.

Sabtu, 4 Jun 2016

PAKISTAN DAN HUDUD




PARTI BLACK METAL
Bro tukartiub..yang aku nampak parti pas ni dh mcm parti black metal pasal aku nampak ada persamaan..persamaan pertama mcm ni..black metal ada ayat2 dan istilah yg tersendiri..sbg contoh poser..antichrist..fireblazing..kalau pas era baru ni ayatnya sbg contoh haram..kafir..jebon dan seangkatan dengannya..yg kedua pulak kalau black metal ada yg puja setan ada yg tidak..

pas pulak ada yg boleh online dgn Allah ada yg tak boleh..ketiga..black metal jual stuff ganas utk pembeli tersendiri..pas pulak jual agama..bro sendiri faham contohnya..keempat black metal dgn seragam hitam dan corpse paintnya..klu pakai jeans biru dh x black metal..pas pulak dgn serban/kopiah putih..klu pakai baju tengkolok satu set dh x pas dah.. on ADA AGAMA BARU PULAK
Ak46
on 6/4/16

HILANG AKIDAH?
Haaaaaaaaa?????? Tak sokong pas maknanya hilang akidah?? Aku sokong abg mat bronson, abg mat lawan pemerintah yg zalim, abg mat lawan gst, abg mat lawan kenaikan harga petrol dan barangan asas, abg mat tak curi balak, abg mat bersolidariti tuntut pilihanraya bersih, abg mat melayu dan beragama islam, abg mat tak curi duit rakyat. Abg mat pemimpin yg bersama sama rakyat marhaen. Aku sokong abg mat, adakah aku bakal ke neraka????? Cuntfuse niii. on ADA AGAMA BARU PULAK
Anonymous
on 6/4/16

HUDUD PAKISTAN
Itu di pakistan bro......kita nak try test kat marangstan. Itu hari pundekau yg paling mulia (amin), dah bagi jalan tapi dia gohead gostan......mungkin dia nak laksana kan kat tg rambutan dulu kot. Tapi nampak nya susah bro....belum apa2 lagi dia dah hukum abg TT mabuk DAP kasi.......ameno kasi tak pe pula....sudah jadi sarkas dah! on HUDUD DI PAKISTAN
mfi usj
on 6/3/16

USTAZ HURAIKAN
Ada ke tak ustaz yg boleh ulas.... terbatal aqidah ISLAM ( MURTAD) tuu ada berapa BAB.....? Huraikan satu persatu....jgn biarkan penyelewengan islam berterusan.... Kecian tau kt tuang guru jk kita tak to long.... Tk sokong Pas terbatal aqidah. on ADA AGAMA BARU PULAK
Anonymousn 6/3/16





----------

1 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Kak Jat moo moo, Apandi, Nalla toke dot dot dapat Tan Sri .. syabas. Gwa teringat antara dailog Pirates Of The Carribian .. tak mengapa melanun asalkan ia dapat dikongsikan sesama kita.