.

Khamis, 2 Jun 2016

INI CALON PAKATAN HARAPAN


FACE BOOK

*MAKLUMAT CALON PAKATAN HARAPAN P.93 SUNGAI BESAR*
*MAKLUMAT PERIBADI*

Nama : *USTAZ AZHAR BIN DATO' AB SHUKUR*
Umur : 51 Tahun
Tempat Lahir : Sungai Besar, Selangor
Agama : Islam
Bangsa : Melayu
Status : Berkahwin
Isteri : Nor’adzimah Binti Hassanuddin (3 orang anak)

*PENDIDIKAN*
Ijazah Sarjana Muda Kuliah Hadis dan Pengajian Islam di Jamiah Abi Bakr Islamiyah, Karachi Pakistan (1990-1993)

*KERJAYA*
• Pengarah Urusan EZ Qurban Sdn Bhd (2017-kini)
• Pengarah Urusan EZ Kembara Sdn Bhd (2012-kini)
• Pengarah Minda Project Management Sdn Bhd (2016-kini)
• Pengarah Urusan EZ Fada’ Sdn Bhd (2016-kini)
• Pengarah Urusan EX Career Sdn Bhd (2015-kini)
• Penyelia Maahad Tahfiz Al-Mahmudi, Temerloh (2005-2006)
• Pembantu Mufti Majlis Tertinggi Pimpinan Umat Islam Kemboja (2003-2004)
• Guru Penolong Kanan Sek Men Islam Puchong (1999-2003)
• Guru Maahad Tahfiz Quran Sungai Besar (1997-1998)

*PENGALAMAN*
Berpengalaman mengendalikan program bersama IKIMFM dan TV9 dalam beberapa siri rancangan.

*PENCAPAIAN*
• The Medal MUNISARAPHOIN, Level of MOHA SENA (Kemboja 2015)
• The Medal MUNISARAPHOIN, Level of THIPDIN (Kemboja 2014)

*JAWATAN DALAM PARTI*
Ketua AMANAH Sungai Besar





















------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ini muka muka ada wawasan

bukan muka muka lahap free kaki tidor

ada peluang menang besar

mana ada sama dengan muka muka PAS UMNO pun

cuba tengok muka nya boleh tau lah.....

bukan bodoh punyea orang ini

ada gaya NIZAR pulak tu

Tahniah!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

menjdi pengarah dibanyak company.koporat, jgn jadi mcm x mb selangor khalid ibrahim yg jadi mat pink form white form sampai hutang berjuta2 dgn Bank Islam Malaysia semasa projek guthrie, tak caya tanya cek det atau anwar.kalo mamat ni menang, bagaimana dgn din ayam, bagaimana dgn upah baca doa..andai mamat ni menang, maka dia mamat bahaya utk kerajaan perpaduan hudud umno barisan national pas..nama pas diletakkan selpas bn sb pas takda duit sgt..harap jual kayu balak dan jual agama mana bole laku sgt sb ramai graduan2 timur tengah sudah ramai..mungkin bole jual tongkat nabi atau kacip nabi sb ali dan fartimah itu ada bau syiah..

Tanpa Nama berkata...

Tengok latarbelakang calon memang ok. Orang politik ni bila belum jadi YB memang ok. Bila dah menang dan bergelar YB mula laa nak kona kona, bukan setakat orang kampung kena jual, agama pun akan dijual, silap2 haribulan tuhan pun kena jual sebab nak kekal raih undi.

Kesimpulannya, jgn puji lebih-lebih para calon YB ni, yg amanah kita beri undi, lepas menang kalau sombong kaki putar dan malas buat kerja...kita kasi terajang. Simple jer kannn?