Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 8 Disember 2012

KALAU SELAMAT KENAPA TAK BUAT DI AUSTRALIA





LIHAT BERAPA BESAR AUSTRALIA
SEMUA EROPAH BARAT DAN TIMUR
BOLEH DI TELAN OLEH BENUA AUSTRALIA
AUSTALIA IALAH BENUA  TERBESAR SESUDAH ASIA
tapi
KENAPA KILANG SANTAU INI TIDAK DIBUKA 
DI AUSTRALIA SEMDIRI

MALAYSIA KECIL DAN PADAT
AUSTRALIA LUAS DAN LAPANG
jelas
SANTAU RADIO AKTIF INI SENGAJA DI HANTAR
UNTUK MEMBUNUH ORANG MALAYSIA

BERITA

Hentikan Fitnah, Beri Laluan Kepada Lynas Beroperasi - Mashal Ahmad
KUANTAN: Pengarah Urusan Lynas Advanced Material Plant(LAMP) Malaysia Sdn Bhd Datuk Mashal Ahmad berkata kini sudah tiba masanya pihak yang tidak bertanggungjawab menghentikan semua tohmahan dan fitnah terhadap kilang itu.
Katanya pihak terbabit sebaliknya perlu memberi laluan kepada Lynas untuk beroperasi setelah Mahkamah Tinggi Kuantan pada 8 November lepas menolak permohonantiga penduduk Kuantan untuk melanjutkan perintah injunksi interim (sementara) terhadap Lesen Operasi Sementara (TOL) ke atas syarikat tersebut, sekaligusmembenarkan kilang itu beroperasi. Mashal berkata kerajaan telah menghabiskan jutaan ringgit bagi membuktikan bahawa kilang itu selamat dan tidak membahayakan pekerja, orang ramai dan alam sekitar.
"Hampir dua tahun kami melalui kesusahan kerana fitnah tanpa henti dan tanpa bukti yang disebarkan oleh pihak anti Lynas bagi meracuni fikiran rakyat. "Lynas terpaksa mengambil pelbagai usaha dengan membelanjakan jutaan ringgit untuk menangkis semua tohmahan, antaranya membayar kos pakar-pakar antarabangsa untuk mereka sediakan fakta-fakta kepada orang ramai," katanya pada sesi taklimat Lynas kepada media dan penduduk kampung sekitar Gebeng di tapak kilang Lynas di sini, Jumaat.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...INI KILANG SANTAU RADIO AKTIF.... kah kah kah..

kah kah kah... KALAU SELAMAT KENAPA TAK BUKA DI AUSTRALIA?.... kah kah kah...

kah kah kah.. BILA PAKATAN MENTABIR.... KILING INI AKAN DITUTUP..... kah kah kah..

kah kah kah.... INI BUKAN ANCAMAN.... INI JANJI PAKATAN..... kah kah kah


-------

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

(KALAU SELAMAT KENAPA TAK DIBUAT DI AUSTRALIA)

WOOOIIIIIITTT.... TT apa kau bising2 nie,

Sultan berjiwa rakyatpun takde bising2 apasal kau pulak memekak? Nanti kena daulah Sultan Pahang baru kamu semua tahu!

Bila radioaktif merebak, sekurang2nya aku boleh belindung dibawah payung tuanku diLondon.

Korang semua rakyat2 bonggok & jeronggos boleh pegi mampuslarr... KAH, KAH, KAH (*Ketawa orang2 bergelar"*)

"Biar mati anak, jangan mati adat."

~ Daulat Tuanku x3

Tanpa Nama berkata...

betul jugak...kalau kata selamat apasal susah2 mai buka kat sini...apabila byk korupsi...beginilah jadinya...negara digadaikan...janji kroni...masyuk lebat...sudah-sudahlah memBAHLULkan rakyat...kami semua dah nekad..PRU 13 tobat takkan pangkah alat timbang..meluat tahap maksimum.

Tanpa Nama berkata...

Woiiii TT
Apa ko merapu pasal Lynas nih?
Kang ada orang potong telinga kang!
Lepas tu dia terjun sg pahang.....

Drp ko merapu, meh kita pekena sup telinga.

Tanpa Nama berkata...

Kalau selamat kenapa nak buat kat malaysia nak rasuah pegawai dan pemimpin kat malaysia modal lagi

Baik buat aje kat Australia lebih murah rasanya sebab kat sana takda rasuah..

insafdoh67 berkata...

Ktn mundur. Lynas sian tngok rakyat kebuluran di pahang.. Sebab tu Lynas buat kat ktn. Sisa bg rakyat ktn.. Isi. . Buat blk semula... Kih.kih.kih..

Tanpa Nama berkata...

.....ni semua pasal duit komisyen juta2 yang masuk....dahlah duit dlm negara dirembat ini bawa masuk pulak pelaburan yg bakal membahayakan nyawa rakyat Malaysia...memang patut UMNOO syeetan nii hancur.,,disaat kejatuhan nii memang UMNO nak habiskan semua duit kerajaan agar bila Pakatan ambilalih semuanya lesap.

DIDI KOTA BELUD berkata...

wang sudah bagi maaaa...pakar pakar antarabangang sudah bagi juta juta maaaa...pakar resdung pun ada sekali maaaa...itu fuck da fuck da tipu orang bayar juta juta ohhh...yalah..mau kasi fuck da penduduk maaaaa.....macammana mau tarik balik......apalagi...DOALAH....SUDAH MENANG KES MAAAA...KASI DOALAH...NANTI YOU ALL KARYAWAN LYNAS DAPAT ANAK NANTI....muka macam saya ka..TT ka...ikan kerapu ka....badul ka..mr os ka...jangan bilang kita orang dan TT tara bagi tau ahh...ok lah pilah bagi itu penduduk FUCK DA KORANG....!!!???

Tanpa Nama berkata...

ranMana nak bagi berok2 Umno dan bini2 aku. Janji pulus masuk kalau tak tipu rakyatsendiri bolehkah dapat tipu rakyat asing. Mana ada kuasa beb.. dgn rakyat asing pergi mampus rakyat sendiri. janji lanun and geng dapat kenyang sudah. Mamak menteri dan awak2ya spa nak rasuah. p raya mana dapat pulus nak rasuah rakyat.

Hamidi Fizie Bin Ahmad berkata...

bagus juga tu lynas wujud,populasi malaysia ni je dah 32juta,kurang2 kasi hapus 20 juta rakyat jadi populasi menurun jadi boleh lah import lebih banyak warga asing dan bg kerakyatan,bg tanah kah..kah..kah...