.

Rabu, 10 Ogos 2016

BILA PAS NAK SAMAN?








TUAN IBRAHIM

KATA SAMAN

SARAWAK 

REPORT

BILA PAS 

HENDAK SAMAN

SAJE TANYA

TAKUT JADI

MACAM NAJIB

CAKAP SAJE


Dituduh terima RM90 juta, PAS akan saman Sarawak Report | Free ...

www.freemalaysiatoday.com/.../dituduh-terim...
Translate this page
Free Malaysia Today
2 days ago - PETALING JAYA: PAS hari ini membidas Sarawak Report selepas laman pemberi maklumat itu mendakwa parti Islam itu menerima RM90 juta ...

Amanah: Kami sedia bantu PAS saman Sarawak Report | Free ...

www.freemalaysiatoday.com/.../amanah-kami-...
Translate this page
Free Malaysia Today
18 hours ago - PETALING JAYA : Amanah bersedia menawarkan pertolongan kepada PAS sekiranya parti Islam itu memerlukan bantuan guaman untuk ...

Fitnah RM90 Juta : PAS Pertimbang Saman Sarawak Report

https://aidcnews.wordpress.com/.../fitnah-rm90-juta-pas-pertimban...
Translate this page
1 day ago - Apa motif Sarawak Report yang melaporkan pimpinan Pas menerima RM90 juta daripada DS Najib. Ini yang ditunggu oleh Pas kerana selama ...

Addin: PAS Mahu Saman Sarawak Report

www.addindeen.com/2016/.../pas-mahu-saman-sarawak-report.htm...
Translate this page
2 days ago - PAS Mahu Saman Sarawak Report. Sehubungan itu, beliau berkata tindakan undang-undang akan diambil ke atas pengendali laman itu ...

Dakwa terima RM90 juta dari Najib, PAS nak saman S'wak Report ...

www.malaysiakini.com/news/351525
Translate this page
Malaysiakini
2 days ago - PAS hari ini mahu mengambil tindakan undang-undang terhadap laman web Sarawak Report kerana mendakwa parti itu menerima RM90 juta ...


-----------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Dengar kabar zulkifli nordin sedang bertungkus lumus failkan saman utk sarawak report. Harun djin pun dah kerahkan bala tentera jin seantero alam untuk geledah dan curi dokumen kat pejabat SR. Pas sedang susun strategi segenap penjuru alam untuk lawan habis habisan fitnah duit 90juta. Hadi awang pun sedang sibuk, kali terakhir dilihat bersama din ayam, nik abuduh dan tontonwee di KL kat kedai kereta impot, nak tukar pakai Hummer H2 katanya, nak berperang mesti la pakai kereta perang, takkan nak berperang sambil pandu land rover atau mini cooper.. uishhh mcm tak kena jer. Takbirrrr!!!

Tanpa Nama berkata...

Kan ABANG ADIK sudah jadi nya

MAT SOTONG kata belom baca lagi kan

Tak kemana lah bebende nih

Orang India cakap " PODAH !!!!!!!!! "

Orang Melayu cakap " PEGI DAH "


Bebudak PAS cakap " ambo pening doh.... "

Tanpa Nama berkata...

mana hilangnya tuan presideng hadi kluk klak..dewan negeri tak dtg..ntah2 tentang menyorok sb isu 90million. tuan man ni sedang menanguk bidadari di air yg keruh..tuan man bercita2 mahu jd presiden..jadi tuan man wajib memperlihatkan watak hang too aaahh nya...baju panglima sepersalinan sudah ada, cuma keris panjang je ada kat hadi..biasanya keris panjang dikaitkan dgn kuasa. sb tu la semua raja2 atau sultan2 akan bergambar dgn keris panjang.ini simbolik melayu..islam takda benda2 melayu ni..pedang arab pun bengkok macam punai gak.tengok la bengkok ke kiri ke bengkok kekanan..bengkokkan punai ini sesuai utk mengetuk2 pintu2 makam al faraj demi kepuasan nafsu dan kepancutan nikmat syurga dunia..utk pas atau agamawan, keris bukan diciptakan utk potong kek atau potong pulut kuning..buat malu je dgn pendekar dan pereka2 keris dulu kala..