Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 25 Julai 2012

SYABAS CUBA SABOTAJ TAPI SUDAH MAKAN BADAN SENDIRI




KOMENTAR TUKAR TIUB

umum mengetahui sekarang
najib amat penakut
malah rejim ini lebih tidoo
dari rejim pak laaa

maka anak anak muda
anank anak muda selangor
patut mula menyusun satu demo besar
untuk menakut-nakutkan lagi najib

isu air ini adalah paling afdal
isu air ini paling dirasakan
mandikan najib dengan politik jalan raya!



SATU LAGI DEMO AIR WAJIB




APA BERLALU KELMARIN DI IBU PEJABAT

sekali di perhatikan
rancangan cukup molek:

kacau air di selangor
kerajaan pakatan akan dilihat hodoh
akan dilihat gagal
maka rakyat selangor akan undi gerombolan kembali

kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah




PERJANJIAN
tapi dalam perjanjian
ada tertera jika syarikat
tidak menjalankan tugas maka
syarikat ini akan dilupuiskan
kah kah kah

kerana itu tetiba
malikul sembab kata
tak ada catuan air

tetiba malikul batalkan
racangan jahat untuk catu air
kerana inilah yang sedang dinanti
oleh kerajaan selangor kah kah kah




KRONI GELABAH

petnag kelmarin ceo syarikat kroni ini
telah memberi taklimat
kepada semua pekerja
ini kerana ramai dari pekrja sayabas
amat bersimpati dengan kerajaan selangor
hingga maklumat paling intum pun dapat

contohnya beriat ini
telah di beritahu kepada tt
untuk buktikan bahawa para kroni
sedang risau tak tahu apa lagi
yang telah sampai ke tangan kerajaan selangor!


laporan terus menerus malam ini:






SIARAN LANGSUNG FORUM DARI DEWAN CHINA

malam ini tim radio bangsar utama
akan membuat siaran secara langsung
ini untuk memboleh kan warga di luar kl
sama sama mendapat pencerahan politik

juga agar warga diluar kuala lumpur
dapat di hasut sama untuk menumbangkan
kerajaan united malays natiobnal organisation!

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nasib baik ada caluse tu.. tu pun masih payah nak ambik alih kerajaan pusat backup habis-habisan..

Dulu masa ambil alih penuh janji manis ditabur.. bila harta kerajaan dah jadi milik swasta main ugut2 pulak nak catu air.. dengan pelbagai alasan.. nak naikan harga nak catu air..

tu padahnya bila syarikat kerajaan di swastakan.. Rakyat kena buka mata dan tengok belajar.. tol naik.. air naik api naik semua benda ni depa naikan sesuka hati.. sebab depa monopoli dan tu semua sebab kita benarkan..

kebodohan kita membenarkan kita dipijak2.. diperhambakan oleh mereka..

average joe berkata...

jelas menampakkan kekurang-pandaian gerombolan kera ni (dilaporkan big boss syabas tu jugak adalah pemegang satu jawatan kanan dalam umno sgor)... big bos syabas kunun2 ada muslihat cukup bijak nak perbodohkan mb sgor dgn ugutan catuan air... tapi dalam bijak dia tu tak sedar diri dia dah terbonggeng kaki dia dah pijak kepalahotak sendiri, lalu dia lupa yg akan kena catuan tu penduduk sgor, dan pekerja2 dlm syabas tu pun penduduk sgor - apa ke kurang bijak tahap baru terpijak shit sekor nih!

mentaliti umno dulu kini dan selamanya: umno je bijak, org lain tak bijak jadi jgn nak banyak cakap nak bangkang2!

jom reramai pijak umno-bn bagi lumat dalam pru13!
abu!

-average joe-
klakka-la.blogspot: HOW ADVANCED! Part 1 (MAJU LAH SANGAT! Bhg 2)

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah..najib takut,.mkn lg roti xde telor..kah kah..tdo lg ngn anak badak..kah kah