Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 7 Februari 2013

INI BUKAN ARAB SPRING - INI MALAYSIAN DURIAN



NOTA
maklumat ditemui
bahawa 5 buah kapal terbang
telah disewa khas
bermula dari tarikh pembubaran parlimen

maklumat ini datang dari seorang juru terbang di klia

orang orang jahat
telah bersedia untuk lari

para pekerja di klia waspada
para pegawai imigrisen yang pro pakatan waspada 
 AKAN DI HERET KE MAHKAMAH
AKAN DI DAKAWA
KOMENTAR TUKAR TIUB
memang betul satu malaysia nak ikut arab spring
apa salah turun jalan raya
gulingkan kerajaan ini

kerajaan hari ini kerajaan haram
berkuasa melalui undi tipu di sabah

memang rakyat tunggu nak humbankan
united malays antional organisation

apa masalah nya?

apa masaalah anwar nak jadi pm?
ada apa dengan anwar nak jadi pm?
kenapa tak boleh jadi pm?

is that a problem with you?

apa itu kestabilan?
bila ratusan warga mati di tembak polis?

apa itu keamanan?
bila berbilion bilon duit rakyat di rompak?

apa itu keselamatan?
yang kaya enjoy de menjoy
yang miskin duduk  berasak-asak
macam dalam kandang babi
NOTA
ini bukan arab spring
ini malaysian durian

Anwar mahu gerak 'Arab Spring'

KUALA LUMPUR 6 Feb. - Perancangan Datuk Seri Anwar Ibrahim mengimport demonstrasi jalanan ala 'Arab Spring' mampu menghancurkan keamanan serta kestabilan negara.

Mahathir Mohamad berkata, 'Arab Spring' sekadar alat merealisasikan hasrat Ketua Pembangkang berkenaan menjadi Perdana Menteri.

Menurut beliau, Anwar tidak akan sesekali mempedulikan soal kestabilan atau kemerosotan ekonomi dalam memastikan hasrat tersebut tercapai.

"Ketika di Australia baru-baru ini, Anwar dilaporkan mahu menggerakkan 'Arab Spring' di Malaysia. Dia akan membawa gaya demonstrasi Dataran Tahrir, Kaherah ke Kuala Lumpur dengan melibatkan ratusan ribu rakyat untuk menjatuhkan kerajaan jika gagal dalam pilihan raya.

"Anwar tahu kerosakan yang akan dibawanya terhadap ekonomi negara dengan demonstrasi besar-besaran itu. Rakyat mungkin dipujuk mengundi partinya untuk mengelak derita ekonomi yang disebabkan demonstrasi tersebut. Ini sudah tentu menyedihkan bagi Malaysia jika bentuk 'ugutan' itu digunakan bagi memenangi pilihan raya," katanya.

WAJIB BERSEDIA
KERANA  PILIHAN RAYA TIPU
KITA  TURUN JALAN RAYA

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit...UNTUK KETAWA  KAH KAH KAH.... kah kah kah..

kah kah kah...GULINGKAN GEROMBOLAN.... kah kah kah..

kah kah kah... TANGKAP MADEY... kah kah kah

kah kah kah.... KETAWA TAK HABIS HABIS...kah kah kah



------

8 ulasan:

XUMNO berkata...

Kah,kah,kah. Madey Kutty! Arab spring puntak sehebat dan sekuat Malaysian Durian tau! Spring dia melanton2 saja, Durian penuh dengan duri! Cucuk sana cucuk sini sampai cucuk bontot hang. Kalau durian dah menggolek, kau Madey kutty akan betul2 rasa macam mana bontot kau kena rodok dek duri durian. Pedihnya lagi teruk dari fitnah kau menuduh Anwar dulu. And the durian this time is a gigantic one! Be prepared.

Tanpa Nama berkata...

Apa masalah lu tanye! Masalahnye saper nk jd chairman Ptronas,sape nk jd bos kilang mercun,sape nk kutuk Anwar lg,sape nk bodoh2kn mufti & sultan yg sediada bodoh tu,sape nk huru harakn m'sia lg,sape nk rembat duit rakyat msia lg,nti anak aku jd apa?...hahahahha,tu pasal la mahathir xmo PR menang!kang kalu mahathir msuk jel & di jubori?!camne?kesian la org tua tu...so,pangkah la PR,demi utk ilangkn masalah anda!

Tanpa Nama berkata...

Encik TT...daripada encik TT mabuk tulis pasal syurga dan neraka, lebih baik encik TT masuk dalam hutan tebal. Dalam hutan tebal tu, Encik TT bolehlah buat pakcucing gaya free style selama 3 hari 3 malam sambil makan daging babi salai.

DIDI KOTA BELUD yang sebenar berkata...

apa ko bunyi buny tu madey......ya...kami mahu gulingkan kerajaan...nak settle senang...bersihkan senarai pengundi hantu...kembalikan wang negara yang ko cedok kepada negara dan yang last buat statement rasmi yang ko ni mamak.......!.!!!!..settle lah problem kambing....apalah....!...tapi ko boleh buat ke semua tu madey.....????

Tanpa Nama berkata...

ajer giler....sapa nak jubur dia tu??? kahkahkah...

dapat jentik telor pon dah ok...gerenti nangis...kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Tunaikan tuntutan BERSIH sebelum PRU, pasti rakyat janji tak akan turun demonstrasi dan sedia redha siapa pun yg menang...

Kpd Madey, sudahlah nak ckp belit2...itu semua taktik lapuk nak bodohkan rakyat...

Kalau betul tak main tipu, apa nak takut?

Budak longkang berkata...

Kite tggu je lah org tua tuh mean taik sniri.
Nmpk dr kenyataan madey akhir2 ni mcm kearah tu dah
kah kah kah.

Tanpa Nama berkata...

tt nk tunjuk kuasa...semua org tue gila nk tunjuki kuasa...perangai cilakak cm nie la y akan melahirkn mat2 skema mcm pantat...sdh la tt wa igt lu hippies rupenye lu pn cm neraka jahanam @ perigi bute gila kuasa..