Jumaat, 8 Mac 2013

PASTI AKAN MENANG - MUSTAHIL KALAHTANGKAP SEMUA
MASUKKAN DALAM BOTOL
 Haron Din Sah Bertanding
 Kerusi Parlimen Arau
KANGAR: Timbalan Mursyidul Am PAS Haron Din yang kalah dua kali bagi kerusi parlimen Arau pada pilihan raya umum 2004 dan 2008 akan menguji keupayaannya sekali lagi bagi kerusi parlimen yang sama pada pilihan raya umum ke-13.
Beliau yang ditemui media selepas merasmikan bilik gerakan PAS parlimen Arau di Simpang Empat dekat sini malam Rabu mengesahkan untuk menjadi calon parti itu bagi kerusi yang kini dikuasai Barisan Nasional.
Haron, 73, pertama kali bertanding kerusi parlimen Arau pada 2004 tetapi kalah kepada Datuk Seri Diraja Syed Razlan Putra Jamalullail manakala pada 2008 pula dikalahkan Datuk Ismail Kasim. - TIEWNAMA

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH 
KAH KAH KAH


woit... SERATUS PERATUS  KERUSI INI AKAN MENANG...kah kah kah..

kah kah kah...JAMIN AKAN MENANG.... kah kah kah..

kah kah kah...TIDAK ADA SEBAB AKAN KALAH.... kah kah kah..

kkah kah kah...MUSTAHIL KALAH.... kah kah kah...

woit... MACAM MANA TAK MENANG...kah kah kah...

kah kah kah...  ARAU SATU SATUNYA KAWASAN TIDAK ADA UNDI HANTU.... kah kah kah..

kah kah kah...MUSTAHIL AKAN ADA UNDI HANTU DI ARAU.... kah kah kah..

kah kah kah... KALAU ADA HANTU  SEMUA AKAN NAIK BAS DI HANTAR KE LAUT KALZUM.... kah kah kahHANTU PUN
ADA JANTAN ADA BETINA
kah kah kah

-------

5 ulasan:

Awanama berkata...

Alaa dah tua sangat laa

DIDI KOTA BELUD berkata...

Laaaaa..tak puas hati rupanya...nak repeat le tu......patutlah want tu be diferent diferent from other....dia nak sapu both side punya vote....hehehhehe....bijak ini olang...kuasa bulum dalam tangan...kasi test semua punya hantu dan bukan hantu...ini manyak bijak dan manyak mahaya punya istail.....BIJAK SEBAB DAH MANIPULATE SEMUA ANGLE.....MAHAYA SEBAB SEMUA SUDAH KENA MAIN...HAHAHHAAHA..........

yb berkata...

Asal hantu moden di putera Jaya. Kena korban kambing untuk masuk. Dulu dalam botol, tak nampak naik bas.

Hantu sekarang jenis cross-breed, tidak halimunan dan berani tonjol diri. Nak tengok rekrut2 hantu pergi ke lapangan terbang. Tunggu kat arrival dan lihat mereka masuk berduyun-duyun. Semakin banyak kebelakangan.

Hantu lama sudah jadi warga. Tukang potong rumput, penjual carpet, cuci pinggan, cuci kereta, semua sudah ada lesen. Sudah pandai demand hak. Sudah tinggal berjiran dengan local. Siang kerja, malam melalak.

Toyol kecil kedua jenis ada di merata. Di putera Jaya panjat balcony dan umpil mangga. Hari Raya pergi beraya sambil mencuri dari rumah ke rumah.
Awanama berkata...

Ni mmg la menang....dia jampi je bukan hanya pengundi hantu...hantu pun undi dia haha....lepas ni jgn letak pakar jampi je....letak ahli silap mata sekali....hahahaha senang sentu peti undi je semua kertas undi kita hahahaharun jin

yee berkata...

51jangan menghina kelebihan yang Allah swt beri kpdnya, dlm islam juga ada rawatan alternatif. Berfikir secara waras, kita orang islam mentauhidkan Allah swt yang satu, bukan komunis sosialis yang hidup sekadar hidup tanpa roh.