.

Rabu, 20 April 2016

SALAH KALER







SYABAS

TAHNIKAH!



Budak Malaysia miliki IQ melebihi Stephen Hawking

PERTH - AUSTRALIA. Seorang kanak-kanak kelahiran Malaysia dinobatkan sebagai kanak-kanak paling pintar di Australia oleh pertubuhan IQ tinggi, Mensa malah tahap IQ yang dimilikinya juga melebihi saintis genius, Stephan Hawking.

Remaja yang kini tinggal di Perth, Sharvin Jeyendra berjaya mendapat skor IQ markah 168, lapan mata lebih tinggi dari saitis terkemuka itu.

Pelajar Sacred Heart College yang juga mempunyai bakat bermain piano dilahirkan pintar dan keluarganya tidak pernah memberi tekanan kepadanya dalam bidang akademik.

Ibu bapanya yang merupakan peguam melihat anak mereka sebagai seorang yang genius sejak kecil lagi malah dia mula berjalan dan bercakap ketika usianya sembilan bulan.

"Dia mula bercakap seperti kanak-kanak normal yang berusia dua atau tiga tahun dengan ayat serta tatabahasa yang betul," kata ibunya Deva.


ALAAAMAK

salah kaler lah

kah kah kah

kalau tidak

akhbar malaysia

bungkusan melayu

berita hairan

tv tiga suku

akan heboh gila

osong budak ini

ke hulu ke hilir

kah kah kah

silap silap dapat

anugerah datuk

atau datuk seri

kah kah kah

dinobat serikan

kalah zakar naik

apakan daya

dia budak india

SORI LAA BRO

-----------

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

eh salah test lah

IQ tinggi hanya ada kat bebudak LOL saja lah

bebudak LOL saja boleh ada IQ MAGIK bilyon bilyon kan


Apundek lagi tinggi IQ kalah juta juta LOL

Al JUBOR pun sokong

kepala otak !!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Boleh jadi calon Pengerusee Tabung Hajee, atau Gabenur Bank Negara, atau Ketua Setiausaha Negara.

Tanpa Nama berkata...

Suruh budak tu masuk islam... boleh jadi 'melayu' hahaha

Lepas tu baru boleh masuk berita hairan dan bungkusan malaysia.

panglimo potaseh berkata...

Macam mana kismis doa Mael Khutub Khanah, air doa beralkali Datok Doktor Haji Ustaz Lebai Padilah dan ramuan makanan sunah yg dijaja siang malam oleh para ustaz boleh terlepas makan oleh budak india ni. Sehingga budak india ni jadi budak yang paling corodik di Tanah Kangaroo sana .. heran jugak.

Tanpa Nama berkata...

ha ha ha pemimpin sekarang mahu orang melayu bertambah gostan sebab senang nak kontrol dan kelentong .

paskiniCHAIpunya berkata...

My dearest Shervin, beware! Never come back to Malaysia or you will be the new subject of stupidest, wasting money laundering Permata Rosmoh Puake Experiment and Be Eng crazy frenzy racism propaganda...Just stay there and be a good citizen...i repeat Never ever come back to Malaysia again...especially if PM Rosmoh Puake call you..kahkahkah!

panglimo potaseh berkata...

Elok lah tu Si Tambi ni tinggal di Tanah Kanggaroo dan jadi warga negara sekali .. kita di Tanah Melayu ni pon dah lotih dongan gelagat eeeee. Cukooop lah tuu.