.

Ahad, 28 Februari 2016

JANGAN SEBAT FITNAHBETUL TEPAT

HENTIKAN

SEBAR FITNAH


Rosmah kecewa Internet disalahguna

Isteri perdana menteri Rosmah kecewa dengan pihak yang gagal memanfaatkan kebaikan Internet, sebaliknya dijadikan medium menyebarkan berita palsu, fitnah dan hasutan untuk mengganggu ketenteraman negara. 

- See more at: http://www.site2unblock.com/service/page.php?u=2dtjrvhM5DrbUqsLmhcNy4CY3rd0%2Fs5G9Fd4UwMRbXeFdnQzp2qox9oFfQM65%2FFPLSWwPc8VQJeT70Z10ctNrg0t9LF6KrOl0dUdhz98QV92&b=5#sthash.7jH46TJS.dpuf

INI GAMBAR2

FITNAH DARI

INTERNET

HENTIKAN!


MUKA MAK DATIN
MACAM CIBAI MASAM


MAK DATIN JELAS
NAMPAK BOTAKMAK DATIN YANG
BOTAK  SEDANG DI BOTOXJANGAN 
TERGOLEK DOG 
KETAWA

---------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Fitnah yg bukan fitnah adalah anwar sodol buntut saiful....najib entot amoi Mongolia, rasuah 2.6 bilon itu fitnah....Mahathir tu mamak pun fitnah tapi tengku adnan jadi ostad mmg fitnah kah kah kah

panglimo potaseh berkata...

Dengan cina cerita lain, dengan keling cerita lain, dengan melayu cerita lain .. dengan kedah cerita lain. Sekarang ni dengan Sarawak pulak cerita lain.

Katanya semua mende nak bagi pada orang Sarawak, orang Sarawak sangat istimewa, kaum atau negeri yang lain jangan kacau .. nanti orang Sarawak akan "ngapsayot" katanye. Cerita lain-lain tak sama dengan fitnah ok.

Nak tau orang Sarawak istimewa atau tidak tunggu lepas pilihanraya nanti .. jadi sama macam cerita tol di Semenanjung, masa PRU dulu cakap tak nak naikan tol malah nak diturunkan lagi, tapi lepas PRU apa jadik .. bulat-bulat kitak kenak tipu.

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Orang yg buat pitnaH masuk neraka
Nanti habis Lah ahLi syurga...
Sunyi Dan sepi...itu syurga
Tak dapat dengar peLawaK
Tak dapat dengar standup comedy
Tak dapat baca kartun zunar....
Hutan2 yang cantiK daLam syurgha pun
Habis di beLasah umnQ akan baLak2 nya
Aduy....!!! Syurgha swargha harus
Di tafsir semuLa...

Tanpa Nama berkata...

BON BON ke ????

Chabut.... Chabut..... Chabut.....