Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 1 Oktober 2012

ANAK FIRAUN SEDANG MENIPU ORANG MELAYU





JULIAN MOKHTAR 
KONSERT 8 TUNTUTAN 




Mukhriz: Usah bimbang isu Lynas, Rapid - mkini
Mukhriz Mahathir memberi jaminan bahawa loji pemprosesan nadir bumi Lynas dan projek penapisan minyak Rapid di Pengerang tidak akan menyebabkan malapetaka seperti yang berlaku sebelum ini.

Katanya, insiden yang berlaku melibatkan Union Carbide di India dan Asian Rare Earth di Perak berlaku berdekad lamanya sebelum ini.

Teknologi pada masa itu tidak canggih seperti pada masa ini dan peraturan alam sekitar kini juga lebih ketat, katanya.

"Jangan bimbang... Tiada masalah yang akan berlaku," katanya ketika menjawab satu soalan di Dewan Rakyat hari ini.

Katanya, Malaysia mempunyai peraturan alam sekitar ketat yang perlu dipatuhi oleh semua, termasuk pelombong nadir bumi Lynas Corporation dan pengendali projek Rapid di Pengerang.

Tambahnya, kerajaan tidak akan membenarkan syarikat berkenaan beroperasi sekiranya terus menjalankan projek yang bercanggah dengan garis pandduan dan menjejaskan alam sekitar.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... MEMANG BETUL ... TEKNOLOJI SUDAH BERTAMBAH MAJU.... kah jkah kah

kah kah kah...MEMANG BETUL INI BUKAN TAHUN 1970'an.... kah kah kah..

kah kah kah...MEMANG BETUL  KITA DAH MASUK TAHUN 2000 .... kah kah kah


DI BUAT 2005 KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... BAGAIMANA DENGAN STADIUM TERAGGANU RUNTUH... kah kah kah..

kah kah kah..DIBUAT TAHUN  2005.... kah kah kah..

kah kah kah...BUKAN TAHUN 1975  ATAU 1985.. ATAU 1995... kah kah kah...


HOSPIATL SELAYANG DIBUAT 2006
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... BAGAIMANA DENGAN HOSPITAL SELAYANG.... kah kah kah..

kah kah kah...RUNTUH NOVEMBER 2010.... kah kah kah...

PARLIMEN BOCOR NOV 2010
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... KENAPA BAGUNAN PARLIMEN TERUS BOCOR.... kah kah kah..

kah kah kah...ADA TEKNOLOJI TAHUN 2000 ... TAPI TERUS BOCOR... kah kah kah





5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sindirin yang ada klass..tt de best

average joe berkata...

Mukhriz Mahathir memberi jaminan bahawa loji pemprosesan nadir bumi Lynas dan projek penapisan minyak Rapid di Pengerang tidak akan menyebabkan malapetaka

na'uzubillah...
bijakpandai melayu tulen dah beri peringatan, bapak kencing berlari, anak kencing berdiri (klik kalau nak tengok penjelasan terdahulu)
jadi kalau si-bapak boleh mengaku bersifat melayu, tapi gagal jadi melayu yg baik apatah lagi islam yg elok, semata2 taknak mengaku bangsa asal sebab tamakhaloba nak rembat kemudahan sebagai bangsa bumiputera,
maka anak dia pun boleh mengaku bersifat ketuhanan dan boleh memberi jaminan peribadi sebagai suatu dewa bertangan lapan, bahwa tidak akan ada malapetaka!

ini macam punya iblis yg kita kenal pun, takkan nak undi pilih jadi ketua kita kot??!!!

-average joe-
klakka-la.blogspot: TANYALAH USTAZ, EH HAKIM

Tanpa Nama berkata...

klau tak bahaya & skrng ade teknologi tinnggi apa kata smua tu buat kat seblh rumah bapak kau tunG mahadeath

Tanpa Nama berkata...

Anak mamak ni kelentong, jangan sesekali percaya kepada puak ni. Jumpa ular, jumpa mamak... Ingat, Tun Ali Bendahara terakhir Melaka ialah seorang Keling, bacalah sejarah tulisan Valentyn tahun 1673

Tanpa Nama berkata...

anak bilis meracau.....
kah...kah...kah....
pada merapu baik pak chu cheng....
kah...kah...kah...