Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 12 September 2012

AMERIKA MEMULAKAN DASAR REGIME CHANGE - SOROS PEMBUKA JALAN




BERBAIK BAIK KEMBALI - KENAPA?








KOMENTAR TUKAR TIUB

berita ini berita baik
berita ini amat amat baik

apa makna berita ini?

ini maknanya telah ada dasar
untuk regime change
dana dana yang masuk ini
adalah tanda tanda bahawa
kerajaan gerombolan hari ini
wajib di tendang keluar

sokongan dana dari soros
dari negara jerman
dari national endowment for democracy
adalah satu signal untuk para pemodal international

kaum pemodal antarabangsa pasti ingin tahu
apakah dasar kuasa imperial anglo-amerika
apakah dasar rumah puteh terhadap regime gerombolan

maka dengan penyaluran dana ini
adalah signal yang paling jelas

KENAPA TAK BOLEH AMBIL DANA DARI SOROS

musuh kepada musuh kita ialah sahabat
kalau esok ibrahim ali melawan najib
ibrahim ali ialah sahabat
kalau lusa mat ezam tibai noh omar
mat eza ialah sahabat
kalau minggu depan kj tibai muhyiddin
maka kj ada sahabat kita

ini garis politik:
musuh kepada musuh kita
ada;ah sahabat kita


ramai kan sahabat
kurangkan musuh
ini P101 dalam politik


selama 55 tahun
kita telah diseksa
oleh united malays national organisation
tetiba soros ingin datang membantu
tak kan bodoh sangat menolak bantuan
tak kan bangang sangat tak mahu terima

jawabnya pastilah: ah lan wa sahlan
lagi banyak lagi baik
lagi mencurah masuk dolar
lagi cepat gerombolan runtuh

KENAPA MADEY BAIK DENGAN SOROS
ingar bagaimana madey mengutuk soros pada tahun 1998
soros di tuduh penyangak
ingatkan kembali

kemudian ketika pak lah jadin pm
tetiba madey jadi kawan baik soros

apa sebabnya?

sebabnya madey tidak mahu di ganggu
oleh kuasa luar untuk jatuhkan pak lah
madey kena kautim dulu dengan soros

soros ini adalah sososk yang memberi tanda
soros ini adalah sosok yang memberi signal

tak percaya?

kalau tak percaya kenapa
madey berbaik-baik dengan soros?





TENDANG PAK LAH - SOROS WAJIB TAHU


SOROS TURUT BIAYAI PKR, MALAYSIAKLINI, IKD? - meloya

"Saya mempertikaikan bagaimana Presiden PKR boleh memohon dana daripada seorang Yahudi yang telah memanipulasikan mata wang Malaysia pada 1997 tanpa merujuk Majlis Pimpinan Tertinggi PKR terlebih dahulu," katanya.

Beliau mengulas pendedahan Ismail Sabri Yaakob bahawa Open Society Institute yang diasaskan Soros telah menyalurkan dana lebih RM558,000 kepada Suaram seperti dipetik daripada laman UMNO-Online hari ini.

Lokman yang juga Exco Pergerakan Pemuda UMNO menambah, dalam satu mesyuarat pilihan raya PKR, beliau mendapat tahu parti itu telah menggunakan RM3 juta pertama daripada Soros untuk menempah bahan kempen pilihan raya seperti kemeja-T, topi dan bendera dari China.

Menurut rakan-rakannya di dalam PKR katanya, parti itu sehingga kini masih berterusan menerima dana daripada Soros.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... TERIMA KASEH PADA MUNKEEE INI.... kah kah kah..

kah kah kah... MUNKEEE INI INGAT BUAT CERDIK.... kah kah kah...

kah kah kah... TAPI SEBENARNYA TELAH BUAT BODOH.... kah kah kah






PENGUMUMAN:
sesiapa yang berminat
untuk memesan sang saka
untuk dikibarkan di rumah masing masing
sila hubungi:

radiobangsarutama@gmail.com


PENGUMUMAN
pesanan melambak datang
minggu ini kami tidak dapat
lagi menerima tempahan

sesiapa yang masih ingin menempah
sila berbuat sacepat mungkin

jumaat ini hari akhir membuat tempahan

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mahathir kata Soros penyangak yang menyebabkan Malaysia mengalami kerugian.

Bagus la tu kalau betul pihak oposisi dapat dana daripada Soros. Sekurang-kurangnya wang yang disangak oleh Soros kembali juga kepada rakyat Malaysia untuk perjuangan menghadapi pemerintah yang salahguna kuasa dan korup.

Tak la macam orang tu, guna duit negara/rakyat Malaysia untuk keperluan anak beranak dan kroni!

Batu Tepi Jalan berkata...

Tukartiub, tolong promosi lagu ini.
Aku karang sendiri untuk gantikan lagu Negaraku ciplakan dari lagu memula moon.

Malaysia tanah air yang merdeka
Tempat semua anak bangsa
Semuanya berkongsi rasa
Tanah ini milik kita

Merah putih bendera kami
Merah darah rakyat yang berjuang
Putih suci hati rakyat semua
Bersatu membina bangsa

Di mana langit dijunjung
Di situ hati kami semua
Bersama membangun negara
Rakyat Malaysia yang merdeka

Batu Tepi Jalan berkata...

Malaysia tanah air yang merdeka
Tempat semua anak bangsa
Semuanya berkongsi rasa
Tanah ini milik kita

Merah putih bendera kami
Merah darah rakyat yang berjuang
Putih suci hati rakyat semua
Bersatu membina bangsa

Di mana langit dijunjung
Di situ hati kami semua
Bersama membangun negara
Rakyat Malaysia yang merdeka