.

Jumaat, 24 Jun 2016

BUDAYA KAPIR



BUDAYA

POLITIK

KAPIR
KOMENTAR SATU
apa yang terjadi
pada 23 jun 2016 adalah sejarah
keputusan yang dibuat 
oleh rakyat britain untuk keluar EU
adalah satu sejarah 
yang membawa implakasi
yang maha dalam 
yang melintasi benua eropah

bayangkan projek global
zionis-anglo-amerika ini
dapat dikalahkan dengan suara rakyat

bayangkan sokong untuk terus dlam EU
datang dari:
IMF NATO BANK DUNIA
bank of england george soros
pelbagai syarikat multinasional
kaum pemodal dalam UK
kaum pemodal eropah
bekerjasama berkempen

malah disaat akhir
sama ada percucaan daulah terpendam
untuk mengsabotaj undi
dengan membrikan pensil
yang kan hilang tulisan nya

inilah penting sekali pungutan suara ini

implikasi awal:
pound sterling jatuh
dunia kapitalis global gempak
pasaran saham dunia kacau
bila kauj kapitalis  dalam huru hara
ini baikl uintuk rakyat biasa

selama ini UK telah menjadi
kawan setia amerika dan NATO
tony blair dan bush serang iraq
bunuh 1 juta warga iraq
bunuh sadam anak beranak

hari ini UK juga
bersama amerika & NATO
menyerang syria 

ketika blair nak serang iraq 
hampir 1 juta rakyat UK
menentyang perang
tapi TIDAK dipedulikan
maka 23 jun adalah jawapan mereka

apa yang dilakukan oleh warga UK
akan menjemput warga eropah lain
untuk meninggalkan EU
di SWEDEN
di BELANDA
di DENMARK & PERANCHIS
sentimen  anti EU makin merebak

EU atau kesatuan eropah ini 
di wujudkan oleh kaum pemodal
untuk memudahkan mereka berniaga
untuk memastikan dapat keuntungan maksima

ini sama macam TPPA  
dimana amerika memaksa malaysia
menjadi anggota


KOMENTAR DUA

budaya politik kapir
yang makan babi
yang minum arak
yang main bontot
bila keputusan telah dibuat
bila tidak dapat sokongan rakyat
dengan sukarela letak jawatan

PM UK david camereon letaka jawatan
apabila rakyat memilih untuk keluar EU
kerana dasar kerajaan ialah bersama EU

bukan macam najib 
dalam negara islam
yang tunggang tunggit
yang berbuih mulut berwirid
bila terbukti curi duit
bila terbukti terlibat kes bunuh
bila terbukti rasuah
ada saja jawapan
duit hadiahlah
duit raja arab lah
duit kerajaan arab lah

ada saja tok imam 
ada saje mufti dengn ayat ayat
dengan hadis hadis agar
yang zalim yang rasuah
terus berkuasa


Brexit earthquake has happened, and the rubble will take years to clear



INI KEPUTUSAN MUKTAMAD

Remain48%16,141,241
Leave52%17,410,742
  • 0 of 382 local authorities still to declare
    72.16% turnout
Latest declarations
  • Cornwall leave
  • Basingstoke & Deane leave
  • Northampton leave
  • Wealden leave
  • Derby leave




















Brexit live: David Cameron resigns after EU referendum result

--------

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

TT, nanti ko buatlah satu story tentang EU dan Brexit ni ya...
Nak tau macamana zionist punya kerja dan kepekaan rakyat British tentang tangan2 ghaib yang sedang meraba dunia ni.

Tanpa Nama berkata...

Bukan ke bersekutu bertambah mutu?

Tanpa Nama berkata...

OMPUTEH BUKAN BODOH

MELAYU MEMANG SAH BODOH

DUIT ATAU DEDAK

OMPUTEH NAMPAK DUIT DI MASA DEPAN CEMERLANG

MELAYU GILA DEDAK SEKARANG

masa depan melayu mana ada ; yang ada bangla saja pun

melayu masa depan tinggal atas sampan bot bot terapung di selat melaka tangkap sotong saja

melayu bahalol habis semua di jual nak beli dedak takut mati

Tanpa Nama berkata...

Kecohla tt ni pasal eu ni. Ni mukriz dan muhyidin kena pecat ni tt xnk komen ke.apa cter org johor senyap je ke.kata bangsa johor hebat tp muhyidin kena pecat semua cabut lari.kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Hebatnya para peminum yamm seng...para pemain bontot...yg berwirik bini sett rambut rm1200.00 mcm dayus

Tanpa Nama berkata...

Terima kasih buat pencerahan.
Tetapi jika kita amati tingkah laku golongan kapitalis,
Kiri kanan mereka tetap untung,
Ekonomi uk turun tetap akan ada jalan untuk mereka untung.
Berapa banyak bakal kehilangan kerja,
Hutang rumah kereta pendidikan,
Kapitalis tetap kapitalis.
Marhaenis tetap menangis.

Tanpa Nama berkata...

Melayu Islam, terutama yg berjubah serban juga yg berkopiah, sumer sibuk nak polok duit ja sambil jadi wakil tuhan dan wakil nabi.

Inilah kerja paling lumayan. Cakap kosong berdegar2, hasilnya utk rakyat = YILLEKK. Hudud mudud, holier than thau = duit kutipan 30 tahun utk balu dan anak yatim Memali kene kebas + duit balak Kelantan sonyap jo dan pegang jawatan berelaun dlm Selangor x nak lepas2 + anak menantu dpt projek gomen juta2 sambil jual simpati mimpi jumpa rasulullah, kepalabutoh la sumer ni. Akhirnya alim2 lobai ni, sumer hidup senang lenang duit berjuta konon2 mencontohi nabi SAW dgn naik kete mewah, berumah mewah, berbini gemok gedempol mcm babi, anak menantu kaya raya dan emok macam babi jugak. Inilah ilusi yg rasuuah ajar pada ulamak2 melayu Islam kita.

Sembang kemaih Islam itu ini kerja suci melayu. Jual pahala untung duit atas angin dgn modal air liur saja. Janji buleh balun..

Bab nak ngepow duit orang, MELAYU Islam Number WAHID. Good governance? = pergi mampos la. Duit zakat, duit cukai, duit anak2 yatim, duit derma, duit saman, duit sedekah, duit tabung haji, duit kwsp adalah kudus suci bersama Allah. Kutip duit bagi dekat Allah ka? Sengkek sangat ka Allah Taala tu? Pundrek Mukrak Haprak betoi la Melayu2 ni..

Skrg ni UMNU dan PAS sudah bergabung. Jadi jual agama jadi semakin rancak. Hanya duit ini layak diberi kpd mereka yg menjadi wakil tuhan.

Tanpa Nama berkata...

Setuju. Tt buat satu story pjg detail ttg eu2 ni aku xbrp paham.maklumla dok kampung pagi motong gotah, mlm p taraweh lepas taraweh entot dulu baru baca berita tt ni.xda maso nk kaji eu2 ni.tt bujang xpela. Kahkahkah