.

Rabu, 3 Ogos 2016

BANI MELAYU BERSERABUT





BANI MELAYU BANYAK LAW
Bani melayu ni mmg kepala berserabut. Macam2 law nak kene ikut. Law kampung, law bandar, law berkawan, law beristeri, law majlis bandaran, law menteri, law melancap, law solat, law puasa, dan segala apa lanchow law lagi.. 

Beribu2 law ini kerjanya membuatkan bani melayu terus bodoh bangang sepanjang hayat jika dilayan 1000 persen. Kalo betul2 bendul ikut law, nak bernapas pun susah. Apatah lagi nak bergerak. Jangankan kata nak melancap, nak kentut pun susah. on APA LAGI NAK HARAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/31/16


----------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

HUMPTY DUMPTY BILA PULAK NAK KELUAR FARTWHAT LAW OF KENTUT

Apakah KENTUT perlu kan EMPAT SAKSI ?????

KENTUT tiada nilai ekonomi ; apa kah perlu bayar GST bila nak KENTUT

Jangan lupa 30 JUTA RAKYAT KENTUT MAMPU PENING KAN LAHANAT NEGARA

KENTUT bukan NAJIS

NAJIS itu TAik aka SHIT

Apakah GENG NAJIS busok atau tidak ????

Kentut , jangan tak KENTUT wokay.......

HIDUP TUN !!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Yang paling serabut nak ikut Law PAS palabana.

Tanpa Nama berkata...

Undang-udang tutop Aurat
Undang dan udang Panggung Wayang & Wayang Kulit
Udang dan Undang ber-baris ikut jantina di check out kaunter
Udang udang untok poster jam tangan & iklan shampoo
Udang untok rampas mayat
Undang Kundang Khalwat
Khalwat Tak boleh tapi Rogol boleh
* Dah rogol kena-lah kahwin mangsa-nya

Ini lah...ape lagi mau tambah?
Makan daging babi haram tapi makan dedak Halal...
Oh yeah , Dedak is King