.

Isnin, 29 Februari 2016

NO TO HUDUD






NO TO HUDUD
Ada beza ka? Mana satu UMNO mana satu orang UMNO?
malaon kaki penyamun kaki kebas kaki rasuah adalah
orang UMNO dalam parti UMNO kalau anti UMNO
tu saja apa maknanya? ia cuma semata2 parti.

yang gerakkan UMNO tu ialah malaon2 
kaki penyamun tersebut. termasuk juga 
ketua segala penyamun yang kata 
lebih kurang begini: NO to HUDUD.
Ustaz Hadi sudah lupa? atau sudah pening? TT; hang tolongpublish muka depan soalan aku ni. tq on SOTONG SUDAH BERCAKAP
Anonymous
on 2/29/16
 ROSAKKAN?
Yg merosakkan umno siapa? Bukan org umno ke? 
Macamni ulama pun ada...compius2.. on SOTONG SUDAH BERCAKAP
Publish | Delete | Spam
Roslee Salleh
on 2/29/16
 ORANG POLITIK
Hadi tu kan orang politik, orang politik ni lidahnya macam
biawak on SOTONG SUDAH BERCAKAP
albert magic
on 2/29/16












 BILION BILION
Najib skang duit banyak bilion bilion sebab tu lah lebai suka bodek kot kot dapat sket pun jadilah 
on SOTONG SUDAH BERCAKAP
Kiedentech Kiedentech
on 2/29/16
Lagi empat 





-----------

4 ulasan:

powertrain1648 berkata...

Pemimpin umno ada lah dlm 10%. Selebih ahli2 biasa...mcm blogger jgkla...sayang ke PAN tapi bila check...bkn ahli pun. So Pas target 90%. 1999 dan 2008 memebuktikan ahli Umno bila berbalik hati...jatuh kjaan Umno...nampak...klu x nampak jgk...bkn x pandai berpoliik...tapi soal hati..cer lks atau lge atau nuar u yg propose...mak aiii...mau smpi langit ke 13 pujian diberi...ada faham?

Tanpa Nama berkata...

AL SOTONG AL TOLOL sudah senyap

Macam MAYAT HIDUP

Apa sudah jadi

AL PORNO AL PATIN pon senyap

MASYOOOKKKK

Budak Budak GAGAL BAHALOL nak KAYA jual agama

Kepala Otak

Melayu BODOH SANGAT ke ????

Mana Apundek ??????

BUKA.... BUKA..... BUKA.......

Nasrudin Abd Shukor berkata...

PAS dah sama UMNObn..hudud dah kat kaki abenda lagi...standed umboBN...wang nombor wahid..agama nombor 2. Agama dah kat tangan . ...bukan kat pundak lagi. ....nak guna ambik ...taknak guna buang...hadi .. hadi .

Tanpa Nama berkata...

betul dan tepat kata2 tan sri Uitm ni..melayu2 spt umno dan melayu2 spt prof2 kangkung uitm ni je yg rugi kalo takda kuasa.dengan kuasa kurniaan allah ni, mrk diberi lesen menjarah tenaga, sosial dan budaya melayu2 lain dimsia ni.lihat je medan2 mara miliki majlis amanah rakyat ni, tiada staregik, lokasi tpt jin haron bertendang, sunyi malap idup segan mati tak mau..grad oversea pun tgk porn, balik msia konon master pelbagai bidang, tgk kes mara di aust, sume menipu, sume alibaba..ni la kejayaan melayu2 dlm mara..deb mbodokan melayu, kini marah bukan je berckp mengenai melayu tapi gak suda bckp mgenai agama..