Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 25 Julai 2012

HOT PANAS TERKINI TERNOW - TERIMA KASEH KETUA PEMUDA PAS




KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.... HEBAT KETUA PEMUDA PAS INI.... kah kah kah..

kah kah kah...PADAI BUAT SPIN.... kah kah kah...

kah kah kah.... INI DINAMAKAN SAIKOLOJI PUSING... kah kah kah..

kah kah kah... SUDAH PUTAR... SUDAH REVERSE.... kah kah kah...

SUDAH KANTOI WAH MANTOI




NOTA:
kalau tak ada berita ini
tak ada siapa yang tahu
sekrang semua blog
sudah mainkan berita ini

kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah


TOLONG PADAM GAMBAR FATHUL BARI SEDANG BERSOLEK - harakah daily

KUALA LUMPUR: Ketua Pemuda PAS, Nasrudin Hassan merayu kepada semua pihak khasnya penyokong Pakatan Rakyat agar jangan menyebarkan gambar Ustaz Fathul Bari Mat Jahaya yang sedang disolek oleh wanita.

Ini berikutan ada pihak-pihak yang menyebarkan gambar itu untuk memalukan Pengerusi Jawatankuasa Kerja Sekretariat Ulama Muda Umno (Ilmu) itu.

Gambar itu diambil ketika Fathul Bari dan Nasrudin disolek oleh jurusolek wanita ketika kedua-duanya menyertai debat anjuran Sinar Harian baru-baru ini.

INI GAMBAR NYA KAH KAH KAH


"Dengan ini, Saya merayu agar gambar yang memaparkan sahabat saya Ustaz Fathul Bari disolek itu dipadamkan dan tidak disebarkan.

"Kita berpolitik secara matang dan berhemah tanpa perlu kita menyelak keaiban peribadi sesiapa.

"Sungguhpun saya berbeda pendapat dan berdebat dengan Ustaz Fathul Bari, suka saya tegaskan di sini, ianya tidak menghilangkan rasa hormat saya pada beliau dan saya tidak setuju beliau diaibkan sedemikian rupa," kata Nasrudin.







MALAM INI LAPORAN LANGSUNG
radio bangsar malam ini
akan membuat laporan langsung
forum menghasut dari dewan china
sila layari radio punk rock ini



7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ini xyh jd isu bln ramadan,settle sendiri dh lr,tt hang yah kuar cite cm ni..low class la

Tanpa Nama berkata...

Owh baru tau huhu.. :)
kalau tak keluar papaer orang tak tau..

Tanpa Nama berkata...

Wow Nasrudin. Pandai juga rupanya kamu main psycwar.

Ingatkan ketua pemuda Pas ni cuma tahu bantah konsert je kah kah kah

p/s mesti ada pembaca yg tak puas hati dgn TT sebab depa ingat Nasrudin ni bercakap dgn jujur tak nak malukan lebai umno tu kah kah kah

Uda berkata...

wa tak paham..nak sindir KP Pas ke sindir Ulamak muda umno ke atau sindir Fathulbari?

Tanpa Nama berkata...

korang semuanyer ahli nujum ke??pandai menilai keikhlasan orang??..kadang2 aku xfhm dgn korang2 ni....ikhlas atau x ucapan seseorang tu...tu antara die dan ALLAH...kite xpayah la nk spin2 plak...diam2 sudahla...nk kritik pun pade2 la do....kalau benda kecik pun semua nk spin n kritik...sampai kiamatla korang duk tangkuk lama....

Tanpa Nama berkata...

Fathul Bari dah kantoi, kahkahkah!!!

Tanpa Nama berkata...

Tanpa nama 1.08ptg, tak payah nak rekrut Allah la, mangkok. sikit2 nak Allah. politik ini adalah untuk merebut kuasa. agama atau kaum tu pelincir je untuk raih sokongan. tak kira dia parti islam ke, parti melayu ke. parti bantah konsert ke atau party all night long