.

Isnin, 9 Mei 2016

WARTAWAN YANG BERANI







WARTAWAN 

YANG BERANI


Tanya bila PM mahu undur, wartawan UK disekat ke sidang media

Wartawan dan jurugambar dari United Kingdom tidak dibenarkan membuat liputan sidang media keputusan pilihan raya Sarawak selepas bertanya perdana menteri sama ada beliau akan meletakkan jawatan.
Najib tiba di Wisma Bapa di Kuching, wartawan Channel 4 News itu bertanya sama ada Najib akan berundur.
Najib terus berlalu tanpa mempedulikan Jonathan Miller dan juruvideonya.
Beliau kemudian menuju ke arah tempat sidang media sebelum diberhentikan oleh seorang lelaki yang berkata: “Ini bukan negara kamu".
KAH KAH KAH

woit

wartawan barat

kapir makan babi

kah kah kah

ini mesti geng

anwar yang

atur datang

kah kah kah

WARGAWAN




-------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hoi.... ini bukan negara kamu

mesti kasi Pau Pau Pau dulu lah baru boleh cerita cerita....

TUAN GURU tak nasihat OMPUTEH tu ke sebelom ke sana ????

Budak SADIQ KHAN tak cakap apa apa ke ??????

pau pau pau lah dulu

MAT PAU nak CHAR SIEW PAU dulu baru boleh BOROI kan......

Lu siapa Lu ?????

Tanpa Nama berkata...

negara ni pon bukan negara bapak kau punya la cilaka!
aku pon nak tahu bila pm kita nak turun
takkan masa pilihan raya je turun kasi lebuhraya tak sudah.
woi tt, kasi tunjuk sket muka barua penjilat ni