Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 7 April 2013

ESOK ISNIN JAM 4:00 PETANG




BERITA TERNOWW
BERITA TERHOTT
ESOK JAM 4:00 PETANG
PASTILAH 
DI TB BANGSAR UTAMA

NOTA
semenjak  memecah berita
jumaat  5 haribulan april 2012 oops...2013
telah lebih dari 35 ribu penonton
kami amat berbangga kerana
kami menerima banyak kutukan

bayangkan jika kami banyak menerima bodekan
maka kreativiti kami akan lohe
lebih banyak kami akan  berusaha lagi

PENCERAHAN DARI PENONTON



  • jangan marah penyokong PR.. memang saya nervous pun time tu maklumlah nasib saya ni tak tau la camne nanti.. kalau menang boleh curi duit rakyat lagi, kalau kalah masuk penjara. Hai apalah nasib..
     · 
  • Kalok Malok
    Kamu org Pas nama ajer ahli parti Islam tapi mulut lebih teruk dari longkang. Asal bercakap mesti ada maki carut mencarut. Ini mat sabu lah ketua dia. Malulah kita org islam tapi budaya macam ... perangai lebih buruk dr org asli. Aku ingat org afrika keturunan kunta kinte lagi baik. Nama ajer org islam, tapi bak kata nuar perangai menjijikan.
     · 
  • Kalok Malok
    eh... dalam rumah dia maseh, ada hishamuddin pelihara anjing lagi tak ????
     · 
  • bdksetan3
    Bodoh, nak bg salam pon main2, Sebut nama Allah SWT pon main2, ermmm ye lah bg diorg apalah sgt kalimah ALLAH SWT
     · 
  • Hassan Ali
    mak kau main dengan babi dapat kau babi
     ·  in reply to afiqkltownn (Show the comment)
  • afiqkltownn
    Bodoh
     · 
  • gmaemdzin
    Kreatif dan menarik....para pencacai umno confirm tak suka kalau kena kat diorang tp kalau kena org lain diia ketawa sampai jd beruk....
     · 
  • voicerakyat
    Selain meliwat dan tibai bini orang, Pakatan Haram pandai jugak buat lawak bodoh ye..
     · 


DALAM PASARAN
TIDAK LAMA LAGI


-----

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

usaha tangga kejayaan ..ABCD