Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 11 Februari 2013

TERKINI - TERNOW - TER SEDIH


NAJIB KANTOI
bin 

MANTOI

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


are you ready for psyyyyyyy:

yeeeeeeeeeeeeeeeees

are you ready for psyyyyyyyyyyyyy

yeeeeeeeeeeeeeeeeessssss

are you ready for bn
nooooooooooooo

are you ready fort bn
nooooooooooooooooooo

kah kah kah 
kah kah kah
kah kah kah
NOTA:
terima kaseh
anak muda

-------

11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Klakar siot. Mesti bengang gila tok jib. Kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

are you ready for BN - noooooooooo
are you ready for BN - noooooooooo
are you ready for BN - noooooooooo

mampoossss umno kali nih
sure tak masuk tv3 ni

DIDI DEMAM DENGGI berkata...

Aduyaiiii.....aku kalau jadi mc tu aku bunuh dirilah dari dijawap macam tu........apa punya penang sayyyyy....very very franklah u all.....dont lah ....politelah cikit.....cikit jr...masa dio sebut psy je.....heeeehehhhhhhhhhheEeee.....ieee...malunya.....terasa kemaluan ini dipijak pijak........tulah...jangan lah mencari telur ayam di reban itik....nanti...lain jadinya.........adui.....malunya..........mana mau letak pelirni lepas ni........hehhehh......tiew nia malah hahahhhaha....

Tanpa Nama berkata...

bila buku biografi rosmah nak keluar?

naya kat perogol di raja lancar buku kosong

Tanpa Nama berkata...

Najib dah kena kencing oleh penduduk Penang!kah..kah..kah..Padan muka. Bagi duit sapu, bagi sai, pi pang sai lah mat monggol. Bukan setakat kena kencing tapi kena berak lagi.Kah!...Kah!..kah!

Tanpa Nama berkata...

Opah ganyang kau....
opah ganyang kau....
opah ganyang kau....

orang kalau dah benci, kau bagi janji semanis madu pun dah tak heran dah. Orang cuma nak tengok kau tegolek dog dalam pru13 ni. Tak hingin orang penang nak pangkah umno be End.

insafdoh67 berkata...

psy.... yesssss .... ah jib no.....no......no...
bn..... apaaaaaaaaa.... noooooo....nooooooo....noooooo......
pakatan.... oraiiiiiiit....... mampus bn...... hidup rakyat. kih.kih.kih..

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah.....kemaluan najib mengecut....sampai hati betul hahahaha......

Tanpa Nama berkata...

Fatul bahri & geng2 ILMU msti syok tgk konsert ni! Dat y smua diam x kata apa,mklum la la,najib kn khalifah umat mlayu!umno plak parti dr syurga!mana bole tegur!tegur diam2 je...kuangkuangkuang!

Tanpa Nama berkata...

alah...letak je kat dalam gua zz lah...boleh dapat balik power lepas bertapa kat dalam gua zz tu ;-) gua tu enak sikit daripada gua rm yang besar dan sejuk...hehehe...

Tanpa Nama berkata...

mai buat konsert kt pahang plak...kahkahkah...nie bru panas mcm cuaca kt malaysia...jgn tkut pnassssss...kakakakak...