Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 1 Oktober 2012

CEKAP PANTAS TAPI BANGANG - MALAYSIA BOOOLEH




GAMBAR HIASAN UNTUK MEMBANTU BUNUH SELESA MAKAN
 NOTA:
gambar ini sengaja dipaparkan
untuk membunuh selera makan
tengah hari ini
ini untuk memastikan badan kita
slim dan kiut 
gambar ini juga membantu penyakit
sembelit
lihat gambar ini sebelum, ke jamban
Khairy: 50% pengundi muda sokong BN selepas bajet
Kajian pergerakan Pemuda Umno 48 selepas pembentangan Bajet 2013 Jumaat lalu lepas menunjukkan 50 peratus pengundi muda menyokong BN, 20 peratus pembangkang dan 30 peratus pengundi muda berkecuali, kata Ketuanya, Khairy Jamaluddin.

Katanya sebelum ini, kajian yang dilakukan secara konsisten dan berskala itu, mendapati 60 peratus pengundi muda adalah berkecuali dan 40 peratus kepada BN dan pembangkang.
  
"Kajian terbaru ini menunjukkan lonjakan luar biasa...kita nampak kesan belanjawan ini amat baik sekali," katanya sambil memperjelaskan kajian terbaru itu membabitkan 1,000 responden dari seluruh negara.
  
Katanya, pergerakan Pemuda dan Puteri Umno akan sentiasa turun padang selepas ini bagi memperjelaskan dasar-dasar kerajaan dan belanjawan itu kepada generasi muda.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit...INI SATU  KAJIAN 1000 SUARA PALING PANTAS.... kah kah kah..

kah kah kah...BELANJAWAN UMUM HARI JUMAAT... kah kah kah..

kah kah kah... HARI AHAD DAH BOLEH BACA HASIL KAJIAN 1000 PENDAPAT.... kah kah kah..

kah kah kah...HARI ISNIN PAGI INI DAH KELUAR  DALAM AKHBAR.... kah kah kah...

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

kah kah kah...MEMANG ANK MUDA BENCI UNITED MALAYS NATIONAL ORGANISATION...kah kah kah..

kah kah kah...MEMANG ANAK MUDA HINA GEROMBOLAN... kah kah kah..

woit... KALAU NAK SPIN... SABAR SABAR LAAA... BIAR MASUK AKAL SIKIT.... kah kah kah..

kah kah kah...MACAM INI NAMPAK BANGANG.... kah kah kah...


11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Huh nasib baik baru lepas makan sambal macha. Oops sambal bachangla..kalau tidak x de selera makan

mamat ubu berkata...

sham,
tlg cek 'awek mulut besar' tu jadi kawin ke tak dengan mamat Daniyar Kazashktan tu ?

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah.....dia ni boleh mintak kerja kat malaysia book of record(MBOR).....ce mintak si kj ni kaji berapa ramai kutty dlm umdoh...pastu kita bolehla kita catat dlm MBOR persatuan melayu paling ramai kutty hahaha

mamatr ubu berkata...

isham, cuba check mamat Daniyar kazakhstan tu jadi tak kawin dgn minah Melayu Mulut besar tu...

dengar cerita... ehem...

mamat ubu berkata...

isham, cuba check mamat Daniyar kazakhstan tu jadi tak kawin dgn minah Melayu Mulut besar tu...

dengar cerita... ehem...

Tanpa Nama berkata...

woit TT,

gambar lain tak ada?
kenapa budak si itam selalu bangang?
kah...kah...kah....

Tanpa Nama berkata...

umno memang bangang dari kepala sampai ke usus.

Tanpa Nama berkata...

KJ memey hebat. I like KJ
KAHKAHKAHKAHAKAHAKAHLAHAKAHKAHAJAHAKAH

average joe berkata...

kj ko buek sorbei tu kek mano?
kalau, contoh eh, ko buek sorbei tu online, dalam belog ekau atau umno sendiri, lopeh tu ko dapek keputusan sebijik macam yg ko hebohkan tu,
sikit pun eden tak kesah,
sobab memangla kalau belog ekau atau belog umno, yg melawat masuk belog tu dari seluruh malaysia rata2 adalah penyokong umno!
benghal! (bengong + baghal)

-average joe-
klakka-la.blogspot: TANYALAH USTAZ, EH HAKIM

didi kota belud berkata...

Jatuh cintalah tengok negro tu...thank tt.

Tanpa Nama berkata...

Dah bagi rm200 pon masih tak undi BN :)