.

Khamis, 26 Mei 2016

RAMAI SEDANG DIBURU









TIGA EKOR

SUDAH 

DITANGKAP

2 DI ABU DHABI

1 DI SINGAPURA

RAMAI SEDANG

DIBURU FBI




Mahkamah S'pura diberitahu, Yeo Jiawei cuba sembunyi jejak

Bekas pegawai bank BSI Singapura Yeo Jiawei cuba menyembunyikan jejaknya dengan memberitahu orang lain supaya memadamkan emel dan mengelak daripada disoal siasat oleh pihak berkuasa, demikian mahkamah Singapura diberitahu semalam.
Peguamcara kedua Singapura, Kwek Mean Luck berkata demikian ketika memohon tambahan tempoh reman selama dua hingga tiga minggu lagi terhadap Yeo, yang ditahan dalam siasatan berkaitan dengan bekas anak syarikat 1MDB - SRC International.
Edge Singapura melaporkan Kwek sebagai berkata adalah dipercayai tertuduh mungkin meminta orang lain supaya menyembunyi dan menyesuaikan maklumat.
Akhbar itu melaporkan Kwek berkata bahawa Yeo memainkan peranan penting di dalam kes itu sejak tiga tahun lepas.
Yeo menghadapi tujuh pertuduhan pengubahan wang haram dan penyelewengan yang didakwa berkaitan dengan SRC.

FBI SEDANG

MEMBURU:

jho low

riza aziz

nik faizal

datuk subuh

kah kah kah

seronok tengok

lari lintang pukang

padan muka

kah kah kah

FBI MASUK

---------------

10 ulasan:

Saiful berkata...

Fbi hapa...bole terbang sana sini..siap boleh jumpa president lg ..FBI pun kaki sapu...

DIDI KOTA BELUD berkata...

Di singapore... Bunuh dan samun orang.. Hukumannya gantung... Di tempat aku... Orang tu boleh sign dah tu dia tak tau apa yang dia sign.... Hebat.........

Zahril Mohd Zakir berkata...

Tak nk tengok Najib a/razak kena tangkap.tgok muka si najib makin meluat aku.buat muka Poyo jer mcm tak rasa insaf dan bersalah jer.

Tanpa Nama berkata...

Kaya raya tp hidup di dlm ketakutan

Tanpa Nama berkata...

Penat bc crite 1MDB ni: asyik2 ulang tayang je: yg pelakon utama , tk tangkap2: balik2 crite sidekick...Cina babi tembam tu duk kt ne?

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Sakat menyakat jer kerja TT...
Ntah yer ker idaK
BiLyun2 yg tahu...

Tanpa Nama berkata...

Ntah pun.xda tangkap2 pun.hot2 chicken shit aje tt ni.puihhhhh

Tanpa Nama berkata...

Tengok temgok dalam PAS tu

Pakai SERBAN JUBAH

Kijang pun nampak macam UNTA

Siapa nak cari orang PAS pun

Kalau nak tau orang berak cari lah Jamban

Tapi NAJIS ada mana mana

Cari lah SERBAN JUBAH tempat tak ada orang nak tahu pun

BOLEH MAGIK !!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Nahi Mungkin .... dlm kuliah jumaat HH .. xtermasuk kepada jib





Tanpa Nama berkata...

Nahi Mungkar .... dlm kuliah jumaat HH .. xtermasuk kepada jib