.

Jumaat, 24 Jun 2016

BODOHKAN MELAYU




KAMUS BAHASA
org melayu ni cukup tak sedar diri..kamus bahasa melayu banyak ciplak dari bahasa lain..majlis agama ni kena beli buku prof ahmat adam..kena faham cara membaca bahasa melayu versi portugis,versi british.dah la majlis agama ni bodoh...dia membodohkan org plak..berjangkit2 dosa pembodohan itu.bayangkan la berapa juta dosa majlis agama tu dpt..tak caya tanyaa ust2 ustazah2 tv al hijrah tv9 tv1..

ass tu bontot..bontot ini sama erti dgn puki dlm bahasa indon. jawa kata manok itu burung, pinoy kata manok tu ayam.sila rujuk kamus jawa zahid hamidi.tp ada org kata zahid hamidi org aceh..kalo org aceh maknanya zahid adalah pendatang. on SATU LAGI PROJEK BODOHKAN MELAYU
Anonymous
on 6/23/16

SIAPA PUNAY COP
cuba tengok siapa punya cop, majlis agama mana?org2 dlm majlis agama ni belajar kat mana?kalo pembaca tt baca mungkin akan ketawa berdekah dekah..lu org bygkan kalo org2 kampung yg takut mbaca takut berfikir tu membaca nota pembodohan itu..pasti akan kecut perut.tu belum masuk penganut2 tarikat, hakikat dan makrifat baca nota tu, bukan main takut dgn sume tu.ilmu mengenal tuhan ini tidak ditakuti oleh para kaum pemodal atau kaum kapitalis.

tetapi ilmu,kefahaman dan praktikal melwan kezaliman mengenai deep state, kapitalis, pemodal amat2 ditakuti dan wajib dipenjarakan.ni la akibatnya usrah, kuliah agana cuma 1way direction je. siapa byk soal maka dia akan dipulaukan.nnt kenduri takda org dtg, nnt mati, takda org sembahyangkan.ini praktis islam dibenua melayu.hidup islam dialam melayu lebih susah dari islam di benua kafir. on SATU LAGI PROJEK BODOHKAN MELAYU
Anonymous
on 6/23/16




---------

Tiada ulasan: