Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 8 Disember 2012

TOK IMAM DAN GANGNAM STYLE




INI LAH MASALAH MALAS MEMBACA
HANYA PANDAI MEMBEBEL
TAK SEDAR BAHAWA GANGNAM SYLE INI
TELAH MENJADI MILIK TOK ARAB JUGA
KAH KAH KAH

PENCERAHAN DARI PEMBACA
Tok Imam ini kutuk Gangnam Style sebab dia nak semua rakyat Malaysia tiru Arab Style. Saya rasa Tok Imam nak kita semua tiru Arab Style macam tarian gelek perut Arab http://www.youtube.com/watch?v=Bb4nS4wfDsc dan http://www.youtube.com/watch?v=VQlNdULZp-4 

Terbeliak mata Tok Imam nanti bila semua anak muda tiru Arab Style. KAH KAH KAH on WORLD BREAKING NEW - TUKAR TIUB PEMECAH BERITA SEDUNIA
  
TOK IMAM DENGKI PULAK - JUAL AGAMA BATU HITAM

Imam itu dengki dengan Gangnam Style sebab buat video kutuk Pakatan Rakyat suruh orang Melayu sokong UMNO tetapi dapat 800 views sahaja manakala Gangnam Style dapat 1 billion views kat YouTube.

 Gangnam Style patut menang kat TT sebab para penjual agama batu hitam dah mula rasa takut dan bimbang kerana anak muda sekarang lebih suka kedamaian daripada budaya kutuk mengutuk kafir mengkafir yang dibawa oleh para penjual agama. 

Dengan adanya Internet dan YouTube kita semua boleh belajar budaya-budaya kaum lain dan banding dengan budaya kita tengok mana yang bagus. Kita juga boleh tengok budaya Arab yang kita sanjungi selama ini. Takkan tok imam nak kita tiru cara orang Arab having fun macam video kat YouTube ini ? http://www.youtube.com/watch?v=r19_T46Tvcs on WORLD BREAKING NEW - TUKAR TIUB PEMECAH BERITA SEDUNIA


YA AMPOOON

Yaaa ampoonnn..ada pakar sejarah gangnam style le pulak.Pegi lancau la sama lu..aku xpeduli dah nak gangnam style ke nak kuda kepang ke, janji umno jatuh!! 


Benda yang xelok bagi aku, boleh digunakan utk niat yang mulia. Orang tua dulu2 berak kat akar pokok nak bagi pokok tumbuh sehat dan berbuah manis kah kah kah on WORLD BREAKING NEW - TUKAR TIUB PEMECAH BERITA SEDUNIA
SATU LAGI GANGNAM ARAB STYLE
YANG AKAN MENENGANGKAN 
URAT URAT


---

9 ulasan:

Akh (Brother in Arabic) Arab Style berkata...

KAH KAH KAH lucu sungguh Arab Style. Kalaulah masyarakat Arab sibuk bikin video macam dalam link TT bagi, sudah tentu dunia ini akan lebih aman damai sebab anak muda sibuk berperang ala Gangnam Style tengok siapa buat video yang lebih hebat dia yang menang dan dia yang cool. Ini tidak, Tok Imam duduk kutuk mengutuk kafir mengkafir, jihad mengjihad macam Zul Nordin dan Hasan Ali ni apa pasal? Kalau Tok Imam Sunnah ajar anak muda buat video lucu, bukankah ianya lebih baik daripada duduk sibuk mengajar anak muda bagaimana nak bunuh umat Islam bermazhab Shiah?

SEXY LADY مثير سيدة berkata...

TT,

Cuba perhati baik-baik video Arab Style. Mengapa tidak ada SEXY LADY
مثير سيدة?

Saya takut kalau semua anak muda tiru Arab Style, nanti lebih ramai anak muda menjadi GAY macam orang Arab, Pakistan dan Afghanistan (untuk pengetahuan umum, ramai orang Afghan yang GAY) sebab tidak ada peluang bergaul dengan kaum wanita.

Video Arab Style memang lucu dan cool tetapi tetap kalah dengan Gangnam Style sebab tidak ada SEXY LADY.

KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

gangnam tu adik beradik K-pop. Lu, brooo.... kutuk K-pop sebab bik mama dan suami najib suka K-pop. Lu tak kutu gangnam sebab bik mama belum tunjuk dia punya gangnam. Lu suka gangnam sebab lu ingat Pak arab tak main gangnam.

huh! Sikit hari lagi kalu bik mama buat gangnam style,sudah tunjuk kat lu dia punya gangnam, lu pun misti kutuk gangnam jugak..... Sikit hari lagi, kalau lu tau Pak arab pun layan gangnam style, lu brooo... pun akan bermati-matian kutuk gangnam serupa lu kutuk K-pop.

He Heh!
Cuba lu google tengok macamana Pak Arab layan Gangnam. Kalah gangnam korea bro! Lepas ni tentu lu pun tak suka nak bergangnam!

Al Arabiya Style berkata...

TT,

KAH KAH KAH

Ada satu lagi Arab Style yang cool yang TT patut embed kat TT

http://www.youtube.com/watch?v=e_rjQNb0eoo

Kalaulah orang Arab cool macam ini, sudah tentu mereka akan menjadi ikutan ramai anak muda tidak kira kaum bangsa dan agama.

Tanpa Nama berkata...

Macam gangnam dari mubarak remant..

DIDI KOTA BELUD berkata...

aku dengar dia punya sebutan gangnam style bunyi...APO LAH KO SI TAN STYLE....KAKAKAKAKAAA...TT...APO LAH KO SAITAN STYLE...KAH KAH KAH....SAITAN STYLE.....

Tanpa Nama berkata...

Cantiklah beb!

Pak arab - tarian gelek
bik mama - tarian tiang
beEnd - K-pop
PR - gangnam style

Cantiklah!

Tanpa Nama berkata...

salam tuan,

Lagi besar balut serban di kepala lagi pudar kepercayaan aku pada umat yang kononnya memperjuangkan islam.

Selama ini mereka sentiasa mengagung-agungkan dunia arab.

Sangat cantik tuan membuat ulasan dan memaparkan video-videa seperti ini.

Kita taknak kacau pak-pak serban ni nak cari makan, tapi apabila menghina orang lain ini dah melampu.

kita tak kacau orang, tapi bila orang kacau kita orang, kita makan orang.

drp: zuki ahmad

DIDI KOTA BELUD berkata...

imam yang berkahwin dan punya anak..lebih penting kan tengkolok daripada perihal masalah makmum.....bagi saya masalah makmum itulah masalah agama sebenarnya..kalau ditangani dengan ikhlas dan sabar.akan menimbulkan kasih manusiawi...ini..baru tegur kasi slow sikit bunyi mike masa azan..dah nak berperang...alahai...imam imam stanby skrip...TAK RETI BUAT SKRIP SENDIRI KE MASA KHUTBAH...PEMALAS NAK MAMPUS..RUMAH DI BERI,GAJI DIBERI...HAII..TAKAN TEKS KHUTBAH PUN NAK KENA BAGI...CIPTALAH SENDIRI MAM...LAWAN SIKIT TOWKEY KORANG TURRRRR.........!!!!!...baru cool jadi imam.....TT..ko dah semayang lum...????....kah kah kah kah.......???