Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 7 Februari 2013

SEMUA NAJIB USIK - SEMUA JADI TAIK - SUWEY PUNYA ORANG




DALAM SENYAP SENYAP
MUHYIDDIN PASANG 
PERANGKAP
Pengundi Cina tolak kad Najib, marah PM petik ucapan Deng Xiaoping
KUALA LUMPUR 7 Feb: Najib Razak gagal menambat hati pengundi Cina berikutan keengganan kaum itu menerima kad ucapan Tahun Baru Cina mengandungi tandatangan Perdana Menteri.
Kad tersebut dipos terus ke rumah dan kali ini ia datang bersama paket ang pau yang memaparkan foto Najib bersama petikan bekas pemimpin parti komunis China, Deng Xiaoping mengenai reformasi.
kad 1“Orang Cina marah Najib selalu bagi surat dan pesanan teks setiap kali perayaan. Ramai yang mengadu pada saya, dan tidak puas hati dari mana alamat mereka diperolehi, tempat mengundi dan sebagainya. Ini tindakan ‘nuisance’ (kacau ganggu),” kata Naib Presiden KEADILAN, Datuk Seri Chua Jui Meng.



KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... KESIAN TENGOK MAT MONGOL... kah kah kah..

kah kah kah..MACAM MACAM DIA USIK... kah kah kah..

kah kah kah... SEMUA JADI TAIK.... kah kah kah...

kah kah kah... HANTAR SURAT SELAMAT TAHUN BARU....  AYAH PEREMPUAN INDIA MARAH..... kah kah kah...

kah kah kah... HANTAR UCAP  GOMG HEE FAT CHAI ... ORANG CHIA PULAK MARAH.... kah kah kah..

kah kah kah...AJAK PSY DATANG TANJUNG.... ORANG CHINA NAK BUAT DEMO.... kah kah kah...

kah kah akh..PAKAI BAJU CHINA... TERPAKAI BAJU CHINA MATI... kah kah kah...

woit... KATA YB TENG... INI NAJIB SUWEY PUNYA ORANG... kaha kah akh..

SUWEY PUNYA ORANG
NOTA:
apakah ini semua
sumpak altantuya?

-------

2 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

Ehemmmm....takleh buat apalah.....kalau 1 .2 .4 orang sumpah kita ...kesan eh sikisty sikisty.........tapi kalo 25 juta orang....tak yah sumpah...sebut chilaka ja cukup.....macam kena laser .....belobang perut.......aku ada petua macamana nak hilangkan suwey najib ni....itu pun kalau dia sanggup ikut.........petua dia gini TT.........pergi satu tempat dimana ada BABI TUNGGAL duduk.......tunggulah sampai babi tu muncul mandi......sebulan ke setahun ke who knowing......muncul je babi tu terkam dan kangkangkan dio cepat cepat sumbat hidung tu kek tempat lubang tangki septik babi tu .......hirup sedalam dalam nya dengan penuh semangat waja.......memang berkesan.....besa orang buat gini sebab nak ambil rambut yang babi tu muntah sebelum babi tu mandi.....rambut tu kalau dibawah meragut...alamak kena tangkap kena pukul....bisa senyum aja tanpa rasa apa Pa. ......OK....TT DAN NAJIB NAK BUAT TAK NI....NAJIB UNTUK BUANG SIAL...TT UNTUK ILMU KEBAL....MANA TAHU KENA TANGKAP LAGI.....KIKIKIKIKIKIKIKIKI.......selamat menyambut tahun ular pada kaum cina......dan selamat disekolahkan TT......kalau niqxau dari the god muzt be crazy nak sebut allah macamana pulah TT...tuk tak tuk tik tuuk tak tak.....heheheheh ....kalau niqxau masuk islam ah ado siapa berani tarbiah dio macam mana nak sebut allah...nak sebut cengkrik pun bolum tontu jabatan agama kek sini boleh ajar......

labukau berkata...

Encik TT.... ulasan ni aku suka. Ulasan macam ni la yang boleh menyebabkan umno tergolek dog.

Ada faham?