.

Jumaat, 6 Mei 2016

SATU KEMALANGAN





HANTU DAN JIN
Ada konco-konco tengah merekrut hantu-hantu dan jin di dalam hutan supaya mengundi untuk parti dacing senget.apa susah kasi dedak saje.tak perlu buat majlis korban itu ini.tak perlu majlis menaik menurun berasap kemenyan.nanti da setel undi tu akan dicampakkan ke mana-mana kawasan berisiko tinggi.kemudian akan terjadi drama kegelapan mengejut.tanpa disedari undi hantu dan jin ini akan jadi penyelamat keadaan on MACAM MACAM TEORI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/6/16

MENYOROK
Heli tengah menyorok.nanti masa undi keluarlah die bawak kotak-kotak berisi undi hantu-hantu dan jin-jin disebarkan ke merata tempat.nak menang sangat la katekan. on MACAM MACAM TEORI
Anonymous
on 5/6/16
KUBOR
Berita SEDIH lah..... Masok KUBOR BUKAN SENANG okay..... Boleh dalam duit INSURANS banyak ke Nak pakai BILYON BILYON tutup LOBANG TAIK kan..... MAT BAHALOL BUKAN BODOH Budak dalam GUA ingat bijak macam Kancil OH MY LOL , kata TRUMP kalau dia baca berita Mat Dah Bahalol on MACAM MACAM TEORI
Anonymous
on 5/6/16
POLIS
Polis Sarawak pun nak jadi wartawan juga. Janji lapor!!! on MACAM MACAM TEORI
Anonymous
on 5/6/16




------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

nape tak tanya mcm ne bole jadi? masa datok raba2 jatuh mati dulu, menteri kata tgh cari black box..black box dah jumpa tp sampai kini tiada isi black box pun kuar..mana black box..mana gambar kawasan terhempas..kot2 ada duit terlebih atau derma2 dari langit...