.

Sabtu, 4 Jun 2016

LU PIKIR SENDIRI





MADE IN CHINA
bro, lu pikir berapa juta nak buat menara telco ni? bukan main riban2 tau..sume makan ribu, kalo tak salah ingatan, satu menara kosnya rm1juta sblm kes 1mdb..skrang sume telco sudah kering kantong.yg kaya ceo coo dan jawatan2 C yg lain..sekarang sume telco melayu suda pakai barang made in china. diulangi made in china.tak silap gua, bomba, tudm pun ada pakai brgan made in china pun..

so dato jamal ikan bakar tolong jaga2 sket.selain megurangkan kos bina tower, sewa menara masjid ni antara rm3k-5k sblm..bygkan kalo ada 5 operator.maknanya rm3kx 3 atau 5 operator, lu kira la sndiri.ni la ruang dan peluang yg selalu direbut2kan utk jadi pengerusi masjid, atau ajk2 masjid.bugas gak ada intenet kat masjid ni bole la gua baring2 sambil baca tukartiub..

bole juga la tgk ustaz kijang berbicara perihal nabi dan kijang secara online..bahkan dgn adanya syarikat2 telco ni, kita juga bole online direct ke tuhan..takyah dah nak susah2 masuk pas dan suh hadi sampaikan hajat kita..errr..bole gak tgk on GUA SUDAH CAKAP
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/3/16




------------

3 ulasan:

Nazrio Dond DoLLa berkata...

MeLampor~Lampor entry ni..
merobeK2 hati sanubari
wakiL tuhan x kapan
JenazaH korang
Padan mulka...

Tanpa Nama berkata...

Jommm kita curi line deret ke syurga.....

Tanpa Nama berkata...

Boleh melayari "website" juga..