.

Sabtu, 6 Ogos 2016

BIDADARI MANDI SAJE







  BELUM SAMPAI TUJUH PULUH


TAK ADA KERJA LAIN
Bidadari kat sorga ni kerja nya mandi kat sungai je ke????.Tak ada keja lain ke???Pak ulamak tolong beri penjelasan sikit. on HAJI BERKALI KALI mat 3/4 on 8/6/16





-------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

72 BiDaDari ( Big Buah Dada )


72 Big Buah Dada yang buat buat hal.
Siang malam cakap pasal agama tak henti..chuma untok dapat 72 biDADAree
Tapi , ChinaDolls yang kena tangkap.
Boleh tok uztaz beri penjelasan...kakakakak

*Betul-ke perempuan akan dapat 72 set Pyrex dan Tupperware.
Atau 72 batang keras


Tanpa Nama berkata...

nak bidadari virgin lubang ketat kena lah usaha lebih...berzikir zakar...ikut peraturan...tak ada short cut... letup diri dan bunuh orang buat ape...semua nak untung..
sampai dah mati pun nak senang lenang...tak mau masuk neraka...tak ada air cond...tak boleh peluh...kah kah kah...semua mau masuk syurga...nak sejuk nak.empuk nak ketat nak sungai kah kah kah...masa hidup masa bernyawa masa bernafas buat baik lah...bina syurga untuk orang lain...hidup mu menjadi syurga di bumi ini...para ular mak... syurga neraka ini milik siapa? adakah milik sdn bhd atau orang ramai...sebab selalu sangat yang berduit ini pergi haji umarah zikir zakar kah kah kah...kalau pi imrah haji ini pakai duit orang lain...pahala nya kurang tak? kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Tt. Awat bidadari hang ni ashik bogel jer? Dlm syurga takdak kain ker? One more bidadari ni kenal baik ker dgn nasrudin germani? Sajer tanye. Jgn maaarrraah yer. Hihihi