Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 9 Januari 2013

PERTANYAAN ORANG RAMAI KEPADA BENGALI BERNAMA KAVITA SINGH






PENCERAHAN DARI PEMBACA

Adakah Kavita Kaur penganut agama Sikh tidak boleh guna kalimah Allah? Saya harap cik puan Kavita Kaur boleh memujuk kakanda Rajah Gopal agar membenarkan penganut agama Sikh mengguna kalimah Allah. 

Anak sulung Rajah Gopal boleh minum arak sesuka hati & kaki perempuan walaupun dia merupakan bakal ketua agama Islam negeri Selangor. 

Tetapi rakyat Malaysia yang berbangsa Melayu tidak dibenarkan meminum arak. Kalau minum arak maka akan disebat dengan rotan. Mengapakah rakyat Indonesia jauh lebih cerdik daripada orang Melayu? Mereka sudah lama buang rajah gopal kedalam tong sampah. on YA AMPOOON FREE LOADER INI SEMAKIN BANGANG

---

17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hai, . ulasan yang pedas tu.x takut ker

Tanpa Nama berkata...

err...RAJAH GOPAL martabatnya tinggi. Boleh sesuka hati makan kueh kacipap, boleh sesuka hati tunggang arak, boleh sesuka hati segala-galanya.. maklum laa bayangan TUHAN di muka bumi! ada faham? diorang mcm tuhan.. tak payah kerja tapi duit masyuk, rakyat jelata menyembah ampun setiap hari.. ada faham?

diorang maksum, buat mungkar apapun takde dosa. kalau tak percaya try tanya hassan ali :))

Tanpa Nama berkata...

Ketua agama islam? Alahai nasib badan rakyat selangor

Tanpa Nama berkata...

salam 1-1 daripada 1,

...kita kena bagi ulasan yg pedas2 & belasah raja gopal kau2, kemudian kita tunggu apa tindakan mereka, sekiranya diambil tindakan, kita tanya, APASAL MASA SIPANDIKUTTY BELASAH & HINA MEREKA/RAJA GOPAL, MEREKA DIAM TAK MELAWAN ?????

didi france de voyage berkata...

tak pedas poooooonnnnn....itu baru cili kodiang...cili mexico satu TT....kasi semburrrrrrr....oh ya....kavitha yang ko maksudkan ni yang kuch kuch hotak high ke.....laaaaa....mak minat budak tu....kalau mak dapat...mak picit picit puting dia......ggrrrrr.....geram yuuuuu.....?!!!

Tanpa Nama berkata...

Apa yg rakyat indonesia buat?

Tanpa Nama berkata...

maka orang2 Kristian dengan sendirinya tidak lengkap taraf kenegeriannya, apabila tidak boleh menggunakan kalimah Allah.
dan akhirnya tidak dapat menyanyikan Lagu Negeri Selangor:

Duli Yang Maha Mulia
Selamat di atas takhta

Allah lanjutkan usia Tuanku
Rakyat mohon restu

Bawah Duli Tuanku
Bahagia selama-lamanya

Aman dan sentosa
Duli Yang Maha Mulia

Tanpa Nama berkata...

Jgn la sound lbih2..ni yg rasa mcm nk mrajuk pastu blayar keliling dunia naik kapal sorg2 lg nih! Ampoooonnnn!!! Ksian kt kalid brahing,trpksa la lwn sorg2 dgn Syabas demi rakyat jelata,nk wat cmne..kwsn istana x kna catu air plak! Nasib bek kt m'sia ni ada Pilihanraya je,kalu ada Pilihraja...da lama wa calon kn dri sendri!

Tanpa Nama berkata...

kavita tu atas sikit daripada saya, atas lagi daripada you tapi suka duduk atas itu 'kuda' - ada tengok nujum pak belalang ka? itu macam la..

Tanpa Nama berkata...

TT ni lagikan tuhan dia x takut...
Inikan pula manusia...kahkahkah

khairul ashraf berkata...

Apa yg perlu ditakutkan...yg patut kita takut pada Allah bkn pada rajagopal...raja gopal dimalaysia ni hanya menyusshkn rakyat...jga agama pala bapak dia...anak sendiri pn tak terjaga ada hati nak jaga agama...hak ptui...

Tanpa Nama berkata...

TT..

memang mangkuk ayun..jaga agame amende...suka-suka nak suruh orang sembah dia..
memang mangkuk tandas sape2 yang doakan dia panjang umur..
Ya ampooonnnn...

Tanpa Nama berkata...

YANG MAHA MULIA. . . . . raja ke ALLAH yang MAHA MULIA?

Tanpa Nama berkata...

BRAVOOO. . . . :-)

Tanpa Nama berkata...

bagus bagus bagus. . . . .

pok amid littor berkata...

Sedari kecil lagi aku ingatkan ketua-ketua agama Islam kat negara kita ni orang hebat ilmu agamanya. Tapi bila tengok gambar anak Raja Gopal yang sekor tu mentekedarah arak sambil berogy sex, takder apa lagi yang nak dihormati lagi terhadap mereka. Raja Gopal sendiri dengar-dengarnya pun suka mengengtot puki benggali. Kalau la gitu, kamu jangan cakap tentang hormat agama la kerana kamu sendiri tak hormat pun.

MISKIN TETAPI TAK SUKA MAKAN FREE berkata...

Mengapakah Rajah Gopal tak nak haram kalimah-kalimah berikut yang jelas adalah syirik dan boleh mengkafirkan seorang Muslim jika digunakan:

(1) DULI YANG MAHA MULIA - Yang Maha Mulia hanyalah Allah bukannya Rajah Gopal Selangor atau Pahang atau Johor

(2) DULI YANG MAHA MULIA YANG DIPERTUAN AGONG - Hanya Allah yang Maha Agong

(3) Adat istiadat menyembah Rajah Gopal dan memanggil Free Loaders TU(h)ANKU sedangkan hanya ALLAH adalah Tuhanku.


(4) Meminta Ampon daripada Free Loaders sedangkan hanya Allah yang boleh mengampunkan dosa-dosa kita. Apakah kesalahan kita semua kepada Free Loaders? Mengapa kita perlu meminta ampon daropada mereka yang makan free?