.

Khamis, 17 Mac 2016

PAS KENA IKAT






FACE BOOK 





1 kereta bernilai RM50 ribu. Dicuri 1 pencuri. Jumlah mangsa 1 orang. Dibicarakan hudud. Jika cukup syarat, potong tangan. Takbir.
1 ekar balak, mudahkan matematik, bernilai RM3 juta jika tebang dan jual semua. Tapi runding terus. Syarikat ulama. Ada akad jual beli. Ada panel syariah. Bayar zakat. Katanya inilah ekonomi Islam.
RM1 juta syarikat ulama punya (sub ke kafir). RM1 juta parti Islam kawasan punya. Infaq jalan nabi dan Allah. RM1 juta baru sosial (negeri) punya. Kerugian sosial (negeri) RM2 juta. Jumlah mangsa 1.5 juta populasi negeri. Tapi tak boleh hudud. Sebab dibenarkan undang2 ulul amri parti Islam kapitalis.
Tak mahu maki lebih2. Nak maki sikit jer. Wahai ulama IQ bodoh. Hudud tak boleh dilaksanakan pada sistem kapitalis. Kerana hanya yang miskin sahaja akan didakwa. Tak perlu belit2 kereta, jalan raya bagai. Hanya 3 perkataan jer.
Suasana belum kondusif.
Tak payah like gambar hiasan ni. Bukan dapat mimpi nabi pun. Share. Supaya ramai lagi yang baca. Mudah2an katak penghafal keluar dari tempurung. Amin.


--------------

13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bukan tempurung bro, katak bawah cawan kaca, lihat dpt keluar tak dpt

Tanpa Nama berkata...

Betul kee hj hadi tk jd sebut baca hudud di perlement.... Najib tk ejass lg...kna tunggu persidangan perlement berikut nerikut berikut nya.... !!!!" bila ....? Bila......? Kan pas dgn umno dh cium mulut....???? !

Tanpa Nama berkata...

PASIKAT dalam bahasa Cina (Hokkien) bermakna semua dah sangkut (jammed)!! Macam tali "knotted". Memang otak depa dah Pasikat!! .... kah! kah! kah!

Tanpa Nama berkata...

Fuh. Tepat dan padat ulasan Aduka teruna...dulu beria2 xnyempat2 hudud.. Skrg dh jadi dud dud...mlm2 boleh pigi dangdut la hadi oi...

Tanpa Nama berkata...

Terbaik ulasan.. Kesimpulannya ulamak2 pas yg dikatakan istiqomah hudud tu senang je dijinakkan, kasi riben kat leher je terus jinak xyah hudud lg dah..mmg perangai pas mcm taik...org kata kalo hampir lemas tu apapun die capai..taik pun die capai...mmg la pas dah jadi parti tahik...apa juga keluar mulut pas mesti busuk mcm tahik kan kan kan...

nazrio dond dolla berkata...

Macam ada muka kapitaLis jef beLakang tuuu

Tanpa Nama berkata...

Tuang Presideng dan walaunta PAS yang ada sekarang ini semuanya lidah bercabang, kluk klek sokmo. Natang!!!

Tanpa Nama berkata...

secara ideoloji:
PAS + IKATAN = PASIK

secara matematik:
0 + 0 = 0

Tanpa Nama berkata...

Budak budak tak ada nilai ekonomi jangan di layan

Full Stop.

Kalau makan minum pun KAFIR tanggung

Apa ke bende hidup macam BEWAK

Kepala Otak saja

Tanpa Nama berkata...

Mcm UTUSANG cakap.. blok baru yg MENGGERUNKAN..kahkahkah..

Jenuh anak menantu aku ketawa terbahak2.. yg tak tahan tgk..pejuang agama yg pakai baju warna ular daun tu.. ularmark porntonwi.. kemaruk nak berbini 4 ker?? Haa.. eloklah belajar orgy German tu.. jgn lupa belajar cara kapir lahanat tadbir negara sama tau.. tanpa gebang hudud pun.. keadilan sosial berjalan dgn baik.. jika dgn hudud.. German sudah tentu terbaik di dunia..

Ini hudud Kelantan.. cuma utk rakyat miskin.. akta2 utk kawal org miskin dan susah.. Ahmad Yaakob pulak dikontrol Nik Amar yg bahlol tu.. trus jadi biol.. kesian dgn PAS.. terus menerus merapi x reti nak berhenti.. tonjolkan la grup pemikir PAS tu suapa?? Lokman Adam?? hehe..

Husam dan Mahfuz dah tanam harum manis.. segala cawangan2 PAS..habis dah lingkup satu Malaysia.. mujurlah orang AMANAH bekas2 ahli OAS masih mahukan PASTI tadika kanak2 zaman kegemilangan PAS terus berjalan tanpa berkubur gitu saja.. Takkan Mahfuz dan Husam x tau benda ni??

chomeycute Chomey berkata...

Hahaha

Tanpa Nama berkata...

biar kan la diorg nak buat ikatan baru..walaupun ikatan tu mcm ikatan bow, jgn diingat semudah tu mereka mengalah..dengan pertolongan allah dan tangan2 lembaga2 hitam serta ahli2 pornowi dan berbekalkan 2.6b duit dari penjaga rumah allah mekah madinah, pasti ikatan baru distatus halal syurgawi allah..pointnya pecah undi..duit ayam, duit keta, duit umrah duit haji semua sudah tersedia terhidang dan terkangkang..kpd ikatan baru, ahlanwasahlan.tuhan wajib diperjuangkan walaupun dia tuhan maha segala kekuatan.rakyat hanya hamba ciptaan allah yg bernafsu lg kotor melainkan org2 yg dipilihnya secara online .walaupun satu pakai bow satu pakai jubah, nescaya tiada la berdosa atau haram kalo memakai jubah bersama dgn bow.ini akan memberikan idea fesyen utk baju parti dan bole dipromosikan utk mbezakan antara bow org kafir dan bow islamisation.asalkan 5rukun dan 6 rukun dilaksanakan, pasti tiadalah murkanya tuhan segala tuhan..

usop ali berkata...

ni la ...presideng broker....bebal gak ularmak nie...jgn guna agama untok kepenting diri....burok padanya nanti....takan lupa kot...mengaji tinggi tinggi penghujung umur jangan la macam gini...hurahara ko buatkan parti....halussssss mainan mung...