.

Ahad, 28 Februari 2016

CUBA DISINI







CUBA INI

portal berita paling cool
paling  top
paling counter culture
the malaysianinsider telah
dihalang menemui pembaca
oleh kerajaan najib

ini kerana laporan portal ini
yang jelas tuntas dan betul

jika laporan tidak jelas 
jika laporan tidak tuntas
jika hanya berita bodek
pasti portal ini tidak diganggu

justeru:
sila cuba cadangan dibawah ini


SATU CADANGAN
Hallo TT, lama tak kunjung ke blog TT yang cool. Gerombolan bukan parti cerdik, setaraf mad maslan je. Buktikan geng TT cukup cool walaupun diblok. Untuk masuk ke laman yg di sekat, masuk ke www.unblockaccess.com, kemudian taip alamat web yang disekat itu, dlm kes ni taip www.malaysianinsider.com. Bapak segala laman web pun boleh dilihat semula. Selamt mencuba, Jangan poyo....kah....kah...kah.... on TUTUP MULUT TUTUP RAHSIAPublish | Delete | Spam Anonymous on 2/27/16


ATAU INi

http://www.themalaysianoutsider.com/


-------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kalu kena block access lagi nampaknya terpaksa lah baca rpk 1mesia-2day. Itu je yg x kena block.

Tanpa Nama berkata...

Dah Budak Budak BAHALOL dengan Otak LCE buat kerja mana boleh pakai punyea

CUKAI CINA tanggung gaji pencen pun tak boleh buat kerja betul

Kepala Otak saja

Baguslah ada Un Break My Heart . com boleh lah baca kerja kerja bebudak BAHALOL

Terimgat pulak Mat Bahalol tu

Tanpa Nama berkata...

Kalo x.. kena patah balik ke zaman MGG Pillai..

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Atau HOLA...