.

Isnin, 2 Julai 2012

MAKIN RAMAI YANG MASUK KRISTIAN KERANA SOLAR POWER


TOLAK PAS DEMI SELAMATKAN ISLAM
- meloya

Hasan Ali menyeru ahli dan penyokong tegar Pas menolak parti itu demi menyelamatkan Islam, Melayu dan institusi raja-raja yang disifatkan beliau menuju kehancuran angkara tindak-tanduk pakatan pembangkang.

Dalam siri jelajah ke-149 di padang Stesen Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) di sini, malam tadi, Hasan menganggap beliau tertipu dengan parti itu yang kini tidak lagi memperjuangkan negara Islam dan kepimpinan ulama.

Beliau yang juga bekas Naib Presiden Pas berkata, dua prinsip utama perjuangan Pas itulah yang mendorong beliau menyertai parti tersebut suatu ketika dulu meskipun sebelum itu telah berkhidmat lama dengan kerajaan.

"Saya percaya dua sebab inilah yang mendorong kita semua masuk Pas. Saya sendiri mempunyai banyak pilihan tetapi saya memilih Pas kerana terpesona dengan perjuangan negara Islam dan kepimpinan ulama yang mereka laung-laungkan.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...INI SARANAN YANG BAIK.... kah kah kah..

kah kah kah...INI SARANAN YANG JUJUR.... kah kah kah...

kah kah kah...TAPI SEBELUM AHLI PAS MENINGGALKAN PARTI ADA SATU PERMINTAAN... kah kah kah...

kah kah kah... SEMUA AHLI PAS NAK TENGOK VIDEO MURTAD.... kah kah kah..

kah kah kah...LEPAS TENGOK VIDEO MURTAD BARU AKAN KELUAR PARTI...kah kah klah..

woit...PASAL APA LAMBAT SANGAT KELUAR VIDEO INI?.... kah kah kah..

kah kah kah... EDITOR DAH CABUT LARI KE?.... kah kah kah...

kah kah kah... ATAU PELAKON TAK CUKUP BAYAR.... kah kah kah...

LAMBAT SANGAT MENUNGGU


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... KERANA LAMBAT SANGAT VIDEO KELUAR... MAKIN RAMAI MASUK KRISTIAN...kah kah kah..

kah kah kah...BILA MASUK KRISTIAN DAPAT SOLAR POWER.... kah kah kah...


6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mat Akidah kata yang masuk kristian tu banyak yang Power Rangers macam Zul Bisul.Islam tidak melayu pun tidak,termasuk Brahim katak and the geng.Kah..Kah..Kah!

Tanpa Nama berkata...

MasyaAllah,

Kalau semua orang masuk Islam pun, tidak berlebih Kemuliaan Allah, kalau semua orang keluar Islam juga tidak berkurang Kemuliaan Allah, yang terjejas adalah orang2 yang menjual ugama macam Hassan Ali dan yang sewaktu dengannya, kerana telah ditalanjangkan apabila hilang modal meraih kuasa, pangkat & rezeki masing2... Kah..Kah..Kah.. !

~ Pengsan Ali

Tanpa Nama berkata...

Saper sponsor ni Bang Hasan Ali?
Apa bang Hasaaan ALi dah buat masa jadi exco dulu takan nak harap tok guru saja kah dari kelantan bangunkan islam kat selangor.. leh hias pejabar beratus ribu takan takleh tepis dakyah kitab injil bekuasa solar kah kah kah

Tak masuk aqal la kalau tolak Pas nak ambik apa? Umno? selama ni umno memperjuangkan Islam kah? Padahal UMNO dah 54 tahun jadi tulang belakang BN.. yang kawal kerajaan pusat..

PAS sekadar kerajaan negeri je.. bagi la can Pas pulak pegang negara tgk betul ka depa ni betul ke idak..

kalu depa tak betul next pru kita kalih lagi pi umno.. kot masa tu umno dah insaf dan betul2 islam kah kah kah..

Farouk berkata...

teringat kisah hikayat seorang tok guru, kisah jika bertautnya kerjasama PAS dan UMNO, maka menteri besar Selangor milik PAS, tertanya tanya hati ini, siapa orang PAS yang bakal jadi menteri besar selangor tu.... tapi sayang, hajat bertaut tak kesampaian.... maka berputih mata orang PAS tu... siapa orang PAS tu dulu...? PAS lagi kah dia..?

Tanpa Nama berkata...

Bersetuju dgn tindakan mengHALALKAN kitab injil dalam bahasa melayu. kerana dengan cara inilah akan dapat membongkar kesalahan alkitab.
Pada melayu yg ingin keluar dari islam...keluar laaa..murtadla...
dan juga MElayu Muslim murtadkan diri anda dari Agama Melayu. Jadilah seorang muslim yg sebenarnya.
-MELAYU SUDAH BERSEDIA UTK MURTAD-

contohnya:

Yehezkiel 23:1 � 21
Datanglah firman TUHAN kepadaku:
"Hai anak manusia, ada dua orang perempuan, anak dari satu ibu.
MEREKA BERSUNDAL DI MESIR, MEREKA BERSUNDAL PADA MASA MUDANYA; DI SANA SUSUNYA DIJAMAH-JAMAH DAN DADA KEPERAWANANNYA DIPEGANG-PEGANG.
Nama yang tertua ialah Ohola dan nama adiknya ialah Oholiba. Mereka Aku punya dan mereka melahirkan anak-anak lelaki dan perempuan. Mengenai nama-nama mereka, Ohola ialah Samaria dan Oholiba ialah Yerusalem.
Dan Ohola berzinah, sedang ia Aku punya. Ia sangat berahi kepada kekasih-kekasihnya, kepada orang Asyur, pahlawan-pahlawan perang,
berpakaian kain ungu tua, bupati-bupati dan penguasa-penguasa, semuanya pemuda yang ganteng, pasukan kuda.
Ia melakukan persundalannya dengan mereka, semuanya orang Asyur pilihan; ia menajiskan dirinya dengan semua orang, kepada siapa ia berahi dan dengan berhala-berhalanya.
Ia tidak meninggalkan persundalannya yang dilakukannya sejak dari Mesir, sebab PADA MASA MUDANYA ORANG SUDAH MENIDURINYA, DAN MEREKA MEMEGANG-MEGANG DADA KEPERAWANANNYA DAN MENCURAHKAN PERSUNDALAN MEREKA KEPADANYA.
Oleh sebab itu Aku menyerahkan dia ke dalam tangan kekasih-kekasihnya, dalam tangan orang Asyur, kepada siapa ia berahi.
Mereka menyingkapkan auratnya, anak-anaknya lelaki dan perempuan ditangkap dan ia sendiri dibunuh dengan pedang. Dengan demikian namanya dipercakapkan di antara kaum perempuan sebab hukuman telah dijatuhkan atasnya.
Walaupun hal itu dilihat oleh adiknya, Oholiba, ia lebih berahi lagi dan persundalannya melebihi lagi dari kakaknya.
Ia berahi kepada orang Asyur, kepada bupati-bupati dan penguasa-penguasan kepada pahlawan-pahlawan perang yang pakaiannya sangat sempurna, kepada pasukan kuda, semuanya pemuda yang ganteng.
Aku melihat bahwa ia menajiskan diri; kelakuan mereka berdua adalah sama.
Bahkan, ia menambah persundalannya lagi: ia melihat laki-laki yang terukir pada dinding, gambar orang-orang Kasdim, diukir dalam warna linggam,
pinggangnya diikat dengan ikat pinggang, kepalanya memakai serban yang berjuntai, semuanya kelihatan seperti perwira, yang menyerupai orang Babel dari Kasdim, tanah kelahiran mereka.
Segera sesudah kelihatan oleh matanya ia berahi kepada mereka dan mengirim suruhan kepada mereka ke tanah Kasdim.
Maka orang Babel datang kepadanya menikmati tempat tidur percintaan dan menajiskan dia dengan persundalan mereka; sesudah ia menjadi najis oleh mereka, ia meronta dari mereka.
Oleh karena ia melakukan persundalannya dengan terang-terangan dan memperlihatkan sendiri auratnya, maka Aku menjauhkan diri karena jijik dari padanya, seperti Aku menjauhkan diri dari adiknya.
Ia melakukan lebih banyak lagi persundalannya sambil teringat kepada masa mudanya, waktu ia bersundal di tanah Mesir.
IA BERAHI KEPADA KAWAN-KAWANNYA BERSUNDAL, YANG AURATNYA SEPERTI AURAT KELEDAI DAN ZAKARNYA SEPERTI ZAKAR KUDA.
ENGKAU MENGINGINKAN KEMESUMAN MASA MUDAMU, WAKTU ORANG MESIR MEMEGANG-MEGANG DADAMU DAN MENJAMAH-JAMAH SUSU KEGADISANMU

Tanpa Nama berkata...

Haa??? Apa nih? Hikayat 1001 malam ke? Atau panduan lengkap kamasutra? Atau 50 shades of grey?
-average joe-
klakka-la.blogspot