Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 13 Februari 2013

SENARAI GAGALIS - DI HARI SAMBUTAN HARI GAGALIS SEDUNIA




14 FEBRUARI 
HARI GAGALIS SEDUNIA 
di hari yang mulia ini
para gagalis sedunia akan menyambut
dengan penuh kebangaan
dengan penuh kesedaran
para gagalis akan bertafkur memandang jauh ke hadapan

14 februari
adalah kegagalan para gagalis
untuk bertemu awek
untuk bertemu balak
untuk minah cun
untuk bertemu mamat jambu

14 februari 
adalah hari 
duduk bersendirian
melihat dunia berjalan
melihat waktu beredar
melihat jam beralih

gagalis sedunia bersatulah
seorang gagalis 
lebih mulia dari 1000 takubin

GAGALIS  SEPANJANG ZAMAN

SELAMAT  MASUK KEMBALI


 PENDATANG LAMA


 TERKELUAR
DARI SENARAI  GAGALIS

GAGALIS TIDAK DI KETAHUI 

GAGALIS RUMAH MERAH

GAGALIS MEMENDAM  JIWA
SEBAGAI AKTIVIS


BAKAL CALON GAGALIS TEGAR 
TAHUN 2014

  GAGALIS PELBAGAI BENTUK

ada gagalis cuba mengubah gambar profile
diubah selalu
ini dengan harapan ada hati akan tersangkut
ada gagalis
akan gambarkedaikan wajah
dengan harapan ada hati akan tersangkut

wahai bani gagalis
dihari yang mulia ini
jangan lah kamu bersedih
sebenarnya  kuam kamu ini
amatlah ramai 
kaum kami ini amatlah  banyak

maka hendak lah kamu
seperti  gagalis yang terdahulu dari kamu
berkenalan lah kamu
antara satu sama lain

janganlah kamu berangan-angan
sekuntum mawar merah
yakinlah pada dirimu
bahawa
seorang gagalis itu
lebih mulia dari
1000 orang takubin

Karl Moreno



 
Radzi Razak
Ezz Wandi

SIAPA INI?


Farid Abdillah

Aku ada di kuantan. Nanti bagitau di mana lokasi. Aku datang.


Melaungkan 'Hidup Anwar' yg dilaungkan oleh penyokong2 & ahli2 PKR Miri seolah-olah DSAI kemaruk menjadi PM. Penyokong

OPPOSE PENANG STYLE
Yuisri Yus
Lor!! PSY tu mcm K-Pop gak ke? baru aku tahuu!!! mati2 ingat kan jenama GAME

Tahun ular menjadi bala pada sang kata.Jaga-jaga braheng ali dan sekutunya.Kena patuk,apa pun tarak nanti!.
Acino Htespatut geng2 ni buat show dekat penang HAHA
Susan LooneNow! Now! Everyone's lining up for angpow, bag of goodies and a box of oranges. Post-Psy at Han Chiang stadium. You can only get if you have "special pink papers".
Izmil Amri 

Baru skali tengok..


Makan kat Penang Village — with Shafizan Johari.


Mom's 63th Birthday today! She's the best Mom! She has been suffered a lot for last one year because of her health problems. Its has been a 

Ajak kpop rm 4 juta
Bawak PSY Jahanam Style rm 2 juta



Selamat Pagi Malaysia :) — at Kedah Medical Center.



Fadiah Nadwa Fikri shared Farouk Musa's photo.


ooo..ko snap pic tu kalau ada masa..aku nak letak dlm page aku

Caribbean Rebel

,xda apa2 projek baru ka



Hilman Idham

hahaha....aku beraya di Melaka. tp now dah balek Klang

Lingswaran Singh



Muhammad Aiman

tt, murtad x kalau nyanyi lagu janji ditepati tu kalau ia diciplak dari lag


Bard MLazin

hai sham
stand up comedy tu kt mana & bila

Hafiz Othman

 hw r u




Hijrah Ahmad

tidak sempat siap lah bro...


Muliadi Senang Hati

Selamat mencuba..



Faisal Mustaffa

Aebot Mayakembara

Apa pendapat brader? ini hujah kawan berdebat tentang isu Nazi-I


Jika BN kalah PRU13, @NajibRazak akan tubuhkan kumpulan tarian singa. Jib pukul gendan


mmg cmtue la gaya

Farid Hatta updated his profile picture.

NOTA
senarai ini adalah senarai muktamad
tidak akan diterima semua bentuk rayuan
tidak diterima semua bahan bukti
sehingga tahun  hadapan
jawatankuasa gagalis akan bersidang lagi
kah kah kah



-----

14 ulasan:

mek berkata...

kah kah kah
yang terkeluar dari senarai gagalis tu yang paling tak boleh blah..

Tanpa Nama berkata...

99% gagalis kalangan lelakis???
tt jangan buat sketsa skema macam umno, seksa seksis!

Tanpa Nama berkata...

Woit! Biar betol? Beeha kosong la skrg? Pergh! Kalo Beeha line sudah kosong, berebut jantan-jantan gagalist nak masuk! Bukan gagalist jer, jayaist pon berduyun nak masuk line! Hahaha

Tanpa Nama berkata...

laaaa....beeha dump najwan ke ato najwan yg dump beeha?

Tanpa Nama berkata...

acino tu budak bawah umur mengundi pun tk boleh lagi

Tanpa Nama berkata...

Masih ramai gagalis yang lu tak masukkan.. Lu bias.

Hadi Khalid adalah gagalis klasik
Rahmat Haron adalah gagalis tokoh
Kenapa tak masuk list?

Sultan Kelantan pun gagalis

DIDI KOTA BELUD YANG SEBENAR berkata...

Hahahaahhaahhahaha......DIO TERKUAR........SIDIQIN JADI PENYANGGAK PINTU.....APALAH....INI SEMUA BUY.......INI MACAM FOOTBALL MALAYSIA JUMPA FOTTBALL AFRICA......YOU DAMB BUY TT......KENAPA KAU TAKUAR...KENAPA...KERANA KAU ADA ALIS MATA RUSA YANG KAU BUAT TAYAM TU YER......KAU BUY TT......SIDIQIN BUKAN GAGALIST....DIO BUKAN GAGALIST.......DIO TAK BLEY DIBAIKILIST JE........HAHAHAHAHAHAAHHHAH......MERIAH BETUL VALINTINE NI....SIAPA KENA SYCO TT NI MERASALAH.....HEEHEHEHEHHEHE........SELAMAT MENJADI MANGSA............HAPPY BALINGTINE......ULAR ADA MERATA RATA.....KALO JUMPO ...RESPEK SAMA DIO....HEEHEHEHEHE.....BUY....BUY...BUY...TAK PUAS HATI BETUL......

Tanpa Nama berkata...

ingat TT... tipu senarai gagalist rakyat ke jalan raya... mana rahmat haron... xkan dia dah ada awek.. kamon...

Tanpa Nama berkata...

Ni mana pnye geng..'punai ikat geta' ni?stakat punai buat kencing je,baik bg kucing je isap! Heheheheh...tp;
1.para gagalis sekalian,anda smua pabila d pdg masyhar,dosa pn x byk sgt nk kna hisab
2.para gagalis yg mnjaga ibu2 mrk dgn baik,jgn bmbang..doa ibumu akn sntiasa merestui khidupanmu
3.para gagalis yg amalanye sjak muda-tua sntiasa mngingat Allah,maka sejahtera lah idupnye skalipn tanpa istri/anak2
4.hukum kahwin ada,sunat,makruh,wajib...kalu org mlayu msti beria2 pertahan sunnah,sunnah nabi puasa isni/kamis,solat jemaah kt msjid xda nk ikut pn
....rilekkksss! Nk msuk syurga/neraka x kira yg kawin or not

Tanpa Nama berkata...

LANCAU la lu TT.

Lu laa GAGALIS paling hina sepanjang zaman.

WOIT!!! Umi Hafilda pun dah kawin laa, tapi lu masih jadi gagalis tegar.

Umi Hafildapun dah pandai blowjob,
Lu tak teringin ke nak cunnilingus?

Tanpa Nama berkata...

terkini terhot tervelentain:
anwar dgn berani menfatwakan bahwa najib adalah seorang pemimpin yg lembik dan dikelilingi penasihat2 yg teruk (a weak leader with bad advisors).
fatwa ini diputuskan hasil risikan terkini special branch bkt aman sebelum pru13 dimasyhurkan.

lebih penting dan memeranjatkan lagi hasil dari tinjauan ini juga, ialah keputusan kak ros untuk meninggalkan bini tersayang yg akhirnya disahihkan dgn rasminya sebagai lembik tanpa telor!

berikutan itu, kak ros dgn segera malah serta-merta tetapi secara sembunyi2 telah memanjangkan tangan2 gemoknya utk menghantar lamaran pada kekasih terbaru terkini dan selamanya ini disimpan diam2 dalam benak lubuk hati yg tersimpan jauh dalam body beliau yg gedempol itu... dan kekasih dimaksudkan ialah: tt!!!!!!!!!!

itu pasal dgn tiba2 saja pada saat2 teramat akhir, nama tt terkeluar dari senarai gagalist velentain ini! semoga tt lebih berbahgia di celah2 kak ros...

Tanpa Nama berkata...

sorry bro jgn libatkan rahmat haron dia dah bersara jadi gagalist
dia sekarang seri vijayaist
kahkahkahkahkah looseeer lah korang

Tanpa Nama berkata...

kahkahkahkahkah tahniah buat para gagalis tahun ini.
setelah melihat senarai di atas
dan komen2 yg cuba mengaitkan nama aku...
aku menarik nafas lega
akhirnya hidup aku tidaklah gagal manapun
kahkahkahkahakahkah
-rahmat haron

SUALIMAN AKHLAKKEN.PEGUAM CARA DAN HADIS. berkata...

ELIZABETH WONG AKU PUNYA....JANGAN NAK MEMANDAI MANDAI....KALAU TAHAN MAKAN KASUT SAIZ 9......SILAKAN....TT...KELUARKAN DIO DARI SENARAI...DIO KAKASIH AKU.....PELISSSSSSSSSSS.........