nasional, sebab kedua2 ini sama sahaja ahlinya dan juga tahap putar belitnya.

Tanpa Nama berkata...

Yang tanya pasal britain england tuh:

ko kena ambik Life in the UK Test baru buleh paham apasal nama negara Britain tp bila main bola ada england, ada scotland, ada wales & ada northern ireland. 4 ekor ni semuanya negara tp bersatu dibawah the United Kingdom of Great Britain & Northern Ireland. Kalo ko perasan, skang ni Scotland tengah hangat nak keluar dari kesatuan dan bernegara sendiri.

Few mende menarik: masa Olympic bulan depan ada Team Great Britain tapi masa Sukan Komanwel england, scotland, wales & northern ireland main asing-asing :)

Tanpa Nama berkata...

Joe Lieberman nie seorang penganut Modern Orthodox Judaism(Religious Zionism) Hasan Ali, perkasa dan yg sewaktu dgn dia tak marah or boikot kat mamat nie, Si Joe nie pendukung kuat yahudi di amerika, kalau tak salah saya dia salah seorang senator yg jumpa PM Malaysia tu. Sebenarnya sapa sokong zionis yer???
wikipedia.org/wiki/Joe_Lieberman