Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 22 September 2012

FAK FACE TALKING SHIT AND DRINGKING PISS




INI BENDERA PERJUNGAN MERDEKA







HISHAM: FOREIGN FUNDS FOR NGOS POPSE SECURITY RISK - minsider

Hishammuddin Hussein today voiced concern about foreign funding received by some non-governmental organisations (NGOs) in the country.
He said anything that involved foreign funding would obviously have repercussions on the country’s independence and safety.
Commenting on a report alleging some RM20 million foreign funding paid to several Malaysian NGOs since 2005, Hishammuddin said although he was surprised that the matter had taken quite a while to come into light, his ministry would monitor the situation.
“This matter is in the hand of the Attorney-General and the Companies Commission of Malaysia (CCM) is providing the information.
“Our top priority and responsibility is to ensure safety and we have been monitoring this since long ago, as well as the inflow and outflow of foreign funding and trips made by certain leaders because it involves the status and sovereignty of the country. This the most important responsibility entrusted to the ministry,” he said.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit/.....   FUCK FACE....kah kah kah..
kah kah kah...WHAT ABOUT JOINT MALITARY EXCERCISE - MALAYSIA /AMERICA.... kh ka kah..
kah kah kah.... FUCK FACE WHY ARE  YOU SILENT ON AMERICAN ARMY IN MALAYSIA.... kh kah kah...
kahb kah kah... FUCK FACE WHY YOUR LIDAH IS SHORT.... kh kah ah




4 ulasan:

Dianar Diraham berkata...

apa bunya kenyataan ko bagi?
api dalam sekam ka kau ni?
barua punya hisham.

hahaha!

average joe berkata...

apa kau mencarut ni hisham?!!
pepagi dah mencarut!
kau nampak dana asing yg masuk ngo je!
dana asing yg masuk koparat tu kau buta tuli dan pekak ye? lupa lak, lidah kau memang kontot, akal kau pun sama lah tu... tu pasal dok mencarut entah apa2... kalau tak tentu kau pun akan tegur dana asing utk koparat cthnya dana dari singapura cinakapir proyahudi dalam pantai hospital milik anak mamakhatheer dulu tu! kami org2 melayu sejati bukannya mudah lupa mcm mamak bukan melayu bukan cendikiawan tu pikir! pooorah! duit kau dah banyak tu pegi la buat plastic surgery adjust kekontotan lidah kau tu biar akal kau selaras sikit!

-average joe-
klakka-la.blogspot: LET'S LEARN AND UNDERSTAND: Edit YOUR Photo (MARI BELAJAR DAN MEMAHAMI: Edit Foto ANDA)

Tanpa Nama berkata...

Kerismudin lidah kontot macam pondan siam.Cakap berdegar-degar tapi habuk pun tarak.Kah..Kah..Kah..

Tanpa Nama berkata...

Ini kalau sebut seven ni mesti bunyi sebeng...maakkkaaakkaahaaiiiiiii...