.

Khamis, 2 Jun 2016

BUKAN LAPORAN BODEK






DISERANG?

KENAPA?

KERANA BERITA

TEPAT & BETUL

KOMENTAR
kumpulan the edge
satu satunya syarikat media
di malaysia yang melapor berita
tepat benar dan tuntas

portal MALAYSIAN INSIDER
dari kumpulan ini telah diarwahkan
kini yang tinggal business edge
portal ini pun sedang diserang

hakikatnya apabila musuh menyerang
maka jelas laporan berita itu tepat
laporan berita itu menyengat
laporan berita itu bukan laporan bodek




Diserang sejak semalam, laman The Edge tak boleh diakses


Laman web utama The Edge Media Group kini tidak boleh diakses berikutan serangan terhadap pelayan-pelayannya (server).
Dalam satu kenyataan, The Edge berkata pelayannya diserang secara berterusan sejak awal pagi semalam.
"Pembaca theedgemarkets.com yang dihormati, laman web kami tidak boleh diakses kerana pelayan kami diserang berterusan sejak pagi tadi (Isnin).
"Kami sedang berusaha keras untuk memulihkan perkhidmatan. Harap bersabar dengan kami. Terima kasih kerana memahami," kata kenyataan itu yang disiarkan di laman Facebook.



-----------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kasihan kan

Kasihan pada pekerja2 kena buang bila Business TUTUP KEDAI

LAHANAT POWER wokay......

Ini lah DUNYA KITA sekarang ini

Bila DAJJAL BER KUASA , GAGAK PAU BER LELUASA....

Ada GAGAK ???????

Lestik Cepat !!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

gua sentiasa doakn the edge selamat dan sejahtera. melalui the edge gua dpt mebaca berita 1mdb. gua masih simpan keluaran the edge yg mengandungi cerita awal 1mdb. bagaimana 1mdb dicipta, siapa konsultan- goldman sachs,tanah apa?apa yg anwar katakan mengenai projek mega trx..kini sume penerangan rafizi itu menjd nyata.gua tak perlu solat hajat 30hari 30 mlm utk melihat sume proses ni..hutang 1mdb semakin besar dan mbusut..najib rosmah wajib disuruh letak jawatan, didakwa dan dibawa kembali duit2 curi termasuk duit2 yg telah dizakatkan.tapi tak mungkin najib rosmah akan turun, sb nnt sume hutang nak bayar dgn apa?dengan air badak?imposible..najib rosmah ini la yg wajib dihududkan..tp najib sudah kawtim dgn wakil tuhan syekh kluk klak al sotong al hadi al ayami disokong penuh oleh kekuatan pemuda al mini al cooper al kupang al german pornwi tan tan weeeeee...