Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 27 November 2012

SIAPA BUNUH ALTANTUYA - PEGUAM PERANCHIS BUKA RAHSIA



 MAT MONGOL AKAN DI BICARAKAN
 

SIARAN LANGSUNG DI DEWAN CHINA KUALA LUMPUR
untuk warga  yang tidak dapat ke singapura
untuk pengamal media 
untuk  yang ingin tahu siapa bunuh altantuya
untuk tahu siapa jantan ke tiga

sila datang ke dewan china
ada siaran langsung 
dari singapura




LIVE dari singapura 'Siaran Langsung Taklimat Scorpene Oleh Peguam Perancis'

Tarikh:  27 November 2012 (Selasa)
Masa: 12.00 tghari
Lokasi: KLSCAH (Dewan Himpunan Cina KL/Selangor)

Pertanyaan: 010-2675872

Telah yang dijangkakan, peguam dari Perancis akhirnya tidak diberi laluan untuk membuat taklimat mengenai isu Scorpene di Malaysia dan terpaksa memilih Hotel Changi Village, Singapura sebagai lokasi alternatif menyampaikan taklimat.

Seperti yang dijanjikan, SAMM menyediakan ruangan awam untuk siaran secara LIVE dari Singapura untuk sepanjang sesi taklimat peguam Perancis. Jadilah antara rakyat Malaysia terawal yang mengikuti taklimat ini dengan hadir ke KLSCAH jam 12tghari (27nov).

Satu sidang media juga akan diadakan setelah tamat sesi taklimat.

ORANG RAMAI DAN SEMUA PENGAMAL MEDIA ADALAH DIJEMPUT HADIR

Mengapa Kerajaan Malaysia Takut Peguam Ini?

Apakah perkara/maklumat terbaru yang bakal disampaikan dalam taklimat peguam Perancis ini??


yang penting untuk diketahui:

1- siapa lelaki ke tiga
2 - apa peranan altanuya
3 - siapa dia aminah abdullah?
4 - siapa dapat passport malaysia?

BAGAIMANA DUIT DIBAYAR
- syarikat siapa?
- alamatt di mana?
- siapa tuan yang ambuil duit?

APA PERANAN NAJIB
- di mana mereka berjumpa?
- kenapa altantuya di bunuh?


SEMUA INI DALAM TANGAN PEGUAM PERANCHIS
- termasuk gambar najib dabn altantuya
- termasuk bil makan dlam restoran
- termasuk bil hotel 

BERSEDIA UNTUK
 BERDEMO


------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

SKM tak block ke? :D

Tanpa Nama berkata...

habis laaa
hehehe

Tanpa Nama berkata...

sila share di youtube di banyak2 channel

didi kota belud berkata...

SAMPEYYYYYY MASAALAH.........MMMMM....BAU ASIN ASIN LER...KEPAM KEPAM MANJE JER BAU DIA....INI MESTI PERANCHIS KAMPUNG NI....HEHEHEHEHE.....kerje kira bulu kam bing ler teman kita tu nanti......rasa rasa ler teh tanpa gula...nak susu tunggu bulan depan.....jangan risau,di situ banyak KAPAL kalau nak beli gincu....hehehehehe...YANG penting ko ada keping jer kat dalam tur...semua boleh settle....tengok sama gayung dijadikan alat mujik dengan si kutty nanti....order lagu ayam den lapeh....hahahahahaahah.....SAMPEYYYYYYYY MASAALAHHHHH....HAHAHAHA...DAH LAMA MAK TAK RASA SERONOK MACAM NI....SUKER MAK...HAHAHHAHA....???!!!

Tanpa Nama berkata...

woit TT,py
asyik2 sapina....
asyik2 akan disapina....
dengar macam no action talk only...
kasi la satu confirmtion yg akan buat rakyat melayu menyambut hari raya pada bulan disember 2012....
kah...kah....kah...
kasi mampos mat monggol...
kasi mampos umno...