.

Jumaat, 17 Jun 2016

BETUL KE BERITA INi?




FACE BOOK


Abdul Rahman Abdul Talib
5 hrs
























PERSOALAN:

LEPAS BULAN

RAMADAN  MANA

TAHUN INI ATAU

TAHUN DEPAN


------------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Berani kejap je tu. Nak kene seligi kepale dgn Tuang Presideng?

Politik natang.. haha.. dendam x sudah2.. mcm budak2.

Tanpa Nama berkata...

Pakar jin tunggu keputusan PRK sg.besar la tuu. Nak tengok trend pengundi dulu. Kalau pas kalah teruk, confirm talak 3 dgn kerajaan negeri selangor. Tapi kalau pas menang atau jumlah undi bertambah mesti nak main dingdong dingdong dgn azmin. Alaa mainan politik pak lebai mmg mudah dibaca, tak perlu ambik degree political science pun dah boleh buat prediction.

Tu semua nak test market pancing undi. Mcm hadi dulu laa, bila org dah mula tak ikut arahan dia, cakap nak bersara dari politik laa mcm2. Lepas tu ramai pak lebai pujuk termasuk laa arwah TGNA, bila dah dapat perhatian semula mulakan kempen rapatkan saf dan mcm2 strategi. Last last sekarang ni dah besar kepala, di buat parti pas tu mcm dia punya pulak. Semua strategi cikai tu dalam kocek seluar dlm rosmah jer.

Tanpa Nama berkata...

MENANTU SOTONG macam mana nanti ?????

Jual PATIN ke , atau Jual SOTONG KATAK....

Ada MASYOOOOKKKKKKKKKK lagi besar kah ??????

Tanpa Nama berkata...

Ramai laa ketua ketua bahagikan pas yg ngangur.....

Tanpa Nama berkata...

Terbaik!!! Biar PAS hilang dari persada politik tanah air.. Pengacau jer

Tanpa Nama berkata...

yea yea yea...pucuk dicita ulam menatang..kita tunggu lepas raya..antara alasan yg siap siaga:-
1. saya tak kata lepas raya tahun ni, mungkin tahun 5050 nanti
2. tengah bincang dgn wali2 ulama dunia di cairo di mekah di madinah
3. kalo semua setuju ruu hudud maka baru kami akan keluar...
4. saya dah bincang dgn najib, najib kata it ok to stay..awak siapa nak bagi keputusan kat saya.
5. menantu saya aka din ayam belum bermusyuarah mengarah lagi dgn ayam2 belaannya di kota bharu..