Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 28 Jun 2012

TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB




PENGUMUAM UNTUK SEMUA WARGA


mengikut janda bolat
mengikut mira besan najib dan rosmah
anaknya daniyar yang sedang dicari oleh polis new york
sedang berlatih di sandhurt england

gambar dibawah ini baru keluar
dari syarikat pr yang dilanggan mira
syarikat ini berpengkalan di new york

soalannya ialah:

apakah ini kem di sandhurst?
atau ini kem askar di malaysia?

sila lihat logo logo
sila lihat pokok
sila lihat bangunan
sila lihat askar yang lain
dalam gambar ini


sesiapa yang ada pengalaman
sesiapa yang tahu hal tentera
sila buat kajian
sila perhatikan betul betul
sila kembangkan isu ini


LAGI BERITA TAK RESMI

kemana bik mama menghilangkan diri
kenapa tak ada gambar bik mama dengan mira?
apakah bik mama tak setuju dengan anak mira?

gambar daniyar dengan najib ada
tapi tak ada gambar dengan bik mama

pelik tetapi hairan


INI DI UNITED KANGDOM?


















ATAU INI DI PORT DICKSON?







NOTA:
inilah suwey yang menimpa najib razak
telah sampai masanya najib diketepikan
telah sampai masanya muhyiddin anak tok guru ambil ali

mana dia pejuang melayu islam
mana dia hasan ali
mana dai ibrahim ali
mana dia zahrin ali
mana dia ezam ali
mana dia ufilda ali

kenapa senyap
kah kah kah






12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sah ni kat Malaysia, kalu tk silap PUSASDA Port Dickson, camna leh orang luar berlatih askar kt Msia..siapa punya arahan, dah rahsia navy jual..apa nk jadi nih woi..

Tanpa Nama berkata...

ooo.. masuk kem askar malaysia rupanya.
tambah lagi satu undi pos.
celaka punya najib.

Ahmades berkata...

Kalau tgk gambar dan susunatur bagunan, pokok, cuaca, suasana dan muka mamat di belakang daniyar aku yakin yang ini 100% kat Malaysia. Mana ada askar orang puteh yang berkulit sawo matang? Design kem pun bumbung bentuk minangkabau, mana ada design sebegini kat kem tentera england...

adpuncak berkata...

gambar tengah berkawat tu kat Kem Port Dickson

adpuncak berkata...

Memang kat Port Dickson

Tanpa Nama berkata...

Memang macam Malaysia je? PD ka?

Jadi betul la dia dapat kerakyatan Malaysia seperti yang dikatakan dalam notis pendakwaan?

Tanpa Nama berkata...

http://everitas.rmcclub.ca/?p=74248

Check bangunan Sandhurst juga baju Team Sandhurst

Tanpa Nama berkata...

gambar 1: mungkin UK sebab sekarang UK summer.
tapi
gambar 2: dgn bumbung bangunan yg mcm tu rasanya cuma di Malaysia :)

Tanpa Nama berkata...

- Keliru -

betul ke mamat ni ? mmg org yg sama ke? guna nama ben ..

Hamidi Fizie Bin Ahmad berkata...

ni kat Pusat ASAS darat la..aku tau sebab dulu aku training wataniah kat sanun,kor 2 armor,tu lapang sasar tu aku penah latih menembak kat sanun..dulu aku belajar kat kolej sanun jadi saheh sesahehnya ni kat pordt dickson la sobat..

Tanpa Nama berkata...

zul nordin nak join balik PR bawah PAS nanti

Tanpa Nama berkata...

pergi mampos sama zul noding bisul keturunan keling tongkang